Noget der kan forekomme kompliceret bliver gjort enkelt. Det er alt andet lige store beslutninger, der skal tages, men her hjælperDok.24 rigtig godt. Rigtig god opfølgning på spørgsmål, procedurer... Ver más
La empresa ha respondido
Blev ringet op dagen efter jeg havde påbegyndt et dokument og ville lige vente og undersøge noget. Fik svar på spørgsmål og alle vejledninger er klare og til at forstå. Stor anbefaling herfra.
La empresa ha respondido
Hittade er på nätet, tyckte det såg enkelt och redigt ut. Men det har varit lite oklart hur det ska gå till när man behöver få tillgång till originalet och ska hämta ut det. Har läst flera gånger och... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
14 dages fuld fortrydelsesret
Øverødvej 5, 1. mf, 2840, Holte, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
det var meget let og overskueligt. mangler kun at komme til notar let med link til tidsbestilling.
Virkelig god hjælp når jeg normalt ikke er så ferm til og bruge pc til den slags
👍☀️

Respuesta de Dokument 24
Vi er glade for at vi brugte dokument24 til fremtidsfuldmagter. Mest pga prisen, men også at man kan sidde og ordne det hele hjemme. Stort set alt er beskrevet i detaljer og det er der bestemt også god grund til, for det er da en anelse kompliceret. Nu mangler vi kun besøg hos notaren.

Respuesta de Dokument 24
Enkelt og overskueligt sat op. og god vejledning. og en rimelig pris. tak

Respuesta de Dokument 24
Jeg skulle bare i gang . Så gik det stille fremad. Det var jo bare nogle ting man skulle have på plads og tage beslutning til. Dejligt at få det gjort og vigtigt at gøre.

Respuesta de Dokument 24
Mycket trevligt bemötande och kunnig. Mvh lena hanek

Respuesta de Dokument 24
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.