Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10 ervaring, de mensen die er werken denken echt met je mee en zijn er niet om snel iets te verkopen. Je merkt echt dat het werk met passie wordt uitgevoerd en dat zie je terug in de kwaliteit van... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

10/10 ervaring

10/10 ervaring, de mensen die er werken denken echt met je mee en zijn er niet om snel iets te verkopen. Je merkt echt dat het werk met passie wordt uitgevoerd en dat zie je terug in de kwaliteit van de pakken.

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en prachtige moderne kostuums! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een geweldige ervaring bij Dolpierre! Vanaf het eerste moment werd ik super vriendelijk geholpen. Het personeel is niet alleen heel aardig en professioneel, maar denkt ook echt met je mee en neemt de tijd om je goed te adviseren. Je voelt je hier echt welkom als klant.

Wat ik extra bijzonder vond, is dat ze een kostuum voor mij hebben omgeruild terwijl ik het al meer dan een maand geleden had gekocht. Ze hebben hiervoor speciaal een uitzondering gemaakt vanwege mijn situatie, en dat waardeer ik enorm. Zulke service zie je tegenwoordig bijna nergens meer.

Daarnaast hebben ze ook een prachtige collectie moderne en stijlvolle kostuums van hoge kwaliteit. Ik ben meer dan tevreden en raad Dolpierre absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi kostuum én uitstekende service! 🤩👏

1 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

1000x respect voor dolpierre de service…

1000x respect voor dolpierre de service is waanzinnig goed de kwaliteit is waanzinnig en de vriendelijkheid is onbegrensd dit is nummer 1 in Nederland ik kan je 100%zeggen hier en alleen hier moet je een pak kopen dan weet je zeker je de mooiste dag van je leven hebt en als je vaker een mooi pak draagt ben je de man met dolpierre pakken 1000x respect team dolpierre bedankt wouwwwwww 👊

6 de mayo de 2026

Uitstekende service en meedenken

Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die ook een hele goede keus was. Ik kan niet anders dan aangeven dat het geweldig was om met Dolpierre samen te werken. Het driedelig kostuum is met de lintjesregen gedragen en daar kreeg de gedecoreerde heel erg veel complimenten over

3 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren bij Dolpierresuits langs…

Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en tijdens het passen uitleg gegeven en daardoor uiteindelijk twee mooie pakken uitgezocht. Nu alleen nog precies op maat laten maken, waar ze overigens ook een adres voor hebben, en ik ben weer het heertje 😉. Dus ga zeker nog eens terug!

21 de julio de 2025

Perfecte pasvorm en topkwaliteit

Ik heb een 3-delig pak besteld bij Dolpierre en ik ben echt onder de indruk. Het pak zit als gegoten en de afwerking is van hoge kwaliteit. Ook de service was erg prettig. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een stijlvol pak

10 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.