Super tattoo shop 😃 Venligt personale som agerede yderst professionelt under hele booking processen. Et par dage før min tid modtog jeg det klargjorte motiv fra min tattoo Bali. Selve tatovering... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har været til behandling flere gange, og jeg er utrolig tilfreds hver gang. De er virkelig dygtige og professionelle, og man føler sig tryg fra start til slut. Medarbejderne er nemme at kommuniker... Ver más
Kan kun anbefale dette sted. Sød og professionelt tatovør. Du får alle informationer enden start også går de meget op i hygiejne. Vi benyttet os af deres veninde tilbud og vi er så tilfreds for resu... Ver más
Fantastic place with the friendliest people and a relaxed atmosphere. Avi gave me the best tattoo experience I've ever had. (Thank you for being the amazing person you are Avi!) I'll definitely be... Ver más
Top blæret service min tattoo bliver…
Top blæret service min tattoo bliver langt bedre end ønsket de havde så mange gode ideer til mine egne forestillinger og vi endte med det fedeste design
Kom med et design de hjalp med at…
Kom med et design de hjalp med at færdiggøre. God service
Dygtig of servicemindet
Var virkelig søde og dygtige... gik meget op i detaljer. Fik lavet en fineliner tattoo som blev virkelig god.
Rent og pænt sted
Rent og pænt sted, super flinke personale 🤩🤩🤩
Kan kun anbefale dette sted
Kan kun anbefale dette sted. Alt spiller bare. Super service. Jeg blev tatoveret af Emily. Hun er knusende dygtig!!
Flotte tatoveringer vi idag har fået…
Flotte tatoveringer vi idag har fået lavet vi er meget tilfredse stor anbefaling herfra👍
Super sted at bliver tatoveret kan…
Super sted at bliver tatoveret kan varmt anbefaldes
Fantastisk world of warcraft tatovering!
Fantastisk world of warcraft tatovering!
Virkelig dygtige og rigtig god service !
Virkelig dygtige og rigtig god service !
Jeg gik min første tatovering her
Jeg fik min første tatovering lavet hos dkink og det var en fantastisk oplevelse! Så pæn salon og de sødeste medarbejdere!
Mr. Vito
Vito gjorde det igen ... Super grundig og professionel... Vil varmt anbefale denne tattoo studio
Jimmy
Super søde og godt arbejde
Jeg er blevet tatoveret af Emily
Jeg er blevet tatoveret af Emily. Hun er virkelig dygtig og omhyggelig. En rigtig behagelig oplevelse.
Mega god service og de er sindsyge…
Mega god service og de er sindsyge dygtige. Klar anbefaling herfra
Virkelig god service og oplevelse for…
Virkelig god service og oplevelse for min første tatovering. Tak til Joana!
Fantastisk dygtig tatovør Ioana
Fantastisk dygtig tatovør Ioana. Super god til at tegne lige det jeg ønskede. Flotte og rene lokaler. Kan klart anbefales
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.