Dorpel Shop BV Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door grote aanvraag was een bepaalde dorpel uitverkocht. Werd netjes gebelt dat het een langere levertijd werd. Dorpels exact op maat geleverd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een dorpel met verschillende diktes links en rechts. Die moest tussen twee andere dorpels komen, dit is heel goed opgelost door twee nieuwe dorpels te leveren die heel goed passen waardoor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van te voren goed laten weten wanneer het geleverd werd. Levering was ook perfect. Gelukkig niks was stuk. Wat natuurlijk snel zou kunnen met natuursteen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na de bestelling was een klein foutje met verkeerd geplande levering die er niet doorkwam, even een mailtje gestuurd en ik kreeg redelijk snel antwoord. Nadien werd alles keurig geleverd, alles is s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de piedra natural

Escrito por la empresa

Specialist in hoge kwaliteit Raamdorpels, stofdorpels, vensterbanken, gevelplinten en andere natuursteen producten. Dorpel Shop biedt de beste prijs in de markt. Met onze kwaliteitsstenen als Belgisch hardsteen, Grijs Graniet, Vietnam Black Graniet en Diep blauw hardsteen, geven we de finishing touch aan je woning. Raamdorpels op maat maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Product goed verpakt.
Resultaat is mooi/goed.

8 de abril de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Dat is erg goed om te horen. onze dank voor deze review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had 2 stukken besteld en de een is echt…

Had 2 stukken besteld en de een is echt een andere tint steen en veel meer gepolijst als de andere dus dat is jammer
Na overleg is er een nieuw stuk gebracht dat wel goed kleurde bij het stuk. Dankjewel voor de goede en snelle oplossing

6 de abril de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Beste Mark, Zoals zojuist per telefoon besproken gaan wij zorgen dat er een mooi bijpassend stukje bij jou geleverd word. Want als we het kunnen verhelpen dan doen we dit zeker. We houden contact.

fijne shop

duidelijke site, goede producten, snelle en nette levering!

30 de marzo de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor deze review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De levering was keurig en op tijd.

De levering was keurig en op tijd.
er was een kleine schade tijdens transport ontstaan maar direct kontact opgenomen.
En verder prima afgehandeld.

31 de marzo de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat alles netjes en goed is opgelost!

Duidelijk en snel

Goede website. Makkelijk bestelproces en bezorging netjes en ruim binnen de beloofde tijd.

29 de marzo de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Dat horen wij graag. Onze dank voor deze mooie review

Top service

Er was tijdens een badkamerklus een verkeerde maat opgegeven. Bij het ophalen van de dorpel werd hier geen punt van gemaakt en de extra mm's er alsnog afgezaagd zonder meerkosten

24 de marzo de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de service!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorging wanneer het komt een beetje…

Bezorging wanneer het komt een beetje slecht geregeld

16 de marzo de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Toch bedankt voor uw reactie, we gaan dit mee nemen en overleggen met onze transport dienst. Want de aankomst datum moet gewoon duidelijk zijn voor onze klanten dus ik sluit mij geheel aan bij uw klacht.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.