DokterMaler Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer besteld bij dit wijnhuis , de levering via dpd liet zonder communicatie hierover op zich wachten. Na een mailtje vlotte bemoeienis naar dpd en uiteindelijk levering van heerlijke wijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op de eerste plaats heel goede wijn voor aanvaardbare prijs. Prima service en persoonlijk contact. Wel een opmerking, de verzendverpakking bevat heel veel karton, dat moet beter kunnen

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

465 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

81 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een heel leuk cadeau van m'n vriendin.

Mark heeft het heel goed gedaan, de omgeving was perfect, de hapjes verrukkelijk.
Helaas voor jullie bedrijf:
Ik hou niet van Duitse wijn.

Veel succes verder.

4 de abril de 2026

Respuesta de DokterMaler

Dank je wel Joke voor je complimenten. Jammer dat je niet van Duitse wijn houdt maar leuk dat je er was. Mark en Jaap

Heerlijke Duitse wijnen

Heerlijke Duitse wijnen, keurig thuisbezorgd

1 de abril de 2026

Respuesta de DokterMaler

Dank je wel Mark voor je recensie. Veel plezier met de mooie Duitse wijnen. Mark en Jaap

Aflevering prima

Aflevering prima. Veel informatie over de wijnen. De verpakking was top.

1 de abril de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk bedankt voor de complimenten en de 5 sterren. Wij wensen je veel proefplezier.

Mark en jaap

Wijn heerlijk

Wijn heerlijk
Prijs eerlijk
Bezorging perfect

9 de marzo de 2026

Respuesta de DokterMaler

Herzlichen Dank voor de complimenten. We wensen je veel proefplezier. Mark en Jaap

snelle levering

snelle levering, prima verpakt

4 de marzo de 2026

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een prachtig assortiment!!

Wat een prachtig assortiment!!
Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook wat prijs betreft.

9 de marzo de 2026

Respuesta de DokterMaler

Sehr viel dank. Wij doen ons best en dat doen we graag. Zum Wohl!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie adviezen en mooie duitse wijnen!

DokterMaler staat garant voor mooie duitse kwaliteitswijnen van een groot scala aan duitse wijnboeren; van klein naar groot, etc er is keuze zat voor ieders portemonnee!

26 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Beste Frank, hartelijk dank voor je mooie recensie en wij wensen je veel plezier met de bestelde wijn.

Goede info over de wijn/producent

Goede info over de wijn/producent
Redelijke prijs
Goed verpakt snel bezorgd

24 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Beste Peter, dank je wel voor je complimenten en veel proefplezier. Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi assortiment met redelijke prijzen

Mooi assortiment met redelijke prijzen. Persoonlijke service met bezorgen in de regio.

23 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je recencie en de 5 sterrren. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering op prettige wijze in korte tijd opgelost

Interessante nieuwe proposities. Lekkere wijn snel geleverd. Onjuistheid bij een levering op prettige wijze in korte tijd opgelost.

12 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk dank voor het nemen van de moeite om een recensie te schrijven en natuurlijk ook de 5 sterren. Wij wensen je heel veel proefplezier met de ontvangen wijnen.

Alles keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd

11 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk dank voor de recencie en veel plezier met de mooie Duitse wijn. Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan het ten zeerste waarderen…

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin hand in hand met Duitse degelijkheid 😀.

2 de febrero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijjk bedankt Jeroen voor je mooie recensie. Wij wensen je veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke wijn, goede service.

Naast de heerlijk wijn ook prima service. Bij de ontvangst van mijn pakket ging iets verkeerd bij de bezorger. Kan gebeuren, Mark heeft net zolang met DPD aan de lijn gehangen tot het was opgelost en hield mij ondertussen steeds op de hoogte.

5 de enero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Dank je wel Rutger voor je mooie beoordeling. De bezorgdienst is soms wel een uitdaging, maar gelukkig gaat het meestal probleemloos. Veel plezier met de wijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Bij de bezorgdienst zat vertraging. Bij navraag bij DokterMaler was de service snel. Heb het pakket ontvangen. Gewoon goed!

8 de enero de 2026

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel in huis met interesante…

Snel in huis met interesante omschrijving van bestelde wijn. Perfect.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de DokterMaler

Hartelijk bedankt Kris voor je recensie en 5 sterren. Veel proefplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en altijd met een verhaal…

Snel geleverd en altijd met een verhaal op A4tje erbij

29 de diciembre de 2025

Respuesta de DokterMaler

Dank je wel Jan, wijn is natuurlijk geur en smaak maar ook het verhaal doe wat met de wijnbeleving. Veel proefplezier!
Mark en Jaap

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.