Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

Leder du efter en professionel og tryg køreskole i Viborg? At tage kørekort er en stor beslutning, og det kræver en køreskole, der kombinerer faglighed, tryghed og struktur. Hos DriveSeif får du et effektivt og struktureret kørekort forløb, hvor du er i fokus hele vejen. Vi er en køreskole som hjælper elever i Viborg med at bestå både teori og køreprøve – og blive sikre bilister. Uanset om du er 17 år, studerende eller voksen, tilbyder vi et kørekort forløb, der passer til dit tempo, din hverdag og dit niveau. Kørelærer Seif Salah er kendt for en rolig tilgang, der får selv nervøse elever til at blive sikre og selvstændige bilister. Vi tilbyder fleksible tider, så du kan tage dit kørekort samtidig med skole, studie eller arbejde.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg kan varmt anbefale Driveseif

Jeg kan varmt anbefale Driveseif. Undervisningen var både professionel, lærerig og behagelig fra start til slut. Han var altid tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå.
Under køretimerne skabte han en tryg atmosfære, hvor der var plads til at lave fejl og lære af dem. Han gav konstruktiv feedback og sørgede for, at jeg udviklede mig som bilist.
Hvis du leder efter en dygtig, engageret og kompetent kørelærer, kan jeg kun give ham mine bedste anbefalinger.!

1 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil godt kunne anbefale

Jeg vil godt kunne anbefale. Han bliver ligesom en ven efter første møde. Jeg er personligt selv træt af kørerkort allerede er slut nu🙌
Han er ligesom en gud for mig.

1 de junio de 2026

Good Teacher

Seif helped me learn driving quickly and efficiently. He is a very organized instructor with flexible scheduling, which makes learning convenient.
His modern car was a great advantage, especially for reverse parking and understanding speed limits through its display features. This made the learning process much easier and increased my chances of passing the driving test and I got my license today.
Thank you very much, Seif, and I wish you all the best!

26 de mayo de 2026

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!

Seif er super sød og sjov, og han er samtidig en mega dygtig kørelærer.
Teoritimerne var sjældent kedelige, og køretimerne var lærerige og hyggelige.
Alt i alt et mega fedt forløb☺️

Kæmpe anbefaling!

23 de mayo de 2026

Fantastisk forløb!

Fantastisk forløb!! Seif er en super sød person og mega dygtig kørelære og sørger sjov, så teori ikke bliver for kedeligt!! Helt klart bedste køreskole. Ville klart annelde!😁😊

22 de mayo de 2026

Bedste i viborg

Virkelig god køreskole til en god pris, man bliver med det samme mødt at jeg bil nok skyde på den bedste kørelærer man ku ønske sig og hver teoritime og køretime involverer altid et godt grin, kæmpe anbefaling herfra 🤗

19 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart den bedste køreskole i Viborg

Klart den bedste køreskole i Viborg, der både er sjov og gir det nødvendige til at bestå kørekortet, Seif er god at snakke med og gir de nødvendige tips og tricks til at gå gennem fejlfrit

100% den køreskole man skal vælge hvis man er i tvivl om hvilken der er bedst

18 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.