Imponerende flyttefirma
Jeg er dybt imponeret og taknemmelig over hvor flot disse flinke, stærke og dygtige flyttefolk håndterede min flytning.
På alle parametre kunne det ikke gøres bedre. Kan varmt anbefales!
Vi er et ungt, men allerede erfarent flyttefirma med et yderst positivt rygte blandt vores kunder. Vi går meget op i værdier som professionalisme, pålidelighed, høj kvalitet, kundetilfredshed, effektivitet og fleksibilitet. Vi tilbyder et stærkt arbejdsteam med baggrund i bl.a. teknisk uddannelse, som kan udføre din flytning i hele Danmark fra "A-Z".
Kildeagervej 152b, 8361, Hasselager , Dinamarca
På alle parametre kunne det ikke gøres bedre. Kan varmt anbefales!
Flyttede fra Horsens til Aalborg og de 3 flyttemænd var punktlige og meget flittige. Alt blev håndteret fint, indpakket om nødvendigt og spændt fast. Det gik hurtigt og alt blev placeret på adressen i de ønskede rum. Ingen skader eller skrammer. Så det var alt sammen helt som ønsket og i god stemning, og tilmed til en rigtig god pris. Anna på kontoret er i øvrigt super serviceminded og altid klar med svar på spørgsmål. Varmeste anbefalinger herfra!
Kompetente, grundige og rare flyttemænd. Anna på kontoret hjælpsom og imødekommende.
De overholdt alt aftalt og passede godt på møbler og bygning
Vi flyttede med D&K fra Aarhus til København og det spillede bare! Leverede solide flyttekasser, kom som aftalt med 2 flyttebiler og 3 flyttemænd, flinke og effektive og pakkede vores møbler grundigt ind. Redir vurderede vores flyttegods meget nøjagtigt og førte slagets gang fra start til slut. Anna var super god og kom med en skarp pris til os. Kan VARMT anbefale dem!
Endnu en gang strakte D & K sig meget langt i en meget omfattende flytteopgave - Tak for at lytte og finde en løsning - Der kan slet ikke være tvivl, om hvem man skal bruge , når man flytter nemlig: D & K transportfirma 🙂👍-Kærligst Vibeke Lawaetz -🍀-
D&K Transport har stået for flytning af alt vores kontor inventer fra en lokation til vores nye og større lokation i Silkeborg.
De var ude og besigtige først for at kunne give et fast tilbud og kommunikationen var super professionel.
På dagen kom de 3 mand. De var virkelig effektive og havde stor respekt for at passe på vores møbler, skærme, stole, køleskab og en masse flyttekasser. De var meget professionelle og hjælpsomme og var endda villige til at hjælpe vores nabo af med to skriveborde, da de var færdige.
Fakturaen stemte overens med tilbuddet, så der kom ikke nogen ekstra regning. (Ud over den til naboen naturligvis)
Når man har en så god samarbejdspartner på en normalt ret kaotisk dag, som en flyttedag, så kan det kun blive godt. D&K Transport får mine allerbedste anbefalinger.
Vi har i dag fået hjælp til flytning af indbo.
Forinden havde vi mailet og fået tilbud på flytningen. På den skriftlige tilbud, var noteret telefon nr på firmaet, samt på de personer der skulle stå for opgaven. Da vi kom frem til dagen havde vi ikke hørt noget, derfor ringede jeg til administrationen, uden at telefonen blev taget. Derefter ringede vi til et af de andre oplyste telefonnr. Her fik vi fat i en person, som dog ikke skulle være med til vores flytning. Personen kunne straks oplyse, at flyttebilen var på vej og ville være fremme til aftalte tidspunkt. Han undrede sig over at der ikke var sendt sms med besked om at de var på vej. Senere blev vi kontaktet fra administrationen, de kunne se vi havde haft ringet.
Selve flytningen forløb professionel, tre personer det vidste hvad de havde med at gøre. Alle møbler blev afmonteret ben og hylder og svøbt ind i plast. Forsvarligt blev de placeret i bilen, der som i et spil Tetris blev pakket. På den nye adresse blev alle møbler samlet og placeret, der hvor vi anviste. Alle personer gik uden fodtøj inde både ved fraflytnings adressen og på den nye adresse. De tre personer det forestod flytningen udviste omhu og arbejder omhyggelige. I alt tog flytningen 3 timer, incl 1/2 times transport. Vi vil give de bedste anbefalinger til firmaet, og ser frem til at der bliver tilsendt os en kvittering. Og her 2 dage senere er kvittering fremsendt på mail. Alt ved dette firma er ok.
D&K transport group har lige flyttet for min mor, der grundet en blodprop er blevet handicappet. Hun har hvad man godt kan kalde et ekstremt tæt møbleret hjem. Alligevel klarede drengene fra D&k flytningen på den berammede tid, både nedpakning og flytning. Samtidig med, at de er det venligste, nænsomste og mest respektfuld flyttecrew jeg og min familie, nogensinde har stiftet bekendtskab med. Fantastisk fornemmelse for en person, i en meget sårbar situation. Stort bravo herfra, og de varmeste anbefalinger.
Vi bad om et fastpris tilbud på en flytning hos D&K Transport Group, de kom ud og lavede en vurdering af vores indbo for at estimere hvad prisen skulle være.
Prisen var “rigtig” og fast så vi slog til.
Få dage efter fik vi leveret 80 flyttekasser og indpakningspapir så vi selv kunne pakke ned, det ville vi gerne selv!
På dagen ankom 4 mand i 2 biler.
Det var udlændinge men kunne fint kommunikerer på engelsk.
Først gennemgik vi hvad der skulle flyttes og hvad der ikke skulle med.
De var hurtige og spurgte løbende om de havde fået alt med.
Da de læssede af hjalp de med at stille møbler rigtigt så vi ikke skulle bøvle med det efterfølgende.
Da sidste læs var læsset gik vi en runde og sikrede at alt var kommet med.
Ligeledes efter sidste aflæsning gennemgik vi om alt var som det skulle være og de spurgte endda om der var andre ting de kunne hjælpe med i det nye hus.
Så betalte vi og sagde farvel.
Stor ros til alle vi har haft kontakt med, det var en super oplevelse og kan klart anbefale dem!
Más información sobre otros tipos de reseñas.