Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet. Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement ist... Ver más

La empresa ha respondido
Jag är lurad av säljaren på Drem. Säljaren slutade och företaget vill nu inte ta sitt ansvar för den ekonomiska uppgörelse som han gjorde med mig. Delvis får jag skylla mig själv eftersom jag gick... Ver más
Vi har installerat en Qvantum Q9+Q175 med hjälp av DREM. Jag vill verkligen rekommendera DREM. De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demo... Ver más
Escrito por la empresa
Som en av Sveriges största installatörer erbjuder vi en trygg och prisvärd helhetslösning för köp och installation av luft/vatten och bergvärmepumpar.
Certifierade installatörer
Våra installatörer är DREM-certifierade, vilket innebär att de har genomgått en utbildning eller visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att installera våra värmepumpar på ett professionellt, säkert och korrekt sätt.
Installatörerna har genomgått en omfattande granskningsprocess där vi verifierar referenser för att säkerställa deras kompetens och pålitlighet.
Installatörerna genomgår kontinuerligt olika kvalitets- och stickprovskontroller.
Vi hanterar allt från installation till bortforsling.Din personliga energikonsult skräddarsyr din värmelösning och svarar på dina frågor.
Vi hjälper dig med allt:
Våra värmepumpar kommer från ledande tillverkare - Panasonic och Nibe.
Vi erbjuder Panasonics bästa servicepaket – Aquarea Service+ Premium helt gratis första året.
Vi ger dig alltid 10 års garanti på installationsarbetet.
Stora volymer ger bättre priserTack vare våra stora förhandlingar kan vi erbjuda dig bättre priser och snabba leveranser.
PrisgarantiSom kund hos DREM har du alltid möjlighet att vara säker på att du får den bästa möjliga dealen på ditt värmepumpsköp tack vare vår Prisgaranti.
Rosenlundsgatan 52, 118 63, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Var vaksam, kräv besök på plats innan de planerar jobbet, se till att ha allt ni kommer överens om i avtalet.
Vi installerade en värmepump för snart två år sedan som krånglat sedan dess. Ibland har kontakten med Drem funkat bra, ibland inte alls. Vissa har verkligen gjort så gott de kunnat (framför allt installatörerna när det väl varit här) medan andra inte svarat på mejl eller i telefon.
Nu har vi fått en bufferttank installerad, pumpen går bra och jag hoppas att det fortsätter så.
Men möjligheten till räntefri avbetalning på 24 månader som stod i den offert jag bekräftade 1 dec förra året och som fortfarande idag står på hemsidan fanns nu inte kvar nu när fakturan kom. Allt behövde betalas på en gång.
Om ni värdesätter trygghet och ett företag som håller vad de lovar, välj ett annat.
Allting vekar väldigt proffsigt från början men väntar ännu snart 3 månader efter installation på att få det helt klart.
Prisvärt och effektivt värmepaket (Qvantum).
Snabb installation och bra kundsupport.
Så fruktansvärt dåliga. Man lovar guld och gröna skogar, men så fort det blir problem så lyser dom med sin frånvaro. Inga som helst ambitioner att uppfylla vare sig garantier eller serviceåtaganden.
För min del har pumpen samma återkommande felkod, varvid den såklart stänger av sig när det inträffar.
Felet har varit återkommande under 1 års tid sedan installationen. Men såklart så duckar dom så fort man vill ha hjälp. Så fort man nämner "problem" så slutar dom att svara.
Rekommenderar ALLA att köpa både pump och installation av en riktig firma, som faktiskt gör själva jobbet, och inte agerar mellanhand som Drem.
Sämst!
Bra och snabb hjälp i utsatt läge.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Kunniga säljare och tekniker. Trevligt bemötande och hög servicenivå.
Snabb och bra utförd installation av bergvärmepumpen.
Jag är helnöjd!

Respuesta de DREM Värmepumpar
They installed a new Nibe thermo pump in 2 days. DREM is good alternative for the renovations of pumps.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Kompetent och proffsigt team. Vårt gamla hus hade ovanligt tjocka väggar, gamla rör som var i vägen etc. Teamet på Drem löste alla problem och lyckades dra de nya rören gömda bakom de befintliga. Blev riktigt snyggt och allt fungerar felfritt! Kvalitet rakt igenom. Rekommenderas starkt!

Respuesta de DREM Värmepumpar
snabba yrkeskunniga trevliga allt för kunden

Respuesta de DREM Värmepumpar
De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demontera och transportera bort den gamla varmvattenberedaren samt två andra pumpar som var ur bruk. För en liten kostnad bytte de även vårt gamla proppskåp till nytt med automatsäkringar. De har varit smidiga hemma hos oss och visst stor hänsyn.
Ett stort plus var också att de installerade en tillfällig varmvattenberedare under pågående arbete så vi slapp flytta från huset.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Bra priser, duktig och kunnig VVS-kille som fixade huvuddelen av installationen under två dagar. Samordningen (kommunikationen) mellan ansvarig projektledare och kund samt övrig inblandad personal kunde varit lite bättre, för att eliminera onödigt lång väntan och ovisshet.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Min gamla pump havererade och DREM levererade en ny i en handvändning. 4 dagar senare har vi en ny installerad och varmt i huset. Bra kundbemötande, trevliga installatörer. Topp!

Respuesta de DREM Värmepumpar
Tillgänglig och kompetent support! Toppenbra!

Respuesta de DREM Värmepumpar
Vi valde Drem för att installera luft/vatten pump. De hade väldigt god kännedom om de olika märkena på marknaden.
Väldigt proffsiga.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Mycket bra service och lösningsinriktad personal. Snygg installation och de städade ordentligt efter sig. Tog t o m med sig en del skrot jag hade på tomten.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet.
Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement istället. De stod för hela kostnaden.
Även kontakten med de har varit smidig, de har hört av sig regelbundet för att kolla så att allt är OK.
Rekommenderar stark.

Respuesta de DREM Värmepumpar
Kunnig säljare som visste vad han pratade om och jag känner mig väldigt nöjd med installationen som de gjorde snabbt och bra till vettig kostnaden. Rakt igenom superproffsigt, rekommenderar verkligen!

Respuesta de DREM Värmepumpar
Más información sobre otros tipos de reseñas.