Køreskolen Driverz Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Driverz er en mega god køreskole, en klar anbefaling herfra! Jeg havde Stig som kørelærer, og han er nok Aarhus bedste. 5 stjerner fra mig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Driverz køreskole. Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit kørekortforløb med Stig som kørelærer. Jeg var meget nervøs i starten, men Stig troede altid på mig og var utrolig t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en mega dejlig oplevelse med en af jeres kvindelige kørelærer. Super gode teori timer, som dækker de ting som skal dækkes for at kunne køre sikkert på vejene. Der er frit til at st... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

I køreskolen Driverz, kan du forvente en behagelig og professionel oplevelse, fra start til slut. Vi har kun erfarne og tålmodige kørelærere i køreskolen. Undervisningen vil give dig en forståelse for færdselsregler, og du vil lære at køre bilen, så du bliver en både dygtig, og sikker billist. Vores dejlige teorilokaler er placeret centralt i byen, så det er let for dig at komme til undervisning på cykel, bus eller tog. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i køreskolen Driverz.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var i dialog med en af jeres…

Jeg var i dialog med en af jeres kørelære idag da han var ude og køre med en elev og trykkede bremsen helt i bund så jeg var et millisekundt fra at ramme deres bil hvilket resulteret i at jeg dytter, kørelæren stiger så ud af bilen råber og skriger og slår gentagene gange på min bil, da jeg har dashcam i min bil anmelder jeg den pågældene kørelære for hæreværk på min bil da der er kommet en ris efter han slo på den 3 gange - han bar en vigselsring som har ridset min bil. han var mørk af udsene meget aggresiv type :)

18 de junio de 2026

Hej Nick

Vi er kede af at høre du har haft en så dårlig oplevelse med en kørelærer. Det burde ikke være nødvendigt 🤔

Af de få kørelærer vi har hos Køreskolen Driverz, er kun 1 gift og vi har ingen der er mørke af udseendet og slet ingen aggressive og udadreagerende 🤷‍♂️

Så jeg tror du har fat i den forkerte køreskole?
Hvilken bil kørte han i og hvilken by drejer det sig om? Så kan jeg måske hjælpe dig videre 😊

Køreskolen Driverz

Meget godt oplivelse

Meget godt oplivelse, vi fik rigtigt godt match med kørelærer ( Torban), han er så nemt til at snakke med og men føles sig tryg når med sider i bil sammen med ham , det var hygge og fornøjelse at få kørekort hos driverz 😊

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Driverz køreskole

Jeg kan kun anbefale Driverz køreskole.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit kørekortforløb med Stig som kørelærer. Jeg var meget nervøs i starten, men Stig troede altid på mig og var utrolig tålmodig. Jeg kan varmt anbefale ham!

6 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en mega dejlig oplevelse…

Jeg har haft en mega dejlig oplevelse med en af jeres kvindelige kørelærer.

Super gode teori timer, som dækker de ting som skal dækkes for at kunne køre sikkert på vejene. Der er frit til at stille alle de spørgsmål som man føler for at stille. Du får et ordentligt svar som kan bruges til noget
Der er konstruktivt kritik hvis man laver en fejl så man kan lære af det uden nogen form for sure miner.
God stemning når man køre på vejen, kørelæreren er altid opmærksom på hvad der sker på vejen og holder godt øje med at der ikke sker nogen ulykke af den ene eller anden art.
I det heletaget super god køreskole og jeg vil 100% anbefale dem til andre!

4 de junio de 2026

What a great teacher

What a great teacher. Stig helped me pass my driving test the first time. l should have been with him from the start. I felt better and more confident after drriviing with him. We even had practice tests, and I learned a lot from Stig in a short time. I would recommend him anytime.

27 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil ikke anbefale denne køreskole

Jeg vil ikke anbefale denne køreskole, medmindre man er indstillet på en uprofessionel og til tider passiv-aggressiv undervisningsstil.

Min oplevelse med den kvindelige kørelærer har desværre været utilfredsstillende. Under køretimerne virkede hun ofte uopmærksom og brugte en del tid på sin telefon.

Kommunikation uden for timerne var også mangelfuld, da det var svært at få svar på beskeder.
Derudover blev der reageret uhensigtsmæssigt på fejl og spørgsmål. Selv mindre fejl kunne medføre en hård tone, og der var begrænset tålmodighed over for helt basale spørgsmål, hvilket ellers må forventes som en naturlig del af undervisningen.

