DJI Store Norge Opiniones 1

3,2

1. Empresa de electrónica

Welcome to our DJI authorized retail store in the heart of Oslo, located at Karl Johans Gate 8. We take pride in being your destination for DJI's top-quality drones, handheld cameras, and accessories. At our store, you'll find everything you need to take your aerial adventures and creative projects to the next level. Whether you're a professional photographer, a drone enthusiast, or a curious beginner, our store is the ideal place to explore and experience DJI's innovative products. Visit us at our store, where our knowledgeable staff is ready to guide you through our exciting range and assist you in finding the right fit for your needs. Welcome to the DJI world in Oslo!

3,2

Medio

1 opinión

Jeg kan dessverre ikke anbefale DJI…

Jeg kan dessverre ikke anbefale DJI Store Norge. Bestilte en vare som viste seg å ikke være på lager først etter at kjøpet var gjort. Etter mye frem og tilbake ble vi enige om en løsning der varen skulle sendes manuelt fra butikk for rask levering.

Til tross for skriftlig bekreftelse på at pakken skulle sendes mandag 13. april, skjedde ingenting. Pakken ble stående som 'Forhåndsmeldt' i flere dager uten å bli overlevert til Bring. Når de heller ikke svarer på purringer innen gitte frister, ser jeg meg nødt til å heve kjøpet.

Utrolig uprofesjonelt å love leveringsdatoer de ikke har til hensikt å overholde. Spar deg selv for frustrasjonen og handle hos en seriøs norsk forhandler i stedet – jeg fikk samme vare billigere og med bedre service hos en konkurrent

14 de abril de 2026