Snelle levering, met leuke sleutelhanger... Heerlijke worstjes En in brievenbus pakketje 👍 Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld
La empresa ha respondido
Droog kistje startpakket besteld voor mn Groningse worst. De bijgeleverde worsten waren na drogen in een mum van tijd op. Goede smaak, prima kwaliteit
La empresa ha respondido
Zeer goede kwaliteit worst. Al aantal keer besteld. Bij eventuele vragen snelle reacties, echt top.
La empresa ha respondido
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Dit bent zulke alle machtig lekkere worsies, en de service die je er bij krijgt..poaaaahh
Of ik tevreden ben over de bestelling?? zooooooooooooooo

Respuesta de Dreugeworst
Snel bezorgd en de droge worst was al mooi aangedroogd.

Respuesta de Dreugeworst
Al Jaren de beste worsten, en nu door heel NL te bestellen, geweldig!

Respuesta de Dreugeworst
Heerlijk! De produkten van Dreugeworst zijn echt van een goede kwaliteit zoals ik gewend was. Vele andere soorten worst geprobeerd die allemaal beweerden de beste en de echt te zijn maar dat waren ze dus niet. Dreugeworst is ECHT dreugeworst

Respuesta de Dreugeworst
Uitstekende service, prijs/kwaliteit perfect. Contact is vriendelijk.
Beveel Dreugeworst aan bij iedereen!

Respuesta de Dreugeworst
Dikke plus. Doet me veel denken aan sommige van onze eigen droge worsten types. Heel lekker, snel en goed aangekomen, geen boeltje, allemaal mooi en netjes, recycleerbaar materiaal. Vormt wel een groot knabbelgevaar om ze uit te hangen. Ik zol echt niet meer weetn wat ik zunder mos.

Respuesta de Dreugeworst
Super lekkere worst en een cadeautje op uit te pakken!!

Respuesta de Dreugeworst
Zeer goede en lekkere droge worst, was erg benieuwd maar hebben het waargemaakt met hun product .

Respuesta de Dreugeworst
Lekkere worst in de brievenbus, meer is niet nodig!

Respuesta de Dreugeworst
Más información sobre otros tipos de reseñas.