-hurtig tilbagemelding. -sød og charmerende mand. Jeg fik mine 5 gamle Y stole ordnet på kun en uge. De står som nye efter de har fået nyt flet. Meget professionelt udført til rimelig pris. De... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig telefonisk respons og god dialog på min mail henvendelse. Mine y-stole er mere end 20 år gamle. Sæderne var helt mørnet og ødelagte. Dkadesign har sørget for de igen er super flotte og g... Ver más
Her er et forslag til en anbefaling til Trustpilot for Dkadesign: ⸻ Fantastisk service og flot resultat! Vi fik repareret vores 12 syverstole hos Dkadesign, og hele processen var både hurti... Ver más
Professionelt udført arbejde
-hurtig tilbagemelding.
-sød og charmerende mand.
Jeg fik mine 5 gamle Y stole ordnet på kun en uge.
De står som nye efter de har fået nyt flet.
Meget professionelt udført til rimelig pris.
De bedste anbefalinger
Hurtig telefonisk respons og god dialog…
Hurtig telefonisk respons og god dialog på min mail henvendelse.
Mine y-stole er mere end 20 år gamle. Sæderne var helt mørnet og ødelagte. Dkadesign har sørget for de igen er super flotte og gode og sidde i.
Det sorte træ er vasket og poleret op, men har beholdt sin patina.
Afhentning og levering med forsigtighed og respekt for andres ejendom, og til en meget fin pris.
Kan klart anbefales👍
Hilsen Alice
Gedigent håndværk - nye flettede sæder leveret i løbet af kort tid til god pris.
Topprofessionelt gedigent håndværk da vores seks J39 Folkestole (Børge Mogensen) fik nye flettede sæder. DKA Design var lynhurtige til at svare på vores henvendelse, hvor vi fik en meget fair pris. Derudover foregik både afhentning og levering hurtigere end vi havde forestillet os, så i løbet af ingen tid havde vi stolene retur - helt som var de nye. (Papirsnorere havde iøvrigt været vædet og tørret, som de skal for at holde, og det færdige resultat var derfor helt i top). Bedre service tror jeg ikke vi på nogen måde kunne have fået. Hermed varmt anbefalet.
Fantastisk håndværk og service
DKA Design ApS har repareret tre stole for os, og vi er meget imponerede over resultatet. Arbejdet er udført med stor præcision og respekt for detaljerne – stolene fremstår som nye igen.
Hele processen har været professionel fra start til slut med god kommunikation og en tydelig stolthed over håndværket. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Vi kan varmt anbefale DKA Design ApS til alle, der ønsker smukt og solidt håndværk.
Smuk renovering af kirkestole
Smuk renovering af kirkestole. Limet, slebet, sprøjtelakeret og flettet, så nu står de som nye, men i en funky farve🥳
Alt er forløbet uproblematisk!
Fire Y-stole nu med nyt kuvertflet
Fire Y-stole nu med nyt kuvertflet. Flot arbejde. Hurtigt arbejde. Venlig og professionel service. Mine bedste anbefalinger til Allan, der kan sit håndværk. Det glædes man ved.
Vi har fået 8 wegner stole renoveret
Vi har fået 8 wegner stole renoveret. De er blevet limet, slebet, malet og fået nyt flet.
Resultatet er meget smukt og vi føler vi har fået 8 nye stole.
Kan varmt anbefale virksomheden. Vil helt klart benytte dem en anden gang.
Så kom dagen hvor en af vores Arne…
Så kom dagen hvor en af vores Arne Jacobsen stole gik i stykker. Jeg er ikke håndværker så jeg begynder at Google.
Der er en del der tilbyder at reparere en 7’er men synes det er lidt i den dyre ende.
Jeg støder så på Dkadesign som tilbyder at lave den den til en meget fordelagtig pris. Jeg ringer og Allan tar røret. Og her kommer lige en svada af plusser.
ALDRIG har jeg oplevet bedre kundeservice end hos dem.
Alt fra telefon samtalen og til hvordan vi kunne føle os trykke var bare i top.
Jeg mener det er jo kun en stol vi taler om, men hold da kæft hvor fik vi den royale behandling og tusind tak for det.
Allen viste mig ovenikøbet rundt på værkstedet og jeg kan kun sige jeg er imponeret. Jeg efterlader dkadesing med et indtryk af her en der virkelig kender sit håndværk og er virkelig stolt af det. Og med det sagt så er de ikke så stolte at de ikke har begge ben på jorden.
