Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt foto.com til en hel del bøger fra ferier og lign. og har altid været godt tilfreds med deres produkter. Nu skal jeg til at lave en bog til mit barnebarn til konfirmation og må så desværre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 70 fotos den 01.12.2021 - og fik meddelelse om, at orden var modtaget og billeder var på vej den 06.12.2021 - pengene var hævet, men stadig ingen fotos efter 14 dage. Har skrevet flere ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Atter er det svært at bedømme Foto.com, da Bestillings No: 20735363: ikke er modtaget. Billeder bestilt 1. november. Afsendt fra Foto.com 3. november. Intet modtaget 12. november. Forklaringen li... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig lang ventetid på plakaten. Da den ankom var indpakningen i stykker, Plakaten var krøllet og ubrugelig. Det var virkelig en meget dårlig indpakning bare rullet sammen i en papkasse, der var i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Medios de comunicación y editoriales

Sobre Foto.com Danmark

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan man ikke give Minus stjerner her???

Kan man ikke give Minus stjerner her???
Sendte billeder til tryk 8/8.21 fik derefter besked om at billederne ville blive sendt dagen efter den 10/8 21 og jeg ville have dem efter et par dage. Her den 17/8 har jeg stadig intet fået eller intet hørt, da det samtidig er så godt som umuligt at komme i kontakt med dem,må jeg bare håbe de dukker op en dag.Billederne kan jeg ikke bruge til noget som helst da de skulle være afleveret den 15/8 21.Så derfor vil jeg advarer alle mod at bruge dette firma, da de åbenbart ikke er til for kundernes skyld.jeg er helt sikkert færdig med dette firma og vil til alle jeg kender fremover advarer mod at bruge dem

17 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefale dette firma

Kan ikke anbefale dette firma. Lavede for to måneder siden en order, på en fotobog til min datter konfirmation. Efter en måned hvor der ikke skete noget kontaktede jeg dem og min order var der ikke, selvom jeg havde fået en bekræftelse. Desuden var min bog væk, så jeg kunne starte forfra, med at lave en ny bog. Nu har jeg så modtaget bogen, den var ikke ordentlig pakket ind og hjørnerne var smadret på den. Resultatet er at selvom jeg lavede bogen 3 mdr. inden konfirmationen, har brugt oceaner af tid på at lave bogen to gange, så sidder jeg nu og kæmper for at få en ny bog, OG værst af alt. Jeg har ingen bog til konfirmationen. Da de mener de ikke kan nå det. Jeg anbefaler I finder et andet firma.

5 de agosto de 2021

Gå uden om dette firma

Gå uden om dette firma. Mine billeder var en måned om at blive leveret. Korrespondance undervejs skulle være på engelsk og der blev ikke svaret ordenligt. Heller ikke på om det var en computer jeg skrev med.
Da billederne ankom var min store plakat ikke det billede jeg havde bestilt men en andens billede. Det var desuden bukket. Jeg fik undervejs af vide at billederne var sendt fra dem 3-4 dage efter bestilling, så hele problemet kan ligge hos fragtfirma?
Jeg er ihvertfald skuffet og selvom jeg plejer at være obs på de gode ting så er det ikke muligt her.

30 de julio de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der gik en måned fra vi havde bestilt…

Der gik en måned fra vi havde bestilt billederne til vi modtog dem. De kam ca. 14 dage efter vi havde fået besked om at de var afleveret. Vi forsøgte forinden at melde manglende levering på hjemmesiden, men modtog ingen bekræftelse på modtagelse af anmeldelsen. Derfor bestilte vi billederne igen. Disse har vi endnu ikke modtaget.

28 de julio de 2021

Svindel og bedrageri

Har bestilt Foto fremkaldelse (Mat / Gruppe 3) og betalt 191,52 DKK den 20/06/2021.
Varerne nåede aldrig hjem til mig.
Det er meget svært at finde kontaktoplysninger, hvor der pludselig bliver forventet, at man kommunikerer på engelsk. Intet svar inden der.
Virksomheden er fuldstændigt useriøst. Hold helst fingrene langt væk derfra!!

18 de julio de 2021

manglende levering

Da jeg efter 14 dage stadig ikke har modtaget mine billeder og ej heller fået svar på henvendelse om udeblivelse af leverance, har jeg svært ved at skrive noget positivt.

5 de julio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin kvalitet og venlig kundeservice, men...

Jeg har, efter alt for lang tids levering, modtaget en fantastisk forstørrelse af et foto. Både papir og tryk er rigtig fint, meeen... da jeg efterlyste min pakke, fik jeg en venlig mail retur, hvor den lange leveringstid beklages. Jeg er med på, at det selvfølgelig kan ske, men samtidig fortæller de mig, at der desværre ikke er track’ n trace på pakker under 2 kg!
Alligevel opkræver de kr 31,- + moms for en pakke, som ikke er forsikret og registreret!!!!!!

11 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forskellige udfordringer…

Jeg har haft forskellige udfordringer med min fotobog og betalingen, men der har hele tiden været hjælp fra fotocom, som oven i købet har forstået mit skoleengelsk. Stor ros til foto.com
Hilsen Lotte

4 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.