en sælger der ved hvad han snakker om ,en meget hurtig levering , vi har handlet med jer før g næste gang vi har brug for et nyt redskab er det ved jer vi køber .
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig effektivt. Min flishugger ankom 2 dage efter jeg havde Swipe’t på telefonen som de havde lovet. Samlet som aftalt. Jeg er meget meget tilfreds
Jeg modtog varen som jeg havde bestilt, men ved levering til min adresse, fandt den unge chaufør markvejen kunne byde på udfordringer, så hun bar pakken på næsten 20 kg 300 meter fra hovedvejen og le... Ver más
mega god service, fin information, gode produkter og der bliver fulgt op på tingene. Jeg købte en brændeflækker ringede og fik fin vejledning plus de tilbød at samle den kvit og frit. Senere ringede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos DK-TEC finder du alt i redskaber og landbrugsmaskiner til agro, landbrug, skovbrug og have-anlæg. Vi leverer de fleste af vores produkter 100% færdigsamlet. Optimér din tid, og gå i gang lige når du modtager vores produkter. Vi går ikke på kompromis med vores produkter og service – så kan du koncentrere dig om det, du vil bruge tiden på
Información de contacto
Ærøvej 8, 5800, Nyborg, Dinamarca
- info@dk-tec.dk
- dk-tec.dk
Ha contestado el 16% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Den Virksomhed er da Plat og Svindel
Den Virksomhed er da Plat og Svindel. Hvordan kan seriøse herinde dog give 5 stjerner for hurtig levering. Jeg skrev til dem i Påsken vedr. køb af Traktor. Fik svar, at ville få svar efter Påske vedr. endelig Pris og Levering…, INTET SKER…… har rykket for svar…. UDEN SVAR….

Respuesta de DK-TEC
hurtig levering -
Hurtig ekstraordinær håndtering
Hurtig ekstraordinær levering selv om Nets var nede ifm betalingskort. 20 timer fra bestilling til postkasse.
Styr på det!
Virkelig effektivt
Virkelig effektivt.
Jeg er meget meget tilfreds
Hurtig svar og venlig.
Hurtig svar og venlig, levering efter aftale og alt anden lige tillid til kunde. 😊😊😊😊😊
Kanon go oplevelse bestilt pelikan…
Kanon go oplevelse bestilt pelikan skovl fra jer samme go oplevelse som da jeg købt to stubfræser for en del år siden.
Fantastisk bestilte en pto aksel søndag…
Fantastisk bestilte en pto aksel søndag aften og modtog den tirsdag middag.
Og god information undervejs
Mange gode produkter og vanvittig…
Mange gode produkter og vanvittig hurtig levering 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.