Eerste keer besteld bij dit wijnhuis , de levering via dpd liet zonder communicatie hierover op zich wachten. Na een mailtje vlotte bemoeienis naar dpd en uiteindelijk levering van heerlijke wijn.
La empresa ha respondido
Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Ver más
Op de eerste plaats heel goede wijn voor aanvaardbare prijs. Prima service en persoonlijk contact. Wel een opmerking, de verzendverpakking bevat heel veel karton, dat moet beter kunnen
La empresa ha respondido
DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.
Martin Leliveltstraat 26, 7131 ZK , Lichtenvoorde, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de DokterMaler
Mark heeft het heel goed gedaan, de omgeving was perfect, de hapjes verrukkelijk.
Helaas voor jullie bedrijf:
Ik hou niet van Duitse wijn.
Veel succes verder.

Respuesta de DokterMaler
Aflevering prima. Veel informatie over de wijnen. De verpakking was top.

Respuesta de DokterMaler
Wat een prachtig assortiment!!
Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook wat prijs betreft.

Respuesta de DokterMaler
DokterMaler staat garant voor mooie duitse kwaliteitswijnen van een groot scala aan duitse wijnboeren; van klein naar groot, etc er is keuze zat voor ieders portemonnee!

Respuesta de DokterMaler
Goede info over de wijn/producent
Redelijke prijs
Goed verpakt snel bezorgd

Respuesta de DokterMaler
Mooi assortiment met redelijke prijzen. Persoonlijke service met bezorgen in de regio.

Respuesta de DokterMaler
Interessante nieuwe proposities. Lekkere wijn snel geleverd. Onjuistheid bij een levering op prettige wijze in korte tijd opgelost.

Respuesta de DokterMaler
Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin hand in hand met Duitse degelijkheid 😀.

Respuesta de DokterMaler
Naast de heerlijk wijn ook prima service. Bij de ontvangst van mijn pakket ging iets verkeerd bij de bezorger. Kan gebeuren, Mark heeft net zolang met DPD aan de lijn gehangen tot het was opgelost en hield mij ondertussen steeds op de hoogte.

Respuesta de DokterMaler
Goede service. Bij de bezorgdienst zat vertraging. Bij navraag bij DokterMaler was de service snel. Heb het pakket ontvangen. Gewoon goed!

Respuesta de DokterMaler
Snel in huis met interesante omschrijving van bestelde wijn. Perfect.

Snel geleverd en altijd met een verhaal op A4tje erbij

Respuesta de DokterMaler
Más información sobre otros tipos de reseñas.