Información sobre la empresa

4. Proveedor de equipos de calefacción
  5. Ingeniero hidráulico
  6. Empresa de energía termal

Escrito por la empresa

Aut. vvs firma, som sætter en ære i og have kunden i fokus, samt levere kvalitets bevidste løsninger … Hver gang

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis rettede fejl fra tidligere vvs’er

Jeg skulle renovere mit badeværelse og havde desværre først valgt en anden VVS’er, som løbende lavede fejl. Det endte med, at jeg fik Dennis ind for at rette op på arbejdet, og det var den bedste beslutning. Han var professionel, rolig og meget behagelig at have med at gøre. Samtidig var han utrolig grundig og gik virkelig op i, at alt blev lavet ordentligt. Han fik rettet alle fejlene fra den tidligere VVS’er, og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Dennis.

7 de abril de 2026

Meget professionel og punktlig

Vi havde behov for akut hjælp til et par opgaver (bl.a. et lækkende vandrør til en varmtvandsbeholder), og Dennis sprang til med det samme. Han arbejder professionelt, med stor omhu og sætter pris på at tingene laves ordentligt. Han er meget punktlig, og gør meget for at få prioriteret en, såfremt man har behov for akut hjælp. Super serviceminded.

5 stjerner herfra. Kan kun anbefale Dennis.

19 de marzo de 2026

Top professionelt arbejde

I vores nye lejlighed hyrede vi Dennis til at udføre følgende VVS opgaver;

- Fjernelse af gasrør samt afpropning af dette
- Afmontering og afmelding af gasmåler
- Montering af spulehaner til køkken
- Udskiftning af afløb til kommende køkken vask
- Installation af nyt toilet i badeværelset
- Montering af ny håndvask i badeværelset
- Installation af nye Danfoss følere til vores radiatorer

Vi har været ekstremt glade for Dennis' arbejde og ønsker at bruge Dennis fremover til andre/nye opgaver. Han er top professionel, effektiv og er rigtig god til at forstå kundens behov, og til at omsætte VVS-sproget til et sprog, som almindelige lægmænd kan forstå.

Vi vil til enhver tid anbefale Dennis.

17 de marzo de 2026

Verdensklasseservice og punktlighed.

Super positiv oplevelse af at arbejde med DMI vvs. Aftaler blev overholdt, priser var gode, og især må jeg fremhæve deres proaktivitet ift. løsninger. De lavede en komplet ny installation i vores nye hus, og så ting vi ikke selv gjorde, og justerede deres arbejde, så alt gav mening. Vil til enhver tid anbefale Dennis og Company til andre.

12 de diciembre de 2025

Nybyg

Har haft Dmivvs med fra starten til opførelse af nyt fritidshus, fantastisk service, virkelig pålidelig, guider omkring valgmuligheder i projektet, er meget grundig og virkelig flot udført arbejde. Dennis er meget hjælpsom og har løst alle udfordringer og har taget sig tid til at svare på alle spørgsmål når der var brug dette. Kan varmt anbefale Dmivvs

20 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 10 år uden brug for en VVS mand…

Efter 10 år uden brug for en VVS mand var det igen nødvendigt. Fandt et gammelt visitkort, og heldigvis havde Dennis ikke skiftet tlf. nr.
Vi fik hurtigt lavet en aftale, og han kom som aftalt.
Med godt humør og hurtig på fingeren fik han løst opgaven. Han havde alle “stumper” med i bilen så han kunne afslutte opgaven helt, og kørte ikke før alt var checket igennem.
Dennis kan varmt anbefales.

14 de abril de 2025

Pålidelig og kvalitetsarbejde

Har brugt DMI VVS af flere omgange, til større opgaver. Kælder renovation samt badeværelse.
Hver gang har de haft travlt, men har alligevel formået at holde alle aftaler. Forventningerne har været nøje afstemt, således at der ikke har været nogle overraskelser omkring tidsforbrug eller opgavens omfang. Super pålidelig og ikke mindst grundig arbejde. De går op i detaljen. Altid en fornøjelse når folk sætter en ære i deres arbejde!

2 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.