domeinenbank.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne ervaring met Domeinenbank! Een bedrijf waar ik al meerdere keren zaken mee heb gedaan & altijd zonder problemen en geheel vlekkeloos! Ze zijn erg transparant & duidelijk in hun zaken! E... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm goed geholpen door Domeinenbank met het huren van mijn nieuwe domein. Zelf wou ik een 'upgrade' voor mijn online imago, waar zij mij geweldig mee hebben geholpen. Snel in het reageren en alles s... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web

Escrito por la empresa

Domeinenbank is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. Simpel gezegd: Domeinenbank helpt je aan de meest geschikte domeinnaam! Maatwerk en een persoonlijke aanpak staan hierbij centraal: niet alleen elke domeinnaam, maar ook elke klant is tenslotte uniek!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

29 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeuren of je verstand gebruiken

Ik heb 0 ervaring met deze partij. Maar ik wil gewoon inhaken op negatieve reacties hier. Je hoeft niet te kiezen voor een tussenpersoon zoals deze. Zij doen gewoon hun werk. Je kan zelf ook je gezonde verstand gebruiken en een domeinnaam kiezen die juist niet geregistreerd staat bij een 3de partij. En dan betaal je gewoon 10 euro of minder voor een .NL registratie.

14 de julio de 2022

Respuesta de domeinenbank.nl

Bedankt voor je reactie. Als tussenpartij zijn wij inderdaad ook een beetje gebonden aan de prijzen die onze klanten (de domeinnaam eigenaren) hanteren. Uiteindelijk staat het iedereen vrij de beste keuze te maken voor zijn of haar business.

Scam

Gewoon een dikke scam.
De prijzen slaan nergens op. 'Tussenpersoon' of niet...

4 de abril de 2022

Respuesta de domeinenbank.nl

Beste Yeet, bedankt voor je reactie en jammer dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Onze prijzen baseren we op meer dan tien verschillende factoren, waaronder prijzen die ook bij concullega's van ons worden gehanteerd. Het is natuurlijk goed mogelijk en ook wel begrijpelijk dat je de prijzen van zoiets als een domeinnaam gewoon te hoog vindt. Toch zijn onze prijzen in ieder geval wel onderbouwd. Bel ons gerust op, dan leggen we het je graag nog eens uit.

Oplichters

Oplichters! Zeggen dat ze enkel tussenpersoon zijn, maar de 'eigenaar' van het domein is gewoon van dezelfde eigenaar.

Reactie op antwoord Domeinenbank: jullie 'klant' staat anders op hetzelfde adres ingeschreven als jullie. Toeval zeker?

19 de marzo de 2022

Respuesta de domeinenbank.nl

Beste Roy, bedankt voor uw reactie. We horen wel eens vaker dat mensen dit denken, maar toch klopt het wel degelijk dat Domeinenbank niet de eigenaar is van de domeinen die via ons te koop en te huur staan. Via SIDN.nl kun je voor domeinnamen de status opvragen, dat heet een WHOIS-check. Daar kun je zien dat bij de houder van de domeinnaam nooit Domeinenbank staat ingevuld, maar altijd de naam van één van onze klanten. Domeinenbank.nl is enkel de reseller ofwel de administratieve contactpersoon van een domeinnaam. We zijn dus niet zelf de eigenaar, ik zou bijna zeggen 'helaas'!

Aanvulling op je reactie: we werken voor meerdere klanten, in dit geval doel je waarschijnlijk op onze klant Parknet. Dat is natuurlijk geen toeval. Domeinenbank is ruim 20 jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte van Parknet om zijn domeinnamen te verkopen, aangezien hij daar veel vraag naar kreeg. Dat is hetgeen je nu nog terugziet in de KVK. Toch is het ook gewoon met deze klant - net als met al onze klanten - zo dat wij alle prijzen met hem moeten afstemmen, dat hij de akkoorden geeft, dat wij slechts een fee krijgen bij verkoop van domeinen en dat bij al zijn domeinen Parknet als houder staat. Wij zouden er overigens ook geen belang bij hebben om zo'n constructie te verzinnen, dat zou alleen maar onnodig veel tijd en moeite kosten toch? Bel ons gerust eens op, dan leggen we je het graag nog eens uitgebreider uit.

Geen reactie op vraag

Op 17 december 2021 een vraag gesteld. Hiervan heb ik een geautomatiseerd ontvangst ontvangen. In januari en februari 2022 nog een keer aan de bel getrokken dat ik nog niets had gehoord, dit keer zelfs nog niet eens een geautomatiseerd bericht.
Nog altijd geen antwoord op mijn vraag. Geen transparantie, geen contact.

3 de marzo de 2022

Respuesta de domeinenbank.nl

Beste heer/mevrouw Van der Zee, bedankt voor uw reactie. Het komt natuurlijk wel eens voor dat mailberichten in de spamfolder terecht komen, of om andere redenen de geadresseerde niet bereiken. Dit leggen we ook uit in de geautomatiseerde mail die u wel heeft gekregen. Neem in zulke gevallen gerust telefonische contact met ons op, dan staan we u graag te woord!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Idiote prijs voor domeinnaam.

Ze vragen hoofdprijzen voor domeinnamen.. meer dan 4000 euro! lijkt helemaal nergens op :-| oplichters, trap er niet in!

30 de noviembre de 2021

Respuesta de domeinenbank.nl

Beste heer Meijer. Bedankt voor je reactie. Domeinenbank is een tussenpartij en is afhankelijk van de prijzen die onze klanten (dus: de eigenaren) voor hun domeinnamen vragen. Een domeinnaam is nu eenmaal een waardevol bezit. Niet alleen Domeinenbank, maar bij zo'n beetje alle eigenaren van domeinnamen vragen vergelijkbare prijzen voor de overname ervan. Overigens hebben we in jouw geval een indicatie gegeven van 2500 tot 4000. Het is geen probleem als je zelf de domeinnaam anders waardeert natuurlijk. Graag leggen we je de prijsstelling nog eens uitgebreider uit, mocht je daar behoefte aan hebben. Fijne dag alsnog.

Prima ervaring

Mooie domeinnaam aangekocht. Heldere en vriendelijke communicatie, met soepele overdracht. Prima ervaring dus.

12 de octubre de 2021

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen door medewerker van domeinenbank. Schrok van de prijs maar na uitleg snap ik hoe het werkt. Zij werken puur als makelaar tussen verkoper en koper en de prijs is afhankelijk van de verkoper en daarnaast marktwaarde. Helaas voor mij alsnog te duur maar wel duidelijk waarom.

14 de abril de 2021

Oplichters

Oplichters, vragen €9000 voor een domeinnaam

17 de febrero de 2021

Beste Ben,

Jammer dat we het niet eens zijn geworden over de verkoopprijs voor de premium domeinnaam waar je een aanvraag voor hebt gedaan. Wij baseren de prijzen van domeinnamen zoals gezegd op verschillende aspecten en de ene domeinnaam is meer waard dan de andere. Vaak hebben onze klanten niet echt een idee van wat ze kunnen verwachten, dus we begrijpen goed dat zo'n bedrag je af kan schrikken. Toch denken we dat dit een goede richtprijs is, omdat we zien dat soortgelijke domeinen voor vergelijkbare prijzen verkocht worden, ook bij concullega's van ons. Als je daar behoefte aan hebt, lichten we dit graag nog eens verder toe.

8 consejos para escribir buenas reseñas.