Enkel funktion. Förhoppningsvis kommer fullmakten att fungera gentemot Swedbank
enkelt och smidigt hade önskat möjlighet att betala med applepay
Jag var inte alls säker på hur man gör när man hyr ut. Det här var enkel och bra.
Lätt att förstå och smidigt att besvara. Saknade andra betalningsalternativ.
Snabbt och enkelt
Snabbt
Jag tycker det är konstigt att jag måste betygstätta något jag inte sett resultatet av. Jag vet bara att det gick fort att fylla i men inte hur slutresultatet blev
Känns bra att någon kan ta över om inte…
Känns bra att någon kan ta över om inte jag är kapabel
Lätt och behändigt
Lätt och enkelt att fylla i
Lätt och enkelt att fylla i. Tydliga instruktioner.
Mycket enkelt att fylla i.
Jätteenkelt
Smidig användning!
Är inte gratis
Är inte gratis, du får betala för att få dokumentet
Enkelt och lätt
Fungerade lätt och enkelt
Enkelt och snabbt
Lätt att förstå och smidigt att…
Lätt att förstå och smidigt att besvara.
Saknade andra betalningsalternativ.
Enkelt och bra.
lätt att använda men hur fångar jag…
lätt att använda men hur fångar jag dolumentet?
Snabbt och smidigt