Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más
Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más
La empresa ha respondido
Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más
La empresa ha respondido
Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Holanda
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Leuke beer mijn autistische dochter heeft ee veel aan !
Bsteld en volgende dag al in huis

Respuesta de Dreamfully
Na drie maanden een nieuwe beer
Wij hebben in november afgelopen jaar een Meddy Beer besteld voor onze zoon, die moeite heeft met in slaap komen.
Na een maand of 2 is de knop in de poot van de beer kapot, deze werkt niet meer wanneer je deze indrukt, resultaat is dat er geen rustgevende muziek gespeeld wordt. Voor ons is dan het effect van de beer dus weg.
Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben wij uiteindelijk een nieuwe beer mogen ontvangen.
Inmiddels slaapt onze zoon nu alweer twee nachten met de nieuwe beer en geniet van het rustgevende geluid wat eruit komt. De gesproken ontspaningsoefening is niet de favoriet, wel de rustgevende muziek wat hem echt helpt in slaap te komen.

Hele leuke beer
Hele leuke beer. Nog niet helemaal zeker of hij bij mijn zoontje (8 jaar met ADD) echt werkt, maar hij wordt er zeker rustiger en meer ontspannen door.
Ook hele goede service, fijn klantcontact en snelle reactie via de mail op een vraag.
Zeker een aanrader!

Respuesta de Dreamfully
Mijn dochter sliep vaak heel laat pas…
Mijn dochter sliep vaak heel laat pas savonds. Ze kwam er vaak uit en was denk ik ook vaal druk in haar hoofd. Sinds we de beer hebben gaat ze meteen proberen te slapen en hoeft ze niet perse eerst nog een tijd te lezen en een aantal keer naar de wc te gaan (deed ze meer uit gewoonte denk ik). Op een gegeven moment deed 1 knop het niet meer. Na contact gehad te hebben krijgen wij een nieuwe beer opgestuurd. Top service!!

Respuesta de Dreamfully
Niet voor af betalen bedrijf is niet te bereiken.
Mijn vrouw bestelde vorige week een meddy beer, deze zou zaterdag bezorgd worden. Wij hebben deze niet ontvangen. Na contact te hebben gelegd via de website (communicatie gaat via ai bots) kregen we te horen dat de bestelling met ons bestel nummer niet gevonden kon worden in het systeem. We hebben verder nog geen reactie ontvangen van het bedrijf. Zijn telefonisch ook niet bereikbaar, wat het lastig maakt om het aankoop bedrag terug te vragen.
Zeer teleurstellend dat dit bedrijf zo slecht te bereiken is.

Respuesta de Dreamfully
Ik besloot de beer terug te sturen…
Ik besloot de beer terug te sturen omdat mijn zoontje hem niet wilde...
Er is wat mail contact geweest en uiteindelijk netjes terug kunnen sturen, en geld terug gehad....prima😀

Respuesta de Dreamfully
Wij hebben een beer aangeschaft voor…
Wij hebben een beer aangeschaft voor onze dochter. Het knopje van enkel het muziekje deed het naar een week helaas niet meer.
Ik heb contact genomen via de mail en kreeg dezelfde dag nog antwoord terug. Binnen 1 dag werd het opgelost en binnen 2 dagen sliep onze dochter alweer met een nieuwe beer! Wat een service! Ik ben meer dan dankbaar door het snelle handelen. En ben meer dan tevreden hoe dreamfully met hun klanten omgaan!

Geweldige uitkomst
Ik heb de dreamfully nu al tijdje wij mama en papa doen hem met onze zoon van 8 elke avond na een boekje lezen en wat een verschill hij is zoveel rustiger kwa slapen kwa alles en geeft dit zelf ook aan dat hij dreamfully erg fijn vind
Dit is echt een geweldige uitkomt❤️

Echt fantastisch beertje.Super…
Echt fantastisch beertje.Super geluid,en muziek en mij zoontje heeft bij de eerste gebruik meteen zonder problemen in slaap gevallen.Ik had gekocht omdat hij te vaak aan slechte dingen eraan heeft gedacht voor het slaap vallen.Mij zoon is 8 jaar dus is niet alleen voor kleinere kinderen.Hij slaapt altijd met Medibeer en was heel dankbaar dat ik voor hem had gekocht.Kopen makkelijk en Bezorging was ook super snel.Duidelijke informaties in de doos en batterij erbij,dat is ook echt fijn.Dus wij zijn echt blij mee!

Tevreden
Ik heb de beer rond de feestdagen besteld. Ik kreeg keurig een mail dat de bestelling na de feestdagen opgestuurd zou worden. Dit is ook gebeurd.
Onze zoon van 5.5jr is lichamelijk en mentaal onrustig tot vlak voor het inslapen. We hebben geprobeerd zelf meditaties voor te lezen met rustgevende muziek, wrijven over buik of rug en kindermeditaties via youtube (gecombineerd). We gebruiken de beer nu 2 weken en ik heb het idee dat hij sneller ontspant, waardoor hij voor het eind van de hele riedel (ademhalingsoefening, meditatie en muziek) al in slaap is gevallen. Verbeterpunt: Het geluid is wel wat blikkerig maar dat maakt voor het effect niet uit :)

Tevreden
Onze Meddybear werd snel geleverd. Al na een paar dagen gebruik merken we dat de dochter rustiger wordt, beter slaapt en ‘s ochtends uitgeruster wakker wordt. Hopelijk blijft het zo de goede kant uit gaan, dan kunnen we alleen maar tevreden zijn 👍👍👍.

Respuesta de Dreamfully
Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij…
Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij papa valt onze dochter in no time in slaap . Terwijl dat toch wel lastig was altijd.als ze ook een driftbui heeft pakt ze hem al zelf ..en gaat er mee zitten. Had ook insta al gezet dat ik sceptisch was en dacht uhu ...maar goed je wil alles uit de kast halen om haar haar rust weer terug te laten krijgen ....maar ben alles behalve sceptisch . Alles wat we voorheen probeerde van bij je pakken en tegen je aan houden proberen te negeren enz enz noem het maar op niks werkte ...maar Meddy WAUW.....

Respuesta de Dreamfully
De kleinkinderen zijn rustiger bij het…
De kleinkinderen zijn rustiger bij het slapen gaan en de kleinste kleinzoon slaapt nu wel in Ziǰ eigen bedje

Snelle levering en een mooi product
Snelle levering en een mooi product
Hoop dat de kleinkinderen er rust mee krijgen in hun hoofd

Service is er goed
Service is er goed. Ze reageren snel op de mail en lossen evt problemen gelijk op. Onze dochter had de meditatie beer een maand of 2 toen deze wat gebreken kreeg. Gelijk gemaild en ze stuurde kosteloos een nieuwe op!!! Wat een service.

Respuesta de Dreamfully
Blij verrast met deze fijne meditatie beer!
Blij verrast met deze fijne dreamfully bear, hij biedt rust door de zachte tonen, fijne uitleg en de rustige stem.
Mijn zoontje heeft heel veel baat bij de beer het zorgt hem goed in slaap te vallen. Maar ook door rustig te worden door nare ervaringen op medisch gebied.
Na wat contact met deze fijne mensen die echt waar staan voor hun product willen wij deze beer aan iedereen aanbevelen. Als je twijfelt niet doen het werkt echt!!!

Respuesta de Dreamfully
Más información sobre otros tipos de reseñas.