Doutzen Roermond

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring- absoluut niet aan te raden

Ik ben extreem teleurgesteld in deze webshop. Mijn bestelling werd veel te laat verzonden, pas na meerdere e-mails van mijn kant kreeg ik überhaupt een reactie. Communicatie is ronduit slecht.

Het ontvangen product heeft helemaal niets te maken met de afbeelding op de website. De kwaliteit is zeer slecht, goedkoop en totaal misleidend. Dit voelt als pure misrepresentatie van het product.

Toen ik een retour wilde aanvragen, begon het echte probleem:
ze doen uiterst moeilijk over retourneren, geven geen retourlabel en verwachten dat je zelf de retour regelt naar China. Dit terwijl nergens duidelijk vermeld wordt dat de producten rechtstreeks uit China komen. Dat vind ik misleidend en onacceptabel.

Kortom:
❌ slechte communicatie
❌ extreem lange levertijd
❌ product komt niet overeen met de foto’s
❌ zeer lage kwaliteit
❌ retourbeleid klantonvriendelijk en onduidelijk

Ik raad deze webshop ten zeerste af. Bespaar jezelf frustratie, tijd en geld en bestel hier niet.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ruim 3 weken moeten wachten om levering…

Ruim 3 weken moeten wachten om levering van een zogenoemde “outdoor jas” wat echter een vest uit China blijkt. Maatvoering komt helemaal niet overeen, en met het retour sturen wordt 0,0% medewerking geleverd.
Zie berichtgeving hieronder

Houd er echter rekening mee dat alle retouren via ons magazijn in China moeten worden verwerkt. Dit betekent dat het proces 2–4 weken kan duren en bepaalde risico’s met zich meebrengt:
Uw pakket kan tijdens het transport verloren gaan.

Terugbetalingen zijn niet 100% gegarandeerd vanwege onvoorziene omstandigheden tijdens verzending.

U moet de verzendkosten voor retour zelf betalen, wat kostbaar kan zijn (ongeveer €40).

Het proces kost tijd en kan enkele weken in beslag nemen.

Kortom, ze willen niet dat je het retour stuurt, je kunt een kleine korting op je product krijgen om het te houden van 10%

8 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel lang op de artikelen moeten…

Heel lang op de artikelen moeten wachten en dan eindelijk komt het de artikelen vallen gruwelijk tegen zeker de kwaliteit is slecht chinese meuk de foto's beloven meer als wat je krijgt en dan stuur je ze een mail waar kan ik het retourneren krijg je totaal geen reactie meer dit is weer een dure les bestel hier niets

10 de diciembre de 2025

maand geleden besteld online

maand geleden besteld online, naar aantal weken kreeg ik standaard email dat er zoveel besteld was dat de levering langer zou duren.
Dit riekt naar oplichting ! Ik geef bedrijf nog 1 week de tijd en ga dan aangifte van oplichting doen bij de politie .
Ik zal nooit meer wat bestellen bij dit bedrijf.

13 de noviembre de 2025

nooit bij bestellen

Ga hier nooit iets bij bestellen !! je moet veel langer wachten op je bestelling en de maatvoering klopt totaal niet. Je moet zelf je verkeerd gestuurde pakketje opsturen naar China en ze werken 0,0 mee.
Had een maat L besteld maar qua maatvoering is het een maat S ( hooguit)

3 de diciembre de 2025

Vreselijk misleidend bedrijf

Vreselijk misleidend bedrijf, beloven 30 dagen-geld terug,maar als je niet tevreden bent over een artikel( waar je overigens lang op moest wachten!) mag je t op eigen kosten €50:) retour sturen naar China terwijl het hele artikel die retour kosten niet waard is

13 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.