Se udsendelsen fra Kontant. Læs 1 stjernede anmeldelser fremfor falske 5 stjernede. Skræmmende at denne virksomhed får lov at eksistere stadigvæk med afpresning. Hvis de lykkes med at skræmme sig så... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var også skeptisk, men.. At give en fremmed mand fra Jylland adgang til sin computer, som man mere eller mindre har ens liv på, er en ret intim oplevelse. Men Karsten gjorde hele oplevelsen ne... Ver más
Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut med Dansk IT-sikkerhed. Der har været en rigtig fin dialog hele vejen fra det første opkald og frem til nu, hvor min første rådgivning med Dans... Ver más
Skamligt! Fik trods at jeg allerede havde en sikkerheds løsning gennemgået min computer…… hvor efter jeg blev rådet til at købe ekstra pakke hos my data… jeg ønskede at kontakte dem jeg allerede bru... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din informationskilde om IT sikkerhed. Har du styr på VPN, Antivirus og Hackere? Hold dig opdateret med de seneste nyheder og viden omkring IT sikkerhed!
Información de contacto
Lindholm Havnevej 31, 5800, Nyborg, Dinamarca
- info@dkits.dk
- dkits.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
FUSK
FUSK! Ringer med påstand om datalæk ifm mail; men efter at have undersøgt forhold, så er der intet datalæk - ikke engang på "have I been pwned". Ikke muligt at ringe tilbage til 32225740, og ingen oplyste telefonnumre på deres hjemmeside. Falske gode anmeldelser på TrustPilot.
Fint service med venlig herre der…
Fint service med venlig herre der forklarede det hele rigtig godt 5 stjerner herfra
God og venlig betjening
God og venlig betjening. Gennemgang af computer samt diverse software - fik skulderklap for god orden. Kan absolut anbefales.
Din email har datalæk ....
De ringer og siger at din email er blevet lækket på darkweb og vil derfor gerne give din computer et gratis sikkerhedscheck. De to ting hænger slet ikke sammen, det er fup. Stort set alle email adresser kan findes på darkweb.
Om deres sikkerhedscheck er lige så lidt værd som deres troværdighed er uklart idet jeg ikke vil have dem ind på nogen computer ... Hold jer væk!!
tusinde tak for go behandling
tusinde tak for go behandling, jeg fik et grønt lys og klap på skulderen af dansk it sikkerhed, alting var i tip top.
Jeg er meget tilfreds med servicen fra…
Jeg er meget tilfreds med servicen fra dansk IT sikkerhed. Det er rart at nogen kan udføre check af computeren
En fantasktisk service
En fantasktisk service, jeg fik tjekket min cumputer hurtigt og nemt, og en god snak var der også tid til.
God rådgivning
God rådgivning, fulgt til dørs fra A til Z, kan klart anbefales. De snakker et sprog alle kan forstå.
Uetisk markedsføring og opkald
Der er noget uetisk ved metoden med at ringe rundt med en “undersøgelse” for så at ringe dagene efter med salg og tilbud selvom
Man har takket tydeligt nej.
God oplevelse
God oplevelse, hurtigt og nemt med tjek af PC-en. Der var ingen probemer og flot responc fra Dansk IT med vores sikkerhedsløsning.
Tusind tak for gennemgangen og grønt…
Tusind tak for gennemgangen og grønt lys til min computer.
Det var en superfin oplevelse
Det var en superfin oplevelse. Hurtig og professionel gennemgang af min PC.
Real og god service
Real og god service her fra. Gode anbefalinger til både backup og sikkerhed.
Bondefangeri
Blev ringet op og fik at vide de ville sende mail for ikke at ringe mere, men mailen slutte med, du er tilmeldt Dansk IT Sikkerhed.
Fuskere
Tusind tak for en rigtig god service
Tusind tak for en rigtig god service. Jeg kan godt anbefale dansk it sikkerhed til andre.
Tusind tak for gennemgang af vores it…
Tusind tak for gennemgang af vores it sikkerhed, rigtig god service
Super fed snak.
Dansk it sikkerhed er super søde og skide kompetente. De talte i et meget let sprog, så jeg også kunne forstå hvad der bliver sagt.
De får gerne 5 stjerner herfra.
Meget behagelig bistand ved gennemgang af min IT sikkerhed.
1000 tak.
Ole
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.