Información sobre la empresa

1. Empresa de automatización de viviendas

Escrito por la empresa

DOMTEC pruža profesionalna smart home rješenja za stanove, obiteljske kuće, apartmane, hotele i poslovne prostore na području Hrvatske. Bavimo se planiranjem, ugradnjom, konfiguracijom i održavanjem sustava za automatizaciju doma. Naša rješenja uključuju upravljanje rasvjetom, električnim roletama i zavjesama, grijanjem, klimatizacijom, pametnim bravama, garažnim vratima, senzorima, audio sustavima, bazenima i drugim uređajima. Za postojeće objekte nudimo retrofit rješenja koja omogućuju dodavanje pametnih funkcija bez velikih građevinskih zahvata. Ovisno o potrebama projekta koristimo sustave i uređaje kao što su Shelly, Homey, Home Assistant, Aqara, tado° i drugi kompatibilni proizvodi. Za novogradnju i zahtjevnije projekte nudimo projektiranje i integraciju KNX sustava. Svaki projekt započinjemo analizom postojećeg stanja i potreba korisnika. Nakon toga predlažemo odgovarajuću opremu, izrađujemo ponudu te provodimo ugradnju, konfiguraciju i testiranje sustava. Posebnu pažnju posvećujemo jednostavnom upravljanju, pouzdanosti, sigurnosti i mogućnosti kasnijeg proširenja. DOMTEC je KNX Partner, Homey Certified Installer i nositelj Aqara certifikacije. Cilj nam je korisnicima omogućiti udobniji, sigurniji i energetski učinkovitiji dom, uz stručnu podršku prije, tijekom i nakon ugradnje. Više informacija o našim uslugama dostupno je na www.domtec.hr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

(11)

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moje iskrene preporuke za cijeli…

Moje iskrene preporuke za cijeli Domtech tim!
Rijetko se u današnje vrijeme nailazi na ovakvu razinu profesionalnosti, ali ono što me potpuno osvojilo kod Domtecha je njihov ljudski pristup. Od prvog kontakta, pa sve do samog kraja i realizacije usluge, cijelo iskustvo bilo je apsolutno savršeno! Ljudi koji rade tamo su nevjerojatno ugodni, pristupačni i stručni. Imali su strpljenja za sva moja pitanja, a konačna usluga je odrađena bez ijedne jedine mane, pedantno, brzo i točno onako kako smo se dogovorili. Vidi se da žive to što rade i da im je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu.Ako tražite vrhunsku kvalitetu i ekipu kojoj stvarno možete vjerovati, ne tražite dalje. Ja sam apsolutno oduševljen i sigurno ćemo ponovno surađivati. Svaka čast, blistate u svakom smislu!

20 de agosto de 2026

Vrhunska usluga

U doba kada tehnologija juri naprijed, pametna rješenja poput ovog su me oduševila. Spajanje svih uređaja u jedno i sama dostupnost su izvrsne. Tim je stručan i spreman pomoći sa svim upitima. Svaka preporuka!

25 de junio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na ovako lijepoj i detaljnoj recenziji! Posebno nam je drago što ste prepoznali prednosti povezivanja svih uređaja u jedinstven i lako dostupan sustav. Vaše zadovoljstvo i preporuka veliki su poticaj cijelom timu!

Odlično odrađen posao

Odlična komunikacija radi dogovora, kvalitetni proizvodi i vrhunski odrađen posao.

30 de julio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na odličnoj recenziji! Drago nam je što ste zadovoljni komunikacijom, kvalitetom proizvoda i izvedenim radovima. Vaše povjerenje i preporuka puno nam znače!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Izuzetno profesionalna i pouzdana…

Izuzetno profesionalna i pouzdana tvrtka, sve je odrađeno na visokoj razini. Vrlo stručni, ljubazni, dostupni i posvećeni detaljima. Predložili su mi zaista cjelovita i pametna rješenja za moj dom i životni stil tako da svakako preporučujem DomTec ekipu svakome tko želi moderan,pametan i funkcionalan dom.

30 de julio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na ovako detaljnoj i lijepoj recenziji! Iznimno nam je drago što ste prepoznali našu stručnost, pouzdanost i posvećenost detaljima. Cilj nam je svakom klijentu ponuditi cjelovito pametno rješenje prilagođeno njegovu domu, potrebama i životnom stilu. Vaše zadovoljstvo i preporuka cijeloj ekipi iznimno puno znače!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Izvrsna usluga od početka do kraja

Nakon dosta istraživanja i uspoređivanja različitih rješenja odlučio sam se za DOMTEC i pokazalo se da je to bila izvrsna odluka. Od prvog kontakta do završetka posla sve je odrađeno iznimno profesionalno. Posebno mi se svidjelo što nisu pokušavali prodati nešto što mi ne treba, već su saslušali moje potrebe i predložili najbolje rješenje.
Kvaliteta izvedbe je vrhunska, komunikacija brza i jasna, a svaki detalj je pažljivo odrađen. Nakon ugradnje dobio sam detaljno objašnjenje korištenja sustava i podršku za sva dodatna pitanja. Rijetko se danas naiđe na tvrtku koja toliko drži do kvalitete, stručnosti i odnosa prema kupcu.

28 de julio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na ovako opširnoj i iskrenoj recenziji! Iznimno nam je drago što ste prepoznali naš pristup, stručnost i posvećenost svakom detalju. Uvijek nastojimo najprije razumjeti stvarne potrebe klijenta, a zatim predložiti rješenje koje će mu dugoročno biti korisno, jednostavno i prilagođeno njegovu načinu života. Posebno nam je zadovoljstvo čuti da ste zadovoljni kvalitetom izvedbe, komunikacijom i podrškom nakon ugradnje. Vaše povjerenje i preporuka cijelom timu puno znače!

Dobar posao

Hvala Domtec timu na susretljivosti i strpljenju. Pomogli su mi do kraja uobličiti moje osnovne ideje za automatizaciju doma jer nisam baš znao što se sve može napraviti da si olakšam svakodnevnu kućnu rutinu.
Znaju posao i ugodni su za suradnju - zato ih toplo preporučujem.
Domtec hvala još jednom!

27 de julio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na recenziji i ukazanom povjerenju!

Drago nam je što smo Vam pomogli oblikovati ideje i pronaći rješenja koja će Vam olakšati svakodnevne kućne rutine. Posebno nam je zadovoljstvo čuti da ste zadovoljni našom suradnjom, pristupom i strpljenjem.

Hvala Vam na preporuci i veselimo se budućoj suradnji!

Super Team

Super Team, decki su slozili sve kako je bilo planirano u rekordnom roku..Na sve probleme koje smo naisli tokom instalacije,( uvijek ih ima) rjesili su brzo i spretno. Naime odlucili smo se na veliki upgrade stana koji je napravljen sa starim tehnologijama, pa je bilo dosta izazovno spojiti proslosi i buducnost.

8 de julio de 2026

Respuesta de DOMTEC

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i odličnoj recenziji! Drago nam je da smo uspješno realizirali planiranu nadogradnju i povezali postojeće sustave s modernim smart home rješenjima. Posebno nam je drago što ste zadovoljni našom organizacijom, brzinom i rješavanjem izazova tijekom instalacije.

Hvala Vam na suradnji, stojimo Vam na raspolaganju za buduće nadogradnje.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.