Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de audífonos
  2. Servicio de reparación de audífonos
  3. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad

Escrito por la empresa

Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service af Dansk Hørecenter.

Dansk hørecenter sender brev ud om gratis besøg. De opfordrer så en næsten 90 årig lidt konfus dame til at få lavet en afstøbning af øret, som koster 2000 kr. Denne afstøbning viser, at der er behov for et høreapparat, der koster 23.000 kr. En pris som pågældende hørespecialist ikke kan oplyse, før afstøbning af øret er foretaget. Det mener jeg er dårlig service. Jeg mener videre at høre Special isdn aflaste situationen dårligt, der vedkommende ikke kunne mærke at den ældre dame blev udmattet og konfus af situationen. Jeg fraråder, at man lader dansk hørecenter komme på besøg hos sine ældre pårørende, uden at man selv er til stede.

15 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dansk Hørecenter er solgt og bliver nu…

Dansk Hørecenter er solgt og bliver nu til Audika, det kommer ikke til at betyde noget for Dansk Hørecenters kunder skriver de. - Mit hørecenter i Næstved lukker, jeg skal nu trave ned i Audikas lokaler, Dansk Hørecenters Webshop er lukket, så bestilling af filtre og kupler er nu henvist til afdeling i Næstved eller Vordingborg, en tur på 20 km. Audika fører ikke det fabrikat af høreapparater som Dansk Hørecenter har solgt mig for 2 år siden, jeg har service aftale på 4 år på høreapparater som Audika ikke fører, er det særligt trygt? Jeg synes bestemt at vi som kunder hos Dansk Hørecenter, må føle os bortdømt.

31 de enero de 2025

Kære Finn.
Dit lokale Dansk HøreCenter i Næstved lukker ikke - det fortsætter som Audika. For nu hedder det stadig Dansk HøreCenter, men i løbet af de kommende måneder får det et nyt Audika-skilt på facaden.

Det betyder, at du fremover kan få hjælp til din hørelse to steder i Næstved: Audika i Sanders Arkade, Ringstedgade 27A eller Audika i Ramsherred 6. Der er blot 400 meter mellem de to høreklinikker.

Det er rigtigt, at vi som Audika fremover sælger Oticon-høreapparater, men du vil stadig kunne få hjælp til dine Beltone-høreapparater i din lokale høreklinik i hele garantiperioden på fire år. Det gælder både justering, reparation m.m. Dansk HøreCenters hørespecialister fortsætter i Audika, og de er eksperter i Beltones produkter.

De vilkår, som du har tilkøbt gennem en serviceaftale gælder hele perioden. Den største forskel bliver, som du skriver, at du fremover skal hente tilbehør i din lokale høreklinik.

Vi har fuld forståelse for, at sammenlægningen med Audika kan medføre en masse spørgsmål for dig, der har været kunde i Dansk HøreCenter.

Hvis du har flere spørgsmål, så ring til vores Kundeservice på 70 400 200 (mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00), eller send en mail til kundeservice@audika.dk.

Bedste hilsener
Nynne, Audika (tidligere Dansk HøreCenter)

10 stjerner Pia afdeling Esbjerg

Jeg vil gerne give 10 stjerner til Pia i Dansk Hørecenter Esbjerg. Jeg har har lige skiftet til de nye Orticon Intent 1 og fik suveræn hjælp til valg, opsætning af Pia.
Jeg havde diverse spørgsmål og hun tog sig tide til at besvare og undersøge...
Så 10 stjerner til Pia i afdeling Esbjerg
MVH Anders N Pedersen

13 de diciembre de 2024

Hej Anders

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse af os. Den sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at læse, at du har haft så god en oplevelse hos os, og jeg skal sørge for, at Pia for tilsendt sine 10 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At der er en god service ,flink til at…

At der er en god service ,flink til at forklare hvordan det skulle gøres ,og at man er velkommen til at kontakte dem hvis det er nødvendigt ❤️

12 de noviembre de 2024

Hej Ellen

Mange tak for den fine anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os og har modtaget den vejledning, du søgte. Det er super skønt at vide, at du er blevet taget godt imod, og at vi har kunne give dig en god service.

Hej THN

Vi takker for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Det er skønt at læse, at alt bare har fungeret - sådan skal det også helst være :)

Hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev godt modtaget og fik gode…

Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nogle år tidligere selv anskaffet mig høreapparater. Dem jeg fik var blevet allergitestet men det kløede alligevel. Da jeg fik de nye høreapparater sat i, og kørte hjem, ventede jeg bare på, at det skulle begynde at klø ----- MEN DET GJORDE DET IKKE!!
Jeg bruger dem hver dag fra 8 morgen til 22 aften.
Dejligt-dejligt, min kone er også glad.

