domoticaGIGANT Opiniones 151

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf. Ik belde voor advies en kreeg veel meer. Oscar hielp me aan een Domotica oplossing die veel meer kon en betaalbaarder was dan aanvankelijk gedacht. Ook tijde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant. eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan. Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorige week bestelde ik 's avonds een Homey Pro welke volgens de website op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een keurige mail dat deze helaas toch uitverkocht was máár dat ze mij niet wilden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een huis. Ruim 7 jaar met de bouwverlichting nog aan het plafond hebben de mensen van DomoticaGIGANT ons de sfeer in huis gegeven. Professionele spullen,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Diseñador de interiores
  3. Tienda de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

We vinden het belangrijk om meervoudige waarde toe te voegen aan onze samenleving. Met onze Domotica en IoT oplossingen is onze invloed op de maatschappij van grote toegevoegde waarde door zo onafhankelijk mogelijke betaalbare, kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige en gezondere elektra installaties voor een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. We zijn er trots op om een gezonde marktleider te zijn voor slimme leefomgevingen voor zowel bedrijven als particulieren met een primaire focus op open (merk onafhankelijke) standaarden op basis van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde en hoogst haalbare kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie binnen de Benelux.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Goede uitleg

Goede uitleg, snelle levering

5 de abril de 2021

Hartelijk dank nog voor je review! Greets Jeroen

Rolluik schakelaar

Rolluik schakelaar besteld van het merk fibaro.
No nonsens bestelling. Werd keurig bezorgd door dpd
Volgende weer bij domoticagigant.Nl

9 de marzo de 2021

Respuesta de domoticaGIGANT

Service tot in de puntjes, bedankt voor je review! Greets Jeroen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zelfs als ze niet kunnen helpen proberen ze het wel

Ondanks dat ze mij niet verder konden helpen met mijn probleem omdat ze het desbetreffende product niet in portefeuille hebben wel positief over domotica gigant omdat ze mij toch correct geïnformeerd hebben en zelfs hebben te proberen te achterhalen of ze mij hier mee van dienst konden zijn

18 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de domoticaGIGANT

Harold, erg bedankt voor deze mooie review! We zetten altijd dat extra stapje, en zo te horen is dat goed bevallen. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Greets Oscar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Zeer goed en vakkundig geholpen.
En vakkundige uit leg gehad .

18 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de domoticaGIGANT

Bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat onze vakkundigheid goed is bevallen! Greets Jeroen

fantastische service

Ik had 3 zwave extenders besteld. Er bleken er 2 op voorraad te zijn.
Netjes gebeld met de vraag of ik 1 dagje kon wachten totdat no.3 ook weer op voorraad was of dat ik alvast 2 stuks wilde hebben.
Vanzelfsprekend was 1 dagje later niet erg, maar wel erg netjes dat ze contact hebben opgenomen.

4 de febrero de 2021

Respuesta de domoticaGIGANT

Hi Wim, hartelijk dank voor je positieve reactie! We doen ons uiterste best om de communicatie zo persoonlijk en actueel mogelijk te houden. Fijn om te vernemen dat je dit als prettig hebt ervaren. Prettig weekend gewenst en hartelijke groet, Jeroen

1 de febrero de 2021

Respuesta de domoticaGIGANT

Dank voor je positieve reactie, fijn om te vernemen dat het naar wens is geweest en dat je andere bezoekers dit ook hebt willen laten weten. Fijn weekend! Greets Jeroen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Doen wat ze horen te doen.

Op zoek naar de laagste prijs bij de domoticagigant uitgekomen. Bestelling gedaan, bevestiging ontvangen en de volgende dag geleverd. Doen wat ze horen te doen tegen een prima prijs.

27 de noviembre de 2020

Respuesta de domoticaGIGANT

Bedankt voor je mooie review! Prijs en kwaliteit staat bij ons voorop, fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Greets Jeroen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.