Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vårt fokus er å være en komplett leverandør innen bilindustrien. Drivemac ble etablert i 2021 og har allerede et utvalg av brukte biler på lager. Vår ambisjon er å vokse og bli anerkjent som en av de ledende lokale bilforhandlerne i Oslo, og deretter utvide til hele Norge. Vi er dedikerte til å veilede og gi råd til våre kunder om de beste bilene som er tilgjengelige på markedet. Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer, og vårt dyktige team står klare til å imøtekomme alle dine behov.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk en Hongqi E-SH9 i perfekt…

Jeg fikk en Hongqi E-SH9 i perfekt stand. Servicen var personlig, og de ansatte var veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som er interessert i å kjøpe eller lease en bil👌🏼👏🏼

5 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overklasse- både service og bilen

Jeg hadde lite tid på å skaffe meg ny bil,da den gamle måtte vrakes.
Jeg fikk kjapt svar fra selger, etter interesse melding via Finn.no
Han ga meg råd om bil for mitt personlige bruk, og deretter komplett og grundig gjennomgang av den aktuelle bilens tilstand og karakter over tlf ,da jeg bor flere timer unna forhandler. Det ble også imøtekommet levering utover åpningstid,da jeg ikke hadde mulighet til å hente innenfor åpningstid.
Fantastisk service og nydelig bil

23 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pass på før du kjøper noe fra bedriften

Sleipe selgeren her (Ali Heider), kjøpte bil fra han og styreplaten på girkassen gikk etter 4 måneder med kjøring. Selgeren opplyste meg feil og sa at girkassen var feilfri, NAF-Rapporten sier annerledes. 35.000kr reparasjon, han nekter å ta skyld. Brukte flere uker på å svare. Halvparten av opplegget er bruk av chatgpt, og 80% av bilene han selger har blitt rævkjørte på alle mulige måter. Skal ikke engang nevne flere av feilene som har dukket opp i etterkant av bilkjøpet.

30 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøretøyet samsvarte med annonsen.

Kjøretøyet samsvarte med annonsen.
Prøvekjøring og betaling korrekt
Hjelp med kjøretøyoverføringen til Tyskland. (Overfør skilt.)
Kjøretøy klar for overføring (kjøretøy ble sjekket og ladet)
Nødvendige papirer og serviceinformasjon ble levert.

Fahrzeug entsprach der Ausschreibung.
Testfahrt und Bezahlung korrekt
Hilfe bei der Fahrzeug Überführung nach Deutschland. (Überführungskennzeichen.)
Fahrzeugbereitstellung zur Überführung (Fahrzeug war durchgecheckt und aufgeladen)
Notwendige Papiere und Service Infos wurden ausgeliefert.

4 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.