Información sobre la empresa
Información de contacto
Fantastisk service gennem hele købsprocessen
Min forretningspartner og jeg havde fornøjelsen af at benytte Donatzky & Partnere i forbindelse med vores seneste køb af en ejendom. Vi fandt frem til Donatzky & Partnere gennem en anbefaling i vores netværk.
Helt ekstraordinær god service gennem hele købsprocessen af en ejendom med flere lejemål. Utrolig kompetent rådgivning af advokat, Kasper Skadhauge Troelsen, i forbindelse med selve købet, og ligeledes en god og hurtig proces med hans kollegaer Niels og Alice i forbindelse med overtagelsen af ejendommen.
Kasper har formået gennem hele processen, at tage os "i hånden" på en exceptionel professionel måde. Dette har gjort, at vi har været sikre på at forstå alle forhold, som Kasper har formået at forklare os i et helt normalt nutidigt sprog, og ikke kun "jura-sprog". Der skal dog ikke vægte nogen tvivl om, at Kasper er 100% inde i sit stof, hvilket har vist sig flere gange under processen, hvor Kasper har kendt til diverse gældende love, hvilket har sparet os for flere omkostninger på sigt.
Alle udfordringer med køber og mægler blev håndteret professionelt, hvilket mægler også gav udtryk for op til flere gange - alene på baggrund af Kaspers og Donatzky & Partnere måde at agere på.
Dertil har vi aldrig oplevet en hurtigere svartid. Denne kan der ikke sættes en finger på, og om hvorvidt vi har skrevet under deres ferie, eller klokken 23.00 en søndag aften, har vi altid oplevet en hurtig tilbagemelding. Dette har været særdeles relevant i købsprocessen og i dialogerne om finansiering.
En klar anbefaling herfra. Uagtet af om det er til køb af en større eller mindre ejendom, er vi sikre på, at de vil løfte opgaven, og at du vil blive mere end tilfredse med et samarbejde med Donatzky & Partnere.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger dem som vores boligadvokater.
Hvis I skulle have nogle spørgsmål om vores oplevelse, er I også altid velkommen til at kontakte mig på 42 20 24 77 eller 60 70 34 20.
Et advokatfirma der ikke har nogen…
Et advokatfirma der ikke har nogen former for moral. Påstår at en købekontrakt ikke er bindende, hvilket jo betyder det er meningsløst at lave en kontrakt.
En borger fra Kibæk, der er klient hos dette fusker firma, købte et hus i samme by og udfærdigede selv en købekontrakt. Uden at have et købsbevis eller anden finansiering. Der kom ingen penge, hvilket de to efterfølgende banker også valgte.
Hos fuskerfirmaet mener man ikke det har betydning for en kontrakt og at den fortsat er gældende.
Kan se at de generelt har dårlig omtale på nettet......hvorfor mon???
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.