Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har testet dormio sin munntape og har svært god erfaring med produktet. Ettersom jeg i de siste årene har fått allergisk reaksjon på enkelte typer plaster, var jeg veldig spent på hvordan hude... Ver más
La empresa ha respondido
Munntapen sitter godt og gjør det den skal. Den sitter også rimelig godt fast når du skal ta den av, og jeg ser for meg at det sikkert er noen som synes det er ubehagelig. Så lenge man river d... Ver más
Veldig god tape! Jeg har tapet munnen når jeg sover i snart 1 år og jeg sover enda bedre med denne tapen enn medisinntape jeg brukte tidligere. Den er behagelig å ha på, både med og uten skjegg. De... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Norges fremste butikk for søvnoptimalisering
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Den fungerer bra men det hender at den…
Den fungerer bra men det hender at den faller av når jeg sover
Rask levering å produktet er bra.
kommer fort og virker bra.
God tape som sitter godt over munnen…
God tape som sitter godt over munnen hele natten. Lager ingen merker, ikke engang på meg som tåler få typer plaster. De som vil prøve munntape, bør forsøke denne.
Good quality and delivered on time.
Varen ble levert raskt og jeg fant den…
Varen ble levert raskt og jeg fant den i postkassen min. Jeg er veldig fornøyd!
Lett å bruke
Lett å bruke, lett å feste (litt dårlig limfeste til huden ytterst på kantene) sitter hele natten og irriterer ikke huden. Bestilte først small, så større - begge fester likt. Kjøp og prøv er mitt råd!
Allerede mindre anspent kjeve
Etter tre netters bruk er jeg positivt overrasket! I et halvt års tid har jeg brukt en ny bittskinne, som har ført til hovedsaklig soving med åpen munn. Jeg har oftere mer anspent kjeve enn før, munntørrhet- naturligvis- og merket at søvnkvalitet var mindre god. Ganske tilfeldig kom jeg over Dormio sin munntape.
Den største forskjellen er at kjeven er bedre! Jeg vil prøve 3 uker før jeg vurderer fast abonnement, og må venne meg til tapen. Den sitter veldig godt og er ubehagelig å få av..
Fantastisk produkt!
Rask levering med et godt produkt til…
Rask levering med et godt produkt til en god pris
Sendte til Postnord kontor langt unna.
Hvor blir pakken min av a
Bestilte her pga det sto 1-3 dager leveringstid, nå har det gått 8 dager og det er ikke engang noe «estimert leveringstid» i PostNord appen 🫠🫠
Bra munntape
Må være litt sterkere lim
Bedre om betaling er via vips
Kjapp levering
Levering tok 2 dager. Produktet fungerer bra, blir litt tørr på leppene når man tar de av, men ikke noe stort problem
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.