Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na drie maanden een nieuwe beer

Wij hebben in november afgelopen jaar een Meddy Beer besteld voor onze zoon, die moeite heeft met in slaap komen.
Na een maand of 2 is de knop in de poot van de beer kapot, deze werkt niet meer wanneer je deze indrukt, resultaat is dat er geen rustgevende muziek gespeeld wordt. Voor ons is dan het effect van de beer dus weg.

Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben wij uiteindelijk een nieuwe beer mogen ontvangen.

Inmiddels slaapt onze zoon nu alweer twee nachten met de nieuwe beer en geniet van het rustgevende geluid wat eruit komt. De gesproken ontspaningsoefening is niet de favoriet, wel de rustgevende muziek wat hem echt helpt in slaap te komen.

31 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Hoi! Bedankt voor je feedback. Gelukkig hebben we al contact gehad en is er al een nieuwe beer jouw kant op gekomen. We hopen dat je er veel plezier mee hebt en dat het je zoon helpt om heerlijk in slaap te vallen!✨

Hele leuke beer

Hele leuke beer. Nog niet helemaal zeker of hij bij mijn zoontje (8 jaar met ADD) echt werkt, maar hij wordt er zeker rustiger en meer ontspannen door.
Ook hele goede service, fijn klantcontact en snelle reactie via de mail op een vraag.

Zeker een aanrader!

31 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn om te horen dat de beer helpt bij ontspanning! 💛 Hopelijk merkt je zoontje er steeds meer effect van. Dank je wel voor je lieve woorden 🌟😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dochter sliep vaak heel laat pas…

Mijn dochter sliep vaak heel laat pas savonds. Ze kwam er vaak uit en was denk ik ook vaal druk in haar hoofd. Sinds we de beer hebben gaat ze meteen proberen te slapen en hoeft ze niet perse eerst nog een tijd te lezen en een aantal keer naar de wc te gaan (deed ze meer uit gewoonte denk ik). Op een gegeven moment deed 1 knop het niet meer. Na contact gehad te hebben krijgen wij een nieuwe beer opgestuurd. Top service!!

5 de febrero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn om te horen dat de beer zo’n mooie invloed heeft op het slaapritueel van je dochter! 💙En super dat alles goed is opgelost. We wensen haar veel knuffelmomenten en fijne nachten toe met Meddy! 😊🐻💙

Mooie beer

Mijn zoon is er zeer tevreden over !!!

28 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn om te horen!💙 Zo fijn dat de beer in de smaak valt! We hopen dat je zoon veel plezier heeft van Meddy.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet voor af betalen bedrijf is niet te bereiken.

Mijn vrouw bestelde vorige week een meddy beer, deze zou zaterdag bezorgd worden. Wij hebben deze niet ontvangen. Na contact te hebben gelegd via de website (communicatie gaat via ai bots) kregen we te horen dat de bestelling met ons bestel nummer niet gevonden kon worden in het systeem. We hebben verder nog geen reactie ontvangen van het bedrijf. Zijn telefonisch ook niet bereikbaar, wat het lastig maakt om het aankoop bedrag terug te vragen.
Zeer teleurstellend dat dit bedrijf zo slecht te bereiken is.

27 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en is alles opgelost!💙 Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik besloot de beer terug te sturen…

Ik besloot de beer terug te sturen omdat mijn zoontje hem niet wilde...
Er is wat mail contact geweest en uiteindelijk netjes terug kunnen sturen, en geld terug gehad....prima😀

17 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn dat alles zo netjes is afgehandeld! Hopelijk vindt je zoontje straks iets wat helemaal bij hem past! ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een beer aangeschaft voor…

Wij hebben een beer aangeschaft voor onze dochter. Het knopje van enkel het muziekje deed het naar een week helaas niet meer.
Ik heb contact genomen via de mail en kreeg dezelfde dag nog antwoord terug. Binnen 1 dag werd het opgelost en binnen 2 dagen sliep onze dochter alweer met een nieuwe beer! Wat een service! Ik ben meer dan dankbaar door het snelle handelen. En ben meer dan tevreden hoe dreamfully met hun klanten omgaan!

10 de enero de 2025

Respuesta de Dreamfully

Wat ontzettend fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Super fijn om te weten dat je dochter weer lekker met haar nieuwe beer kan slapen. Bedankt voor je lieve woorden en het vertrouwen in Dreamfully! 😊💖

Geweldige uitkomst

Ik heb de dreamfully nu al tijdje wij mama en papa doen hem met onze zoon van 8 elke avond na een boekje lezen en wat een verschill hij is zoveel rustiger kwa slapen kwa alles en geeft dit zelf ook aan dat hij dreamfully erg fijn vind

Dit is echt een geweldige uitkomt❤️

Respuesta de Dreamfully

Wat geweldig om te horen hoe Meddy een bijdrage levert in jullie leven 💖 Dat maakt ons enorm blij! Bedankt voor het delen van jullie ervaringen 🤗

Echt fantastisch beertje.Super…

Echt fantastisch beertje.Super geluid,en muziek en mij zoontje heeft bij de eerste gebruik meteen zonder problemen in slaap gevallen.Ik had gekocht omdat hij te vaak aan slechte dingen eraan heeft gedacht voor het slaap vallen.Mij zoon is 8 jaar dus is niet alleen voor kleinere kinderen.Hij slaapt altijd met Medibeer en was heel dankbaar dat ik voor hem had gekocht.Kopen makkelijk en Bezorging was ook super snel.Duidelijke informaties in de doos en batterij erbij,dat is ook echt fijn.Dus wij zijn echt blij mee!

Respuesta de Dreamfully

Je kunt ons niet blijer maken dan met het delen van jullie ervaring, Brigitta. Heel erg bedankt! Het doet ons enorm goed om te horen hoe Meddy je zoon helpt 🤗 Op naar nog meer innerlijke rust!

Tevreden

Ik heb de beer rond de feestdagen besteld. Ik kreeg keurig een mail dat de bestelling na de feestdagen opgestuurd zou worden. Dit is ook gebeurd.
Onze zoon van 5.5jr is lichamelijk en mentaal onrustig tot vlak voor het inslapen. We hebben geprobeerd zelf meditaties voor te lezen met rustgevende muziek, wrijven over buik of rug en kindermeditaties via youtube (gecombineerd). We gebruiken de beer nu 2 weken en ik heb het idee dat hij sneller ontspant, waardoor hij voor het eind van de hele riedel (ademhalingsoefening, meditatie en muziek) al in slaap is gevallen. Verbeterpunt: Het geluid is wel wat blikkerig maar dat maakt voor het effect niet uit :)

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor het delen van je ervaring met Meddy Bear en ook onze service. Super om te horen dat jullie zoon al zo snel verbeteringen ervaart met Meddy Bear 💖

Ook bedankt voor het delen van het verbeterpunt. We werken er hard aan om Meddy Bear te verbeteren. Ondanks dat de kwaliteit van het geluid al aanzienlijk is verbeterd, blijft dit een aandachtspunt waar we mee bezig blijven 🙌

Tevreden

Onze Meddybear werd snel geleverd. Al na een paar dagen gebruik merken we dat de dochter rustiger wordt, beter slaapt en ‘s ochtends uitgeruster wakker wordt. Hopelijk blijft het zo de goede kant uit gaan, dan kunnen we alleen maar tevreden zijn 👍👍👍.

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn om te horen, Nancy. Heel mooi dat jij en je dochter al zo snel verschil merken. Probeer de ademhalingsoefeningen en meditatie echt onderdeel te maken en houden van de dagelijkse routine, dan wordt het alleen maar beter 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij…

Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij papa valt onze dochter in no time in slaap . Terwijl dat toch wel lastig was altijd.als ze ook een driftbui heeft pakt ze hem al zelf ..en gaat er mee zitten. Had ook insta al gezet dat ik sceptisch was en dacht uhu ...maar goed je wil alles uit de kast halen om haar haar rust weer terug te laten krijgen ....maar ben alles behalve sceptisch . Alles wat we voorheen probeerde van bij je pakken en tegen je aan houden proberen te negeren enz enz noem het maar op niks werkte ...maar Meddy WAUW.....

28 de diciembre de 2024

Respuesta de Dreamfully

Wat geweldig om te horen, enorm bedankt voor het delen 🙏 Super dat jullie dochter Meddy er uit zichzelf bij pakt als ze rust nodig heeft. En heel erg fijn dat je ervaring ervoor gezorgd heeft dat je niet meer sceptisch bent over ons product en meditatie in het algemeen. We horen dit vaker, maar focus op ademhaling en mediteren kan echt enorm veel verschil maken in deze (drukke) tijd - ook voor kinderen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kleinkinderen zijn rustiger bij het…

De kleinkinderen zijn rustiger bij het slapen gaan en de kleinste kleinzoon slaapt nu wel in Ziǰ eigen bedje

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn om te horen wat een impact Meddy Bear maakt en dat je kleinzoon nu wel in zijn eigen bedje slaapt. Dit doet ons oprecht goed. Op naar nog meer rust momentjes. Bedankt voor de fijne review Celleke! 🧸

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De beer bevat maar 1 meditatie

De beer bevat maar 1 meditatie, verder niets

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor je feedback! 💖 Meddy Bear speelt één rustgevende meditatie met ademhalingsoefeningen, gevolgd door een visualisatie en 9 minuten ontspannende muziek. We hebben bewust gekozen voor één meditatie, omdat herhaling kinderen helpt om sneller tot rust te komen en een vast slaapritueel te creëren.

Wil je alleen muziek luisteren? Druk op het muzieknootje op Meddy Bear’s voetje. Voor het opnieuw starten van de meditatie druk je op het hartje. 😊 We hopen dat dit helpt! Laat ons weten als je nog vragen hebt.

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product
Hoop dat de kleinkinderen er rust mee krijgen in hun hoofd

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor je mooie review! ❤️ Wat een prachtig cadeau voor je kleinkinderen. We hopen dat Meddy Bear hen veel rust en fijne momenten brengt. 🐻✨

Service is er goed

Service is er goed. Ze reageren snel op de mail en lossen evt problemen gelijk op. Onze dochter had de meditatie beer een maand of 2 toen deze wat gebreken kreeg. Gelijk gemaild en ze stuurde kosteloos een nieuwe op!!! Wat een service.

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor deze mooie review en het delen van jullie ervaring! 💌 We vinden het ontzettend belangrijk dat jullie tevreden zijn en dat Meddy Bear blijft bijdragen aan rustgevende momenten voor je dochter. Wat fijn dat we jullie snel hebben kunnen helpen met een nieuwe beer. 😊 Jullie lieve woorden betekenen heel veel voor ons! Mocht er in de toekomst nog iets zijn, weet dat we er altijd voor jullie zijn. Veel ontspanning en plezier gewenst! 🐻✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij verrast met deze fijne meditatie beer!

Blij verrast met deze fijne dreamfully bear, hij biedt rust door de zachte tonen, fijne uitleg en de rustige stem.
Mijn zoontje heeft heel veel baat bij de beer het zorgt hem goed in slaap te vallen. Maar ook door rustig te worden door nare ervaringen op medisch gebied.
Na wat contact met deze fijne mensen die echt waar staan voor hun product willen wij deze beer aan iedereen aanbevelen. Als je twijfelt niet doen het werkt echt!!!

14 de diciembre de 2024

Respuesta de Dreamfully

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! ❤️ We zijn ontzettend blij om te horen dat de Dreamfully Bear zo’n positief effect heeft op jouw zoontje.

Dit betekent enorm veel voor ons en motiveert ons om nog meer kinderen en ouders te ondersteunen.
Dankjewel voor je vertrouwen en lieve woorden! 🙏❤️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.