jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Ver más
La empresa ha respondido
Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Ver más
La empresa ha respondido
Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Ver más
La empresa ha respondido
Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.
Nørregade 71, 3. sal, 5000, Odense C, Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dansk hørecenter sender brev ud om gratis besøg. De opfordrer så en næsten 90 årig lidt konfus dame til at få lavet en afstøbning af øret, som koster 2000 kr. Denne afstøbning viser, at der er behov for et høreapparat, der koster 23.000 kr. En pris som pågældende hørespecialist ikke kan oplyse, før afstøbning af øret er foretaget. Det mener jeg er dårlig service. Jeg mener videre at høre Special isdn aflaste situationen dårligt, der vedkommende ikke kunne mærke at den ældre dame blev udmattet og konfus af situationen. Jeg fraråder, at man lader dansk hørecenter komme på besøg hos sine ældre pårørende, uden at man selv er til stede.
Super god service på Frederiksberg i dag. Sjældent oplevet så faglig dygtig en person med sans for detaljerne og god kundepleje. Tak!
Mange tak til Ida for rigtig god behandling og vejledning også selv om det ikke endte med et salg.
Jeg er blevet meget klogere på mine udfordringer.
Tak for det.
Dansk Hørecenter er solgt og bliver nu til Audika, det kommer ikke til at betyde noget for Dansk Hørecenters kunder skriver de. - Mit hørecenter i Næstved lukker, jeg skal nu trave ned i Audikas lokaler, Dansk Hørecenters Webshop er lukket, så bestilling af filtre og kupler er nu henvist til afdeling i Næstved eller Vordingborg, en tur på 20 km. Audika fører ikke det fabrikat af høreapparater som Dansk Hørecenter har solgt mig for 2 år siden, jeg har service aftale på 4 år på høreapparater som Audika ikke fører, er det særligt trygt? Jeg synes bestemt at vi som kunder hos Dansk Hørecenter, må føle os bortdømt.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Jeg vil gerne give 10 stjerner til Pia i Dansk Hørecenter Esbjerg. Jeg har har lige skiftet til de nye Orticon Intent 1 og fik suveræn hjælp til valg, opsætning af Pia.
Jeg havde diverse spørgsmål og hun tog sig tide til at besvare og undersøge...
Så 10 stjerner til Pia i afdeling Esbjerg
MVH Anders N Pedersen

Respuesta de Dansk HøreCenter
At der er en god service ,flink til at forklare hvordan det skulle gøres ,og at man er velkommen til at kontakte dem hvis det er nødvendigt ❤️

Respuesta de Dansk HøreCenter
Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nogle år tidligere selv anskaffet mig høreapparater. Dem jeg fik var blevet allergitestet men det kløede alligevel. Da jeg fik de nye høreapparater sat i, og kørte hjem, ventede jeg bare på, at det skulle begynde at klø ----- MEN DET GJORDE DET IKKE!!
Jeg bruger dem hver dag fra 8 morgen til 22 aften.
Dejligt-dejligt, min kone er også glad.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Det er 3 gang jeg har fået høreapparater fra jer,og jeg har været tilfreds hver gang.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Jeg fik en god betjening og en god
Information en god oplevelse.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Kvik, humørfuld og behagelig reception. Sikker, proffesionel og lyttende audiolog. Føler mig virkelig godt behandlet.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Jeg følte mig velkommen fra dag 1 og personalet i Slg.afd. var imødekommende og lydhør over for mine behov.

Respuesta de Dansk HøreCenter
Der udvises stor tålmodighed,venlighed samt hjælpsomhed

Respuesta de Dansk HøreCenter
Modtagelsen og forklaring af aperater+ testen af mine ører

Respuesta de Dansk HøreCenter
Más información sobre otros tipos de reseñas.