Tusind tak for hele den fantastiske oplevelse jeg fik i dag og wow tak for en rundvisning i dit værksted. Næste gang tar jeg hele familien med da jeg var vildt imponeret over jeres arbejde. Virkeligt godt udført mange tak herfra.
Gamle Wegner stole blev smukkere end nye!
Jeg har fået renoveret 10 stk. 50 år gamle Wegner stole. De er blevet limet, slebet, sæbebehandlet og de har fået nye fletsæder.
De er blevet smukkere end nye.
Firmaet yder desuden stor service med hensyn til hurtighed og transport.
Jutta de Place
Vores gamle stole blev super flotte og…
Vores gamle stole blev super flotte og fik nyt liv til en ok pris. Flot arbejde, fin og nærværende betjening. Alle aftaler holdt 100%. Vi giver vores bedste anbefaling. Finn Kielgast
Fik ordnet en gammel Thonet stol og en…
Fik ordnet en gammel Thonet stol og en O Møller.
Nyt flet + polering.
Super betjening, god kommunikation til en rigtig god pris.
Jeg vil komme her igen 10/10 gange uden at tøve.
Klar anbefaling af Dkadesign.dk
Her er et forslag til en anbefaling til Trustpilot for Dkadesign:
⸻
Fantastisk service og flot resultat!
Vi fik repareret vores 12 syverstole hos Dkadesign, og hele processen var både hurtig og professionel. Det hele tog kun få dage. Arbejdet er udført meget dygtigt, og prisen var helt fair. Kan varmt anbefales!
⸻
Giv endelig besked, hvis du ønsker at tilføje noget personligt eller ændre tonen.
Hvis du ikke vil gå på kompromis
Fantastisk håndværk, god rådgivning og klar aftale.
Fantastisk håndværk!
Har lige fået vores gamle Folkestole tilbage efter rensning og nye sæder lavet af DKAdesign. De er SÅ flotte! Som nye, bare endnu finere, fordi de stadig har deres patina. Kan i højeste grad anbefale Allan, fornemt håndværk.
Mycket fint hantverk
Mycket fint hantverk
På min ch-27 gjord av Alan med
Oldschool 4,5 -5 mm flet.
Mycket fint hantverk av högsta kvalité
Tack. Kan verkligen rekomendera Dka- Design. Kvalitén på flet är som på 50-talet och service på högste nivå.
Kan klart anbefales ....
Vi har tidligere fået reparation og nyt flet på Y-Stole - meget flot arbejde.
Ny gjord bund til vores Arne Jacobsen sofa, fik vi lavet i denne uge med samme fantastiske kvalitet.
Desuden er der en dejlig og hyggelig atmosfære i butikken.
Kan klart anbefales ....!
Fantastisk resultat og hurtig service
Jeg indleverede seks gamle Børge Mogensen folkestole i bøg til DKA Design med et ønske om at få dem olieret i en mørkere nuance. Allan forstod med det samme min vision, selvom denne metode ikke er den mest gængse.
Resultatet overgik mine forventninger – stolene har fået præcis det udtryk, jeg drømte om, og jeg er simpelthen så glad for dem! DKA Design har virkelig formået at forvandle mine stole med stor faglighed og sans for detaljen.
Derudover blev alle stolene færdiggjort inden for en uges tid og til en favorable pris.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Super god oplevelse at være kunde hos…
Super god oplevelse at være kunde hos Allan og hustru i forbindelse med gammel stol, som bl.a. trængte til nyt flet sæde. Har netop hentet stolen, som blev hurtigt færdig; den har fået nyt fletværk og dygtigt håndværk har gjort at den nu er stabil. Derudover fik træet en omgang, så den nu fremstår virkelig flot. Fantastisk resultat og en virkelig god oplevelse at møde Allan og hustru, som brænder for deres håndværk. Varmeste anbefalinger!
Fantastisk service
Sendte et billede til DKA Design af en stol som havde fået nogle ridser i ryglænet - formentlig fra en livrem med nitter. En halv time senere ringede Allan og fortalte hvad der skulle til for at udbedre skaden. Allan tilbød også at jeg kunne komme forbi så skulle han nok fikse den. Det gjorde jeg, og efter 15 minutter på værkstedet stod stolen som ny.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.