DitBraende.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brænde fra DitBrænde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret præcist og pænt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chaufføren virker helt perfekt og kan se det blev læst - 2 paller fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brændet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen før med forventet leverings-tidspunkt. Chaufføren var meget flink og tjenstvillig og kørte brænde-buret helt ind i carporten. Bræn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udmærket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terræn gående palle løfter, så kunne få brænde ind på grunden, tæt på brændeskuret. Vi vill bestille herfra igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige, sammen med naboer, fået leveret tørt fint brænde i gode størrelser🪵. Super levering 4 dage efter ordren blev sendt, 👏👏 Ikke første gang vi har bestilt, og bestemt heller ikke sidste gang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de leña

Escrito por la empresa

På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

310 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vildt hurtigt levering

Vildt hurtigt levering. Super nemt og blev leveret lige hvor vi havde markeret. Ikke sidste gang vi bestiller her fra.

20 de agosto de 2026

Respuesta de DitBraende.dk

Mange tak Linda! Dejligt at høre!

Fantastisk service

Virkelig let at bestille, leveret til tiden af af den venligst chauffør. God, hurtig og servicemindet kundeservice. Største ros herfra

Tusind tak Tanja!

God Leveringsservice

Leveringsservice. Chaufføren var sød at køre brændet ind i vores indkørsel i stedet for bare stille det ved fortovskanten

12 de agosto de 2026

Mange Tak Jonas!

Det er bare så fint

Det er bare så fint, jeg er fast kunde , har brugt Ditbraende en del gange og det forsætter jeg med...

Mange tak Martin!
vh August

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sidste år var det en MEGET god…

Som sidste år var det en MEGET god oplevelse at handle brænde med jer
1: brændet kom som aftalt
2. Kvaliteten af træet i top
3. Og ikke mindst den fremragende service af jeres chauffør. Han helmer ikke før brændet står hvor kunden ønsker det, også selv om han må hekse og trylle for at få det til at lykkes.
Vi kan varmt anbefale jeres firma og vil fremadrettet handle hos jer
👍💪😜

Respuesta de DitBraende.dk

Tusind tak Lisa! Det betyder meget for os!
VH August

Præcis levering helt ind

Præcis levering helt ind , uden ekstra betaling
Tørt og fint brænde, også med mindre stykker så optænding er lettere.
Dette er 3. gang fra ditbrænde.dk men bestemt ikke sidste

Respuesta de DitBraende.dk

Tusind tak Kell! Det er dejligt at høre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en leveringstid 14 dage og det…

Fik en leveringstid 14 dage og det passede. Chaufføren var super dygtig og flink. Brændet er 100%
Det er lige før jeg ikke ville noget, i håb om at jeg kunne have så god en leverandør for nig selv 😄

Respuesta de DitBraende.dk

Tusind tak for de fine ord! Det er vi rigtig glade for at høre!

Hurtig levering, fantastisk fragtmand

Hurtig levering. Særligt imponeret over fragtmand, som tog sig tid til at flytte trailer frem og tilbage, så brændet kunne blive placeret på en helt optimal måde.

Tusind tak Lars!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt har fungeret perfekt lige fra…

Alt har fungeret perfekt lige fra rådgivningen ifm. levering på vores smalle granitskærvevej, selve leveringen af den sødeste fragtmand og bøgebrændet, der er stablet og dufter så skønt. Har dog ikke afprøvet brændet endnu, men tænker at det nok skal give
mange hyggestunder i udestuen.

6 de agosto de 2026

Respuesta de DitBraende.dk

Tusind tak for de fine ord! vi håber at brændet giver mange hyggelige stunder!

Knastørt Birkebrænde

Knastørt Birkebrænde. Jeg ankom i fredags til mit sommerhus hvor der stod 2 store oventørrede tårne med knas tørt birkebrænde. Det duftede himmelsk og var kørt igennem min lidt ujævne havegrund ned i enden til lige ved siden af mit brændeskur. Et sted hvor ingen af de andre firmaer jeg har købt brænde hos igennem årene kunne køre hen. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller her. Tak for fantastisk service!

7 de agosto de 2026

Respuesta de DitBraende.dk

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os meget!

Altid kunden i fokus

Samme go’e oplevelse, go samtale med chaufføren som tydeligt har kunden i fokus🤗

5 de agosto de 2026

Tusind tak Stig!
Vh
August

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.