Dit flyttefirma Aps. Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total god oplevelse. To gode mænd var hurtige og effektive og ikke mindst yderst venligt. God kommunikation omkring hele flytningen. Jeg kan kun anbefale dem. Tak for en fremragende flytning.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en meget positiv oplevelse med Varebil.nu. Vi skulle have vores inventar flyttet fra en lejlighed på 2. til en lejlighed på 5. sal. Til trods for en smal og besværlig opgang + tunge møbler... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan på det varmeste anbefale varebilnu.dk. Jeg var egentlig i sidste øjeblik og havde en lidt kompliceret kombi-flytning (fra to adresser i Århus til to adresser i Kbh), men alt blev klaret hurtigt, e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nok den mest reelle flytning vi har været udsat for. Alle aftaler overholdt, fair tilbud, hensynsfuld og skånsom flytning af vort indbo fra Aarhus til København, og nogle fantastisk imødekommende flyt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía naviera

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din professionelle flyttepartner for både privat og erhverv

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god flytteoplevelse ved…

Super god flytteoplevelse ved firma-flyt.
Der har hele vejen igennem været en god kommunikation og Stig kunne stille samme dag, som jeg ringede efter tilbud, for at inspicere og vurdere mængden og pris.
Punktlighed, god håndtering, godt humør, effektivitet og god pris er alle ord og vendinger, som jeg synes passer godt på ditflyttefirma.dk
Jeg ville helt sikkert overveje at bruge ditflyttefirma.dk igen - også privat.

2 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og effektiv flytning, aftaler overholdes

Jeg brugte Dit Flyttefirma til en halvstor flytning i sommer og følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Stig Møller selv er superflink og samtidig meget professionel at handle med. Kasser og pakkepapir blev leveret, og kasser hentet igen (vi havde dem i 6 uger, intet problem). Flytteholdet var effektive, møbler og kasser blev behandlet ordentligt og nænsomt. Og så var flytteprisen inkl. forsikring. Alt i alt vil jeg give firmaet og Stig mine allerbedste anbefalinger.
I øvrigt valgte jeg firmaet på anbefaling fra nogle venner, som også havde været ovenud tilfredse.

21 de diciembre de 2019

En fremragende flytteoplevelse.

En fremragende flytteoplevelse.
Smilende, venlige, fleksible og hårdt arbejdende flyttemænd, der tog det hele med - indbo, ting fra redskabshus og garage samt udendørs blomsterkrukker.
Flytningen blev udført meget omhyggelig og nænsom. Ikke en eneste skade.
Vi kan i høj grad anbefale Dit flyttefirma.

11 de noviembre de 2019

Dit Flyttefirma APS.

Dit Flyttefirma APS.
Jeg føler at jeg har truffet det helt rigtige valg mht. Flyttefirma, Som jeg iøvrigt er blevet anbefalet af en bekendt.
Aftalen er indgået 09-10-2019
Der er ikke meget jeg skal gøre, ( for ikke at sige ingenting), da min aftale med Stig er), at alt pakkes ned, væggene ryddes, klædeskab og andre skabe, der evt. skal skilles ad under transporten samles igen i mit nye hjem.
Lamper tages ned og jeg skal selvfølgelig selv sørge for, at de bliver sat op og igen kommer til at virke.😍 udpakning af lånte flyttekasser sørger jeg selv for.
Mit lille klavér overlader jeg trygt til flyttemænd og opvask/vaskemaskine flytter også med til mit lille nye hjem.
På denne måde er det jo slet ikke særlig slemt at skifte bopæl, selvom man er en noget “ældre” model.
Jeg ser frem til, at min aftale bliver løst til topkaraktér.
Jeg vil videregive min gode fornemmelse for en god flytning til min omgangskreds. Så nemt kan det være😍

16 de octubre de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kompetent og hurtig flytning

Kompetent og hurtig flytning. Eneste minus var, at der under flytningen faldt en metalholder ud af den ene af mine reoler. Jeg fandt den heldigvis senere i den gamle lejlighed. Men ellers passede de på mine ting på forsvarlig vis.
Det er ikke de billigste, men man får, hvad man hvad betaler for.

21 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.