Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vis du vil have god undervisning og sjov undervisning så er det ved hans du skal tage det 💪🙂 Jeg har nu taget lastbil + hænger, bil + trailer, traktor, knallert, ved andre køreskole men motorcykel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige været til køreprøve og har fået mit kørekort bestået i første forsøg. Har været meget tilfreds med mit forløb på driving academy med steen som kørelærer. Steen har en venlig personlighed og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god undervisning og rigtig gode ture på motorcykel, hvor man lærte at køre ordenligt. Kan klart anbefales som et sted og tage mc kørekort

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en meget forfærdelig oplevelse med en af kørelærerne, Mads fra denne køreskole. Hvad jeg kan læse på tidligere anmeldelser, så kan Mads ikke tage sit arbejde seriøst. Han virker ufokuser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt i top

Mit oplevelse med driving academy var helt i top.

Hvis jeg noglesinde skal generhverve mit kørekort bliver det ved JP ved driving academy.

God lærer, fleksibel og god stemning i bilen.

1 de noviembre de 2023

Super god og billige

Super god og billige, jeg have Christian, så kan ikke fortælle om de andre, men WOW!! Den bedste køre lære du kunne ønske dig, han forklare tingene til punkt og prikke, han er klare i tonen, og er respektfuld og rolige når du laver en fejl. Han ved en helt masse om det han laver, og det er skide godt. Jeg bestod begge prøve i først huk. Så fem🤩🤩🤩🤩🤩 her fra. Tusind tak for den gode Undervisning Christian🏎️💨

21 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner til den bedste kørerlærer!

Jeg vil gerne give min kørerlærer fra Driving Academy Middelfart Steen den højest mulige ros! Han har gjort en uvurderlig indsats for at lære mig at køre sikkert og ansvarligt i trafikken.

Steen er en fantastisk mentor. Han delte sin omfattende viden om trafiksikkerhed med mig og gav mig værdifulde tips til at håndtere forskellige situationer på vejen. Han lærte mig at være opmærksom på mine omgivelser, forudse farer og reagere hurtigt og korrekt.

Hvis du leder efter en kørerlærer, der er dygtig, tålmodig og engageret, kan jeg varmt anbefale Steen Han er uden tvivl den bedste kørerlærer, jeg kunne have ønsket mig!

6 de mayo de 2024

Kørelære JP

Kørelærer JP er nok den bedste, kørelærer man kan få. Trods nogle tunge og kedelige teori timer, kunne han stadig formå at gøre det til en fest. Han er god til at lære, og håndtere os unge mennesker.
JP er nok en af de sjoveste mennesker jeg kender, klar anbefaling herfra!

8 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem et super forløb 👍

Helt igennem et super godt forløb, de varmeste anbefalinger, særligt til kørerlærer JP, der takler de unge mennesker med bravour. Havde vi haft en håndfuld stjerner mere, var de givet helt særligt til ham👍

8 de abril de 2024

God køreskole

God køreskole, følte mig klar til prøverne og min kørelærer Steen var virkeligt sjov

12 de marzo de 2024

Hej Patrick. Tak for din anmeldelse

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not good experience

Not good experience, after taking multiple driving class instruction said you are ready for exam , however i am fail many times. I had same experience even after changing instructor. Look like only money making school to me. Think before opting

8 de marzo de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hi Bharatkumar Metha. We cannot see that you have been a student with us. Be aware that there are other driving schools with the same name. we would like to ask you to delete your review and direct it to the correct driving school

10/10

Min kørerlærer var Christian, han er en virkelig god kørelærer, som gerne vil lærer fra sig.

5 de marzo de 2024

Respuesta de Driving Academy

Tak Nanna for de flotte ord.

JP som kører lærer

Jeg havde JP (Jens Peder) som min kørelærer.
Det var en virkelig god oplevelse, og føler mig sikker i mig selv når jeg skal ud og køre. Han lærer dig om, ikke bare hvordan du kører bil, men hvordan du kører bedst. Han hjælper dig meget i forhold til teori- og køreprøve.

Desuden var det bare en hyggelig oplevelse hver gang vi skulle ud og have en køre. Kæmpe fornøjelse og kan