Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, duurde het lang voordat ik een bevestiging kreeg. Uiteindelijk horloge ontvangen. Horloge kapot ontvangen. E-mail gestuurd, geen gehoor. Gebeld, geen gehoor.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Twee weken geleden heb ik voor het eerst iets besteld bij Doorzo.nl, dit ging om een rosé horloge. Zoals altijd ben ik wat sceptisch als ik voor het eerst bij een webwinkel wat bestel en zat met vrage... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Dubieuze webwinkel

Een bestelling gedaan in begin december 2025 bij EcoMaza,dit betreft een heather. Dat ding deed van alles, maar gaf geen warmte af, dus retourneren. Ik heb diverse keren EcoMaza om een retourlabel gevraagd, maar hoela, die kreeg ik niet.
Op 21 maart jl. nog weer om een retourlabel gevraagd. Tot mijn verbazing kreeg ik hierop bericht van Doezo Support Team, een firma voor mij volstrekt onbekend. Er was, zo mij werd bericht,tussen EcoMaza en Doezo Support Team een rebranding doorgevoerd. Dit was voor mij volstrekt nieuw. Doezo Support Team (Auke) vond dit voor mij vervelend en verwarrend, ondanks dat alles was men niet bereid om een retourlabel af te geven. De termijn was allang verstreken en ik moest dat manco apparaat maar mooi houden. Van EcoMaza en van Doezo Support Team heb ik een hele onbetrouwbare indruk gekregen en zal dan ook een ieder waarschuwen om goed na te denken, alvorens met deze firma's in zee tegaan.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer

Jammer. Horloge besteld. Kwam binnen. Veel te groot en maar 4 schakels kunnen verwijderen. De rest had geen pinnetje? . Ook niet bij de juwelier. Jammer dat er niet op de site stond.

4 de marzo de 2021

Helemaal prima

Snelle levering en ze bieden de horloges aan voor een scherpe prijs. Mijn bestelling was goed verpakt met bubbeltjesfolie. Helemaal prima.

21 de noviembre de 2020

Order nooit ontvangen

Ik heb een week geleden een order geplaatst, en deze nog steeds niet ontvangen. Ze reageren niet op de emails en ze hebben een nummer op de website staan die niet eens van hun is...
ik ben heel erg teleurgesteld, mijn vriendin keek erg uit naar haar cadeautje...

15 de octubre de 2020

GEEN klantenservice

Zelf het probleem maar moeten oplossen waardoor het mij nog eens een kleine €20,- extra heeft gekost.
Ik zou niemand het aanraden om bij deze site iets te bestellen.

23 de mayo de 2020

Horloge eerst niet leverbaar

Horloge eerst niet leverbaar. Kreeg ik bericht van.
6 weken later bericht, dat de horloges weer leverbaar waren, en of ik nog belangstelling had. Dat had ik.
Levering verder prima afgehandeld.
Dus zeer tevreden.

3 de mayo de 2020

Mooi gouden horloge besteld

Vorige week een mooi gouden horloge met steentjes besteld, erg blij mee! Ik vind de kwaliteit van het horloge erg goed voelen, voelt zwaarder aan dan de horloges die ik eerder heb gehad in dezelfde prijsklasse.

9 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een prachtig horloge besteld van…

Ik had een prachtig horloge besteld van Ernest. Na deze een paar dagen gedragen te hebben, bleek de bevestiging van het bandje defect, er mistte een onderdeel. Gelijk een foto ervan gemaakt, en gemaild naar Doorzo.
Na een paar dagen, een nieuw horloge in de brievenbus. Hier worden we blij van!! Nogmaals bedankt voor deze goede service.

29 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooi design voor een zeer degelijke prijs

Als winnaar van de Ernest horloge had ik gekozen voor het zwarte model. Ik kon niet wachten totdat hij thuis aan kwam en ik em meteen aan de pols kon dragen. Wat een prachtje! Ik ben zeer tevreden met deze horloge. Ik zou met veel plezier weer bij jullie een aankopen.

7 de noviembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit horloges en uitstekende service!

Ik heb vorige week bij Doorzo het gouden Ernest horloge besteld. Het horloge ziet er supermooi uit, goede kwaliteit en voelt door het gewicht ook als een luxe horloge aan, superblij mee!! Zeer snelle levering en uitstekende service! Ik had nog een vraag over het horloge en kreeg dezelfde middag nog een reactie terug :) Aangezien ik dunne polsen heb en ik wel vaker bij Doorzo bestel had ik ook gevraagd of het horloge alvast wat kleiner gemaakt kon worden, en deze werd keurig versteld geleverd, ik kon het horloge gelijk dragen!

14 de octubre de 2015

Erg tevreden!

Correcte afhandeling en snelle levering. Heb een uitleg erbij ontvangen waardoor ik mijn bestelde horloge gemakkelijk zelf kon verstellen. Volgende keer zeker weer bestellen :D

13 de octubre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goeie service

Snelle levering en goeie service. Een Ernest horloge woensdagmiddag besteld en kreeg hem donderdag al geleverd. Zat ook nog een mooie kortingscode bij. Bestel zeker vaker.

13 de octubre de 2015

Garantie....

Horloge gekocht voor een goede prijs en snelle levering. Vervolgens is het horloge binnen een paar weken al behoorlijk lelijk geworden; beschadigd glas, verkleurd horlogebandje, overal krassen. Dit ondanks normaal gebruik van het horloge. Meerdere malen geprobeerd contact te leggen met het bedrijf via mail en telefoon. Mail wordt niet op gereageerd, ondanks de garantie binnen 24 uur reactie te krijgen, het mobiele telefoonnummer bestaat niet en het reguliere telefoonnummer blijft oneindig rinkelen. Ze geven aan dat er een jaar garantie zit op de horloges. Heb je echter weinig aan als ze je er geen aanspraak op laten maken.

16 de septiembre de 2015

Zeer tevreden!

Ik kreeg mijn horloge heel snel binnen en daar hou ik van. Eigenlijk niks om op aan te merken, goeie site.

20 de agosto de 2015

Super goed

Hele mooie horloges, veel kleuren en keuze. Lage prijs, maar lijkt erg goede kwaliteit, mooie uitstraling van de horloges.

18 de mayo de 2015
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.