In januari een chulhaa besteld en in juni nog niets ontvangen. Je bestelling wordt aangemeld bij post.nl maar niet meegegeven aan de bezorgen. Na meerdere mailtjes kreeg ik in maart een mail dat... Ver más
Superbedrijf om bestellingen te plaatsen en ze denken met je mee. Knuffel waar ik naar op zoek was voor mijn dochter was helaas niet meer te leveren, al wat jaartjes geleden dat deze er waren, maa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gespecialiseerd in het personaliseren van cadeautjes met een Hindoestaans & Surinaamse tintje
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Oplichters!!
In januari een chulhaa besteld en in juni nog niets ontvangen.
Je bestelling wordt aangemeld bij post.nl maar niet meegegeven aan de bezorgen.
Na meerdere mailtjes kreeg ik in maart een mail dat ze gingen onderzoeken wat er mis is gegaan.
Om vervolgens niets meer te laten horen.
Grove oplichters in mijn optiek!
Bestel hier niets, ze zien het als donatie.
0 sterren verdienen ze
Wat een fijne ervaring met Doekaan.nl
Wat een fijne ervaring met Doekaan.nl! Ik bestelde een fotosteen en een gepersonaliseerde mok als cadeau, en beide waren echt prachtig geworden. De ontvangers waren er ontzettend blij mee; het zijn stuk voor stuk unieke en persoonlijke cadeaus die met veel zorg zijn gemaakt.
Daarnaast was het contact erg prettig. Je wordt vriendelijk geholpen en voelt dat er oprechte aandacht wordt besteed aan zowel de klant als het product. Alles verliep naar wens en met veel warmte.
Ik bestel hier zeker opnieuw en kan Doekaan.nl van harte aanbevelen aan iedereen die iets persoonlijks en bijzonders wil geven.
Voor Moederdag had ik mokken besteld…
Voor Moederdag had ik mokken besteld bij Doekaan.nl. Helaas bleek het pakketje door vertraging niet op tijd geleverd te worden. Na contact opgenomen te hebben met de winkel werd ik ontzettend vriendelijk geholpen. Ze dachten echt mee en hebben extra moeite gedaan om het pakket alsnog zo snel mogelijk langs te brengen.
Dat noem ik pas echte service! Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. De communicatie was duidelijk, snel en professioneel. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en was alles netjes verpakt.
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Doekaan.nl en bestel hier zeker vaker. Een betrouwbare webshop met een topteam dat net dat stapje extra zet voor de klant. Echt een aanrader!
Heel blij met de spullen van Doekaan
Heel blij met de spullen van Doekaan. Mooi gepersonaliseerd en perfect om cadeau te geven
Superbedrijf om bestellingen te…
Superbedrijf om bestellingen te plaatsen en ze denken met je mee.
Knuffel waar ik naar op zoek was voor mijn dochter was helaas niet meer te leveren, al wat jaartjes geleden dat deze er waren, maar Doekaan heeft zich ingezet om deze knuffel alsnog aan mij te leveren na contact met zijn leverancier.
Samen met de leverancier heeft Doekaan zich ingezet om alsnog de knuffel te vinden en te leveren.
Top gedaan!!
Snelle service
Snelle service, vriendelijke mensen, leuke producten.
Top service!
Wat een super service! Telefonisch last minute een order geplaatst voor drie chulas. Kon gelijk opgehaald worden. Super bedankt!
Een aardige en vriendelijke jongeman
Een aardige en vriendelijke jongeman, ik heb een tjoelha besteld voor mijn vrouw en ze is er superblij mee! Lekker authentiek koken! Bedankt Amith!
Geweldige webshop
Geweldige ervaring met deze webshop! De website is makkelijk te navigeren en de betalingsmogelijkheden zijn duidelijk. Mijn bestelling is snel geleverd en de producten zijn precies zoals verwacht van hoge kwaliteit. Ik ben echt een tevreden klant!
Doekaan.nl is super fijn
Doekaan.nl is super fijn. De doos was heel mooi ingepakt super netjes! Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Amith. Communicatie met doekaan.nl was ook goed! Zeker aanraden om hier leuke producten te halen!
Babymuts met persoonlijke bedrukking
Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat een babymuts kon bedrukken met een specifieke tekst. Helaas bleek dit lastig te vinden, omdat de meeste bedrijven maar 15 karakters ondersteunen. Toen kwam ik bij Doekaan.nl terecht. Ik ben supergoed geholpen, de levering was snel en ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de service!
Slechte service voor bestelling
Een bestelling wordt binnen 2/3 dagen verzonden, wat op de site staat. Mijn bestelling is meer dan een week geleden, nog niks ontvangen. Contact gaat ook heel moeizaam met antwoord. Mijn bestelling was een speciale verjaardags cadeau die helaas niet is aangekomen ook nog.
De Chulha van doekaan is geweldig
De Chulha van doekaan is geweldig! Super snel binnen gehad en al een paar keer gekookt ermee, we hebben de smaak te pakken!
Geweldige Chula
Geweldige Chula! Snel geleverd en fijne klantenservice¡
Ik las slechte reviews over de…
Ik las slechte reviews over de bezorging van de chulha. Ik heb contact gehad met de verkoper en hij heeft de chulha voor mij opgestuurd. De chulha is goed aangekomen, echt goeie service!
Chulha besteld
Chulha besteld. Snel in huis gehad en een hele fijne en compacte manier om je gerechten in te maken
Gewoon super
Gewoon super. Ik had wat twijfels na lezen van reviews dus ik heb eerst via de app wat info aangevraagd en mijn gevoel zei prima. De service was goed, levering snel. Mijn moeder is blij. Wij hadden trouwens een chula besteld. Mooi ding, ook tevreden mee. Alles is gewoon op orde bij dit bedrijf.
Super Service
Super Service! Last minute order geplaatst & gelijk in 2 dagen geleverd! Kwaliteit was top en voldeed aan m’n wensen! Your go-to drukker
Een bijzonder en persoonlijk cadeau dat raakt ❤️
Voor mijn ouders was ik op zoek naar iets persoonlijks, en via Doekaan vond ik precies dat: een kussen met een warme boodschap voor mijn vader, een schort met een lieve tekst voor mijn moeder, en als extraatje een sleutelhanger en autoverfrissers die ik erbij had besteld. De kwaliteit van alle artikelen waren uitstekend, de service snel en attent. Geen standaard cadeaus, maar gedenkwaardige geschenken die mijn ouders echt raakten. Ze gaven aan dat het bijzondere cadeaus waren dat hen nog lang zal bijblijven. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een speciaal cadeau met een persoonlijke touch.
Een serie glittermokken besteld met…
Een serie glittermokken besteld met mijn eigen naam! Super mooi en uniek!