Jeg oplevede også udfordringer i forhold til tidsstyring. Køretimerne føltes til tider forkortede, og teoritimerne dækkede ikke altid det forventede pensum. Det virkede som om, undervisningen i høj grad blev tilpasset underviserens egne prioriteringer frem for elevens behov.

Samlet set lever oplevelsen ikke op til det niveau, man bør kunne forvente, når man betaler for professionel køreundervisning.

18 de mayo de 2026

Respuesta de Køreskolen Driverz

Det gør os oprigtigt kede af at læse, når en elev har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi bestræber os hver dag på at skabe en tryg, professionel og respektfuld undervisning, og derfor tager vi den her kritik meget alvorligt. Det gælder både oplevelsen af tonen i undervisningen, kommunikation uden for timerne og fokus under kørslen.

Samtidig undrer det os, at anmeldelsen er skrevet anonymt.

Vi vil meget gerne i dialog og forstå forløbet bedre, så vi kan tage hånd om det konkret og lære af det.

På baggrund af anmeldelsen har vi allerede indskærpet vores retningslinjer over for underviserne, blandt andet omkring telefonbrug, kommunikation og den måde, vi møder eleverne på i undervisningen.

Vi vil altid gerne høre direkte fra vores elever, hvis noget ikke lever op til forventningerne, så vi får mulighed for at rette op undervejs.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Super godt!!

Mit forløb med Drivers har været rigtig godt. Stig som kørelærer har været super dygtig og tålmodig. Han skabte en tryg og lærerig stemning, hvor jeg følte mig godt guidet hele vejen. Kan klart anbefale Stig og Drivers!

7 de mayo de 2026

Helt igennem fantastisk forløb

Helt igennem fantastisk forløb med Driverz i Horsens. Dygtigste kørelære (Torben) og så sød og nem at snakke med. Han gør køretimerne så trygge og man føler sig så godt tilpas. Kan 100% anbefale!!

29 de abril de 2026

Hej Rebekka

Tusinde tak for de varme ord 🙏🏻
Det er dejligt du har været glad for forløbet hos os.

Vi prøver altid på i, som elever, får en professionel, god og sjov undervisning i forløbet 😃

Mvh Driverz

Fantastisk forløb hos Driverz

Fantastisk forløb hos Driverz med både lærerige køretimer og underholdende teoritimer. Jeg har haft fornøjelsen af at have Torben som kørelærer, og det har været en virkelig god oplevelse. Han er utrolig dygtig, pædagogisk og god til at lære fra sig, samtidig med at han formår at skabe en afslappet og hyggelig stemning i bilen. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse fra start til slut. Jeg vil klart anbefale Driverz til andre.

17 de marzo de 2026

Eminent køreskole

Der er ikke lige noget at sætte fingre på, som kan trække ned i karakter. Super fin køreskole. Flinke og rare mennesker samt. en god atmosfære. Grundig teori og grundig køreundervisning.

5 de marzo de 2026

Utroligt venlige i telefonen

Det kan lyde mærkeligt, at jeg anmelder køreskolen, når jeg ikke engan g har taget kørekort der! Men sagen er, at jeg flere gange har talt i telefon med en Lars fra Driverz i Horsens - og han var bare så utrolig venlig, tålmodig, rar og desuden humoristisk. Ud fra samtalerne med ham var jeg overbevist om, at min 17-årige datter skulle tage kørekort hos ham. Desværre havde vi fået forkert besked fra hendes efterskole, så det viste sig, at det alligevel ikke var tilladt for eleverne at tage kørekort under efterskoleholdet. Det ærgrer os af flere grunde, for jeg er sikker på, at Lars havde været en virkelig reel og pædagogisk kørelærer.

22 de enero de 2026

I topklasse

Min oplevelse hos driverz har været ubeklagelig. Jeg betod begge prøver i et første forsøg, med kun 1 fejl i teoriprøven. Jeg havde Stig som kærelærer, der klædte mig rigtig godt på til køreprøven, og sørgede for at jeg havde styr på selv de mindste ting.
Kun varme anbefalinger herfra!

3 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.