1. Proveedor de materiales para la construcción
  2. Reformas

Escrito por la empresa

DOLLE Nordic är, som namnet antyder, det nordiska försäljningskontoret och centrum för de nordiska marknaderna. Med många års erfarenhet och närvaro i Skandinavien, samarbetar vi nära med skandinaviska återförsäljare, vilket gör våra produkter lättillgängliga i både butiker och online. På Dolle.se hittar du vårt fullständiga sortiment och kan enkelt klicka hem produkter för ditt nästa projekt. Med kontor och bas i både Danmark och Sverige kan vi ge våra nordiska kunder den allra bästa servicen. Vi på DOLLE Nordic AB brinner för äkta nordisk kvalitet, att ge hemmet ett extra värde och att möjliggöra enkel åtkomst och användning av ditt utrymme för att göra livet hemma enklare och bekvämare.

2,7

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärt dåligt leverans sätt

Fruktansvärt dåligt leverans sätt
Hittade min paket hos grannen om två dagar

23 de enero de 2026

Hej Tomas,

Vi är ledsna att höra om din upplevelse. Det är verkligen inte den leveransupplevelse vi önskar för våra kunder. Vi förstår att det måste ha varit frustrerande att hitta ditt paket hos grannen först efter två dagar.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveranstider???

Beställde från Dolle då vara fanns i lager och en utlovad leverans på 2-4 dagar.
Trodde det var en felskrivning när leveransbekräftelsen kom.
21 dagar…

15 de diciembre de 2025

Hej Peter,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och förstår din frustration, särskilt när varan visades som lagervara med utlovad leverans på 2–4 dagar. Det är inte den standard vi strävar efter att leverera.

Med venlig hilsen
DOLLE Nordic AB

Grym service !!

Grym service !!
Säljare som inte bara fokuserar på att sälja utan tar sig tid att svara på frågor och ger support för att hitta bästa lösningen och med snabb återkoppling.
Bara positiv upplevelse.

23 de mayo de 2024

Hej Jimmy
Tack för din recension. Det gläder oss mycket att höra att du har känt dig vägledd och haft en bra upplevelse. Du är självklart välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Ha en riktigt bra dag och trevlig helg.

Snabb Leverans

Snygg och lättmonterad handledare. Snabb leverans.

4 de marzo de 2024

Hej Maria,
Tusen tack för recensionen.
Det gläder mig mycket att höra att du hade en bra upplevelse.
Om du behöver hjälp igen så är du välkommen att höra av dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi behövde fjädrar till vindstrappan

Vi behövde fjädrar till vindstrappan. Kontaktade Dolle
och blev mycket trevligt bemötta. Fjädrarna passade
perfekt. Levererades snabbt. Nöjda kunder.

7 de febrero de 2024

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med upplevelsen.
Om du behöver hjälp igen, är du välkommen att kontakta oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag beställde 3 tavellister och när de…

Jag beställde 3 tavellister och när de kom fram så är 4 av 6 hörnen skadade.
Antagligen har skadorna uppkommit på grund av obefintligt skydd av hörnen.
Reklamerade tavellisterna hos Bygghemma men inget svar från dem. Och paketeringen är gjord av Dolle så mitt tips för Dolle är att investera i någon form av skyddsemballering. (Detta resulterade i 1 stjärna).

Lite oväntat så hörde Dolle av sig till mig 27/11 för att få lite klarhet i vad som hänt. Jag förklarade vad som hänt, och det är uppenbart att flera olyckliga faktorer resulterade i mitt omdöme. Flera av dessa faktorer kunde inte Dolle bära ansvaret för. Ändå kontaktade Dolle mig även 28 och 29/11 för en lösning.
Bara denna välviljan att lösa ett problem (samt själva lösningen), visar att jag kan varmt rekommendera Dolle.

14 de noviembre de 2023

Hej John

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar djupt de skadade hörnen. Vi är medvetna om att det har varit en utmanande och beklaglig situation för dig.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förklaring av din upplevelse, vilket vi naturligtvis tar med oss. Det gläder oss att höra att du har haft en positiv upplevelse efteråt. Din feedback är viktig för oss, och vi strävar alltid efter att förbättra vår service.

Vi hoppas på fortsatt förtroende och ser fram emot att betjäna dig igen vid ett annat tillfälle.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt och smidigt, snabb leverans.

Enkelt och smidigt att beställa och snabb leverans enligt plan.
Dock lite "grottande" på hemsidan innan man hittar delar man behöver.
Tyvärr var det inte samma glans på lacken på delar som levererades med någon månads mellanrum, samt att skruvar som medlevererades inte längre var lackerade i samma kulör som övriga delar.

21 de septiembre de 2023

Hej Lars
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med upplevelsen.
Om det är några problem med produkterna är du välkommen att kontakta kundtjänst på info@dolle.se
Dolle Nordic AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.