5 de noviembre de 2024

Hej Mogens

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Den sætter vi virkelig stor pris på!

Hvor er det bare skønt, at du har fået et sæt høreapparater, som fungerer så godt for dig og ingen kløe giver. Det er vi så glade for at vide!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service og god behandling.

Hej Birthe

Tak for din flotte anmeldelse af os, og fordi du tog dig tid til at skrive den. Det sætter vi stor pris på.

Det er godt at læse, at du er blevet taget godt imod hos os og har modtaget en fin service.

Charlottes grundighed

Charlottes grundighed, kompetencer og venlige væremåde.

2 de septiembre de 2024

Hej

Vi takker for den 5-stjernede anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Hvor er det skønt at læse, at du er blevet taget så godt imod af Charlotte. Jeg skal sørge for, at din ros kommer frem til hende!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang jeg har fået høreapparater fra jer.…

Det er 3 gang jeg har fået høreapparater fra jer,og jeg har været tilfreds hver gang.

18 de octubre de 2024

Hej Steen

Vi takker mange gange for din 5-stjernede anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Hvor er det dejligt at læse, at har fået høreapparater fra os ad flere omgange, og at du hver gang har været tilfreds. Det glæder os, at vi har kunne hjælpe dig, og det vil vi selvfølgelig forsøge at fortsætte med fremadrettet.

En rigtig god betjening

Jeg fik en god betjening og en god
Information en god oplevelse.

18 de noviembre de 2024

Hej Bodil

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Vi er også glade for at læse, at du har modtaget den vejledning, du søgte. Det er virkelig vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse hos os og modtager en god service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

fin service

15 de noviembre de 2024

Hej Thorkild

Vi takker for din fine anmeldelse af os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at læse, at du har modtaget en fin service hos os. Hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

God service og vejledning

God service og vejledning

15 de octubre de 2024

Hej Lise

Vi takker for den fine anmeldelse, og at du tog dig tid til at anmelde os.

Det er godt at læse, at du hos os har modtaget den vejledning, du søgte, og god service. Det er vi glade for at vide!

God og professionel rådgivning

Hej Mette

Vi takker for den 5-stjernede anmeldelse, og vi sætter stor pris på den.

Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os og har modtaget både god og professionel rådgivning.

Proffesionel og humørfyldt betjening

Kvik, humørfuld og behagelig reception. Sikker, proffesionel og lyttende audiolog. Føler mig virkelig godt behandlet.

Hej Susanne

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er vi utroligt glade for.

Hvor er det dejligt at læse, at du er blevet taget så godt imod af mine søde kollegaer. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har en god og behagelig oplevelse. Jeg skal sørge for, at din ros når frem til afdelingen.

Hej Kirsten

Vi takker mange gange for den 5-stjernede anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at læse, at du har modtaget den hjælp, du søgte, og at du er blevet mødt med forståelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg følte mig velkommen fra dag 1 og…

Jeg følte mig velkommen fra dag 1 og personalet i Slg.afd. var imødekommende og lydhør over for mine behov.

23 de agosto de 2024

Kære Finn.

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse - dén sætter vi stor pris på.

Vi er især rigtig glade for at høre, at du er blevet taget godt imod og har oplevet, at du blev lyttet til. Det er nemlig vigtigt, når det handler om at finde den rette høreløsning til dine behov og ønsker.

Husk, at vores Kundecenter sidder klar, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp. Ring 70 230 560 (mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00), eller send en mail til kundecenter@dkhc.dk.

Bedste hilsener
Nynne, Dansk HøreCenter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der udvises stor tålmodighed,venlighed…

Der udvises stor tålmodighed,venlighed samt hjælpsomhed

11 de noviembre de 2024

Hej Flemming

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse af os. Den sætter vi stor pris på.

Det er skønt at læse, at du har haft en positiv oplevelse hos os fyldt med tålmodighed og venlighed og har modtager den vejledning og hjælp, som du søgte. Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder har samme oplevelse, når de er hos os, så det er rart at vide, at du netop har oplevet dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man kommer til Dansk HøreCenter Modtagelsen og forklaring af aperater+…

Modtagelsen og forklaring af aperater+ testen af mine ører

17 de septiembre de 2024

Hej Flemming

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er blevet taget godt imod og har fået den vejledning, du søgte.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.