Kupiłam tusz w promocji 50 zł taniej, okazał się 4 lata po terminie, złożyłam reklamację żądając wymiany na świeży. Po 2 tygodniach zwrócili kasę, spoko ale ja chciałam tusz. Niestety promocje tylko... Ver más
La empresa ha respondido
Złożyłam zamówienie przez aplikację, zamówienie dotarło do mnie tylko z próbkami, brakuje zamówionego produktu. Zrobiłam zgłoszenie i oczywiście odpowiedź była,ze reklamacja nieuznana . Monitoring po... Ver más
La empresa ha respondido
Zamówiłam dwa produkty tzn podklad lancome oraz tusz do rzęs na kwotę 273 zł. Paczka była pusta, oczywiście od razu zgłosiłam sprawę do douglas natomiast firma twierdzi ze wszystko było spakowane . J... Ver más
La empresa ha respondido
Zamówienie pszyszło niekompletne natomiast po wymianie korespondencji z działem Obsługi zostało wszystko naprostowane i to co zamówiłam jednak do mnie dotrze wiec mogę powiedzieć że dział obsługi mają... Ver más
La empresa ha respondido
Perfumeria Douglas: perfumy, makijaż, kosmetyki pielęgnacyjne, kosmetyki do pielęgnacji włosów- 13.000 oryginalnych produktów. Bezpieczne zakupy online.
Estados Unidos
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The shop has sent me in my order product which expired more than a year ago…there should be more decent control over it. Now I have to spend time on return/refund. Dissappointed:(
Odpukać, nigdy nie miałam problemów ze sklepem internetowym. Wysyłka nie jest ekspresowa i widać czas dostawy na stronie, niektórzy myślą, że dostaną paczkę z dnia na dzień - nic bardziej mylnego swoje trzeba poczekać nawet tydzień, ja się z tym liczę dlatego mi to nie przeszkadza. Pakowanie produktów mogło by być bardziej staranne (czasami rzeczy latają po dużym kartonie) ale to na prawdę mały niuans. Zwroty zawsze darmowe. Nigdy nie było problemu ze zwrotem gotówki, zawsze w ciągu tygodnia otrzymałam pieniądze na konto. Wysyłka w różnych formach odbioru to też duży plus. Darmowy odbiór w perfumerii bez minimalnej kwoty zamówienia. Ocenę obsługi sklepu internetowego od sklepu stacjonarnego należałoby oddzielić ponieważ różni się diametralnie. Nie oczekuję Bóg wie czego od sklepu może dlatego się nie rozczarowałam jak inni.
Zamówiłem perfume azarro most uanted w Douglas 100ml była normalnie dostępna,dostałem wiadomość że przyjęli do realizacji ,a po 2 dniach napisali że anulowane zamówienie że nie dostępne,szok co to za firma zero profesjonalizmu brak słów,wystawiam ocenę 1 .......
Bardzo zadowolony z rabatów i promocji. Kupiłem mojej żonie perfumy, o których od dawna marzyła z 40% rabatem. Moja żona jest szczęśliwa, a ja zaoszczędziłem pieniądze.
Jestem zachwycona profesjonalizmem obsługi w salonie Douglas, w Elblągu🙂👍👍Dziewczyny są niezwykle pomocne w doborze produktów, a konsultacje, których udzielają, są bezcenne. Szkoda tylko, że nie mają na codzień takich zniżek, jakie firma często proponuje w sklepie internetowym😒🙄
Witam, chcialam sie podzielic moja opinia na temat perfumerii Douglas w Lublinie ( galeria Felicity).Myślę, że był to ostatni zakup w tym miejscu,gdyż już dawno nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta przez ekspedientki, przed godzina 15 przyszlam z zamiarem zakupu perfum do perfumerii Douglas. Po sfinalizowaniu transakcji trzy panie ekspedientki bardzo zle sie zachowywaly w stosunku do mnie , ponieważ po otrzymaniu paragonu i dodatkowego vouchera na duza kwote do wykorzystania w salonie kosmetycznym ( co bardzo mnie ucieszylo). Uslyszalam bardzo nieladne komentarze w moja stronę "Cieszy sie jakby niewiadomo co dostała" , oraz śmiech, owe ekspedientki jak widac byly w bardzo dobrym humorze.Oczywiscie mi nie bylo juz do smiechu, bardzo posmutnialam i chcialam jak najszybciej z tego miejsca wyjsc. Proszę aby z tego zajscia zostaly wyciagniete jakies wnioski oraz konsekwencje,ponieważ nie wolno traktować tak klienta.Powinnam być obsłużona z profesjonalnym podjesciem poniewaz wydalam konkretne pieniadze, tez tego wymagam by obsluga byla na najwyzszym poziomie. Takie zachowanie jest niedopuszczalne wiec postanowilam do państwa napisac.
Nie ma możliwości zmiany adresu dostawy bądź wybrania punktu, gdy człowiek jest w pracy. Ani od strony kuriera (bo Douglas tak zaznaczył) ani od strony Douglas’a. W jakim wieku wy żyjecie? Spodziewajcie się mojej paczki niebawem, bo jakoś na nią musiałam zarobić. Szkoda, że teraz moje pieniądze będą przez was przetrzymywane.
Jedną gwiazdkę wystawiam tylko dlatego, że nie da się mniej. Jeżeli zamawiacie coś z douglas.pl liczcie się z czasem oczekiwania porównywalnym do czekania na paczkę z aliexpress. To na barkach konsumenta leży odpowiedzialność za dotarcie paczki do niego, nie na obsłudze douglas.pl która umywa ręce i zwala winę na „partnera”. Paczki i pieniędzy ani widu ani słychu.
Od miesiąca nie otrzymałam zwrotu za odesłane (w tym samym dniu) produkty. W tym samym dniu zrobiłam także kolejne duże zamówienie online. Magazyn - dzień po terminie, poinformował zdawkowo, że kosmetyki były używane - co jest nie prawdą! I nic. Ani zwrotu, ani informacji. Zablokowane ponad 400 zł i zablokowane produkty. Nigdy więcej tam nie zamówię.
dot. zam. DGLPL000055665401
Wprowadzanie w błąd klienta odnośnie bonów/ kodów rabatowych to raz.
Podczas zamawiania ze sklepu online - każą wybrać dodatkowy „gratis” , którego i tak nie wysyłają.....
Firma Douglas nagminnie wprowadza swoich klientów w błąd wysyłając kupony rabatowe oraz bony rabatowe (np. za odp. ilość zebranych pkt na karcie lojalnościowej) smsem. Za każdym razem (to już mój trzeci taki przypadek) "zapomina" poinformować, że rabat/kupon nie może być wykorzystany przy zakupie kosmetyków w cenie wyprzedażowej. Nie ma ani słowa na ten temat! Dopiero przy dodawaniu kuponu w koszyku prawda wychodzi na jaw. Brak informacji o wszelkich zastrzeżeniach i ograniczeniach jest nadużyciem. Dzwoniłam w tej sprawie na infolinię i usłyszałam, że mam złożyć pisemną reklamację. Mam lepsze rzeczy do roboty niż korespondencja z nieuczciwą firmą.Bye bye Douglas
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.