Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra . Vi stod med 40 gæster og blev brændt af fra en grillbar i middelfart. Så stod de sejeste piger klar i grillen i jels . Stor respekt og hold op hvor både personale og mad var... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig tilberedt mad. Vi fik en burger i en blød våd bolle, kebabmix der havde smag af gammel friture olie. Flæstegsburger der mindede om stenhårdt stegt flæsk der sejlede i en ubestemmelig... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

God cheeseburger og kebabmix, men utrolig dårlig ribbenstegssandwich. Den smagte helt forkert, og det virkede som stegt flæsk inde i burgeren, som havde fået alt for meget. Bollen var gennemvædet og b... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid smilende personale der tager imod din ordre når man kigger forbi, klart den bedste gril i omegnen 😋 Og så får man altid så kæmpe portioner om man er til kebab/pølsemix, grillkylling eller en l... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Syntes det er for dårligt

De har kyllingemix = som indgår pomfritter salat tomat agurker og kyllingestykker men når man spørger om de kan lave det med nuggets isted for kyllingestykker for man et surt svar NEJ DET KAN VI IKKE bum men det er ikke svært det er bare smide nuggets ved siden af pommefritter på fad og salat og agurk og tomat på toppen af pomfritter det er ikke svært

Syntes det er for dårligt skuffende

4 de abril de 2023
Logotipo de Drej Ind - Jels pølsehus

Respuesta de Drej Ind - Jels pølsehus

Hej Kew 3

Mange tak for din anmeldelse og fordi du har besøgt Drej Ind.

Kundetilfredshed betyder alt for os, så vi sætter meget pris på din feedback, som vi tager til efterretning. Vi prøver altid i så vidt omfang vi kan tilpasse vores mad efter folks præferencer. Vi vil helt sikkert overveje om vi skal have en "nuggets mix" på menukortet også. Det lyder meget lækkert! Nuggets og vores kylling brugt til kyllingemix har dog to vidt forskellige råvarer priser, og derfor kan man ikke erstatte ingrediensen 1:1, hvilket er årsagen til, at du ikke har kunne købe det i denne omgang.

Vi er selvfølgelig kede af at du synes det er skuffende. Men takker mange gange for dit forslag til menukortet.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsener
Drej Ind

Fluer

Har lige prøvet spise ved jer. Men temmelig umulig opgave med alle de fluer kunne det tænkes man kunne gøre et eller andet ved det. Jeg bad så om få min mad med og spise i bilen. Det koster så 2.5 kr for en plastik gaffel. Det ikke i orden.

29 de julio de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lækre dyr vare

God mad, men vanvittige dyrt. En grillkylling 90 kr, en bøfsandwich med sovs 75 kr, pølsemix 70/85 kr og en cheeseburger UDEN pommes frites til 72 kr.

11 de abril de 2022

Hej Ali Seren

Hej Ali Seren. Du har svaret på min kritik af Drej in. Jeg sætter ikke spørgsmål ved temperaturen af jeres pølser, jeg så selv at den blev mål. Jeg kritiserer at vores ristet hot-dog ikke havde en ristet pølse som ikke var ristet! Det svare jo til I sælger 1/2 grill kylling som kun er kogt uden sprødt skind.
Som jeg sagde til de søde unge mennesker, så skulle de nok bare have sagt at der var ventetid på grillpølser, da de lige havde solgt de sidste. Så er det jo op til en selv om man vil vente eller købe en alm hot-dog.

24 de diciembre de 2021

Skal prøves igen!

Det smagte vildt godt, jeg bestilte en lille pølsemix og kunne knap spise op. De ansatte var rigtig søde og ville gerne hjælpe til.

28 de mayo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.