Havde vildt ondt i maven og var ekstremt nervøs , blev mødt af en meget sympatisk tandlæge det formåede at gøre mig rolig og fjerne toppen af min nervøsitet. Behagelig stemning og meget rart personal... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget søde og behagelige modtagelse med grundig forklaring hvad der bør laves og en pris før behandlng De er dygtige og behandlinger er smertefri med de nye bor der bruges nu. Ellers tilbyder de b... Ver más
Hanif tog sig i dag tid til at forklare mig, hvad han så samt viste billeder af det på skærmen. Det er en god og betryggende måde for mig , at få “syn for sagen”, så man ikke bare får at vide, hvad ta... Ver más
Kom ind til den aftalte tid og tandlægen samt personalet var meget hjælpsomme og spurgte ind til om alt var som det skulle være og hele tiden forklarede hvad der skulle ske, rigtig godt.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er 8 medarbejdere på klinikken. 2 tandlæger, 2 tandplejere, 1 klinikassistenter og 3 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!
Información de contacto
Fisketorvet 2, 2. tv., 4200, Slagelse, Dinamarca
- mail@dittandcenter-slagelse.dk
- dittandcenter-slagelse.dk
Personalet er venlige og imøde kommende😄

Meget tilfreds med behandlingen
Meget tilfreds med behandlingen. Der blev udvist omhyggelighed og jeg blev fint informeret og rådgivet undervejs.

Respuesta de Dittandcenter Slagelse
Alle er bare så søde og hos tandlægen…
Alle er bare så søde og hos tandlægen gik det rigtig godt hun fortæller heletiden hvad hun gør 😊

De er søde og imødekommende
De er søde og imødekommende
Dygtige og kompetente
Og de får en til at slappe af, trods man er hos tandlægen 😊

Dejligt central klinik
Dejligt central klinik. Venligt og dygtigt personale. Meget omhyggelige tandplejere. Tager sig god tid og gode råd. Man får altid en lille ting med hjem. Super god klinik 💕

Respuesta de Dittandcenter Slagelse
Venlig og kompetent og ikke mindst…
Venlig og kompetent og ikke mindst smertefri😁

Professionelle
Man får noget af den mest professionelle og høfligst behandling.

Alting blev forklaret grundigt😀

Proffesionel behandling
Proffesionel behandling, Sød libanser der kan sit kram.

Respuesta de Dittandcenter Slagelse
Jeg har haft dem i mange år og de har…
Jeg har haft dem i mange år og de har altid været gode til at hjælpe jeg har haft tandlægeskræk på fuld kraft det har de hjulpet mig med så nu går jeg frivilligt ind til tandlæge oven i det er de også venlige overfor os der ikke er særlig gode til at passe på tænderne jeg kan varmt anbefale dem altid smide hende og rare personale

God oplevelse.hjælpsomme personale.god…
God oplevelse.hjælpsomme personale.god forklaring hvad der skal laves.jeg er meget tilfreds med oplevelsen.tak for alt.vi ses.

Tandplejer
Jeres nye tandplejer er meget sød, venlig og grundig

Ny tandplejer og klient.
Det var en god og effektiv behandling og god forståelse for min tandpleje og det videre forløb.
Ser frem til næste næste gang.

De er rigtig gode
De er rigtig gode, også i forhold til tandlæge angst og de er heller ikk de dyreste

Flinke og søde
Flinke og søde. Bliver altid mødr med et smil.

Respuesta de Dittandcenter Slagelse
God stemning og smilende personale
God stemning og smilende personale. De er gode til at fortælle hvad der sker under behandlingen. God forklaring og prisoverslag, inden behandlingen går igang.

Respuesta de Dittandcenter Slagelse
Fin oplevelse når det nu skal være
Fin oplevelse når det nu skal være - jeg har lidt tandlæge skræk - men mærkede ikke noget og så blev det billigere end først antaget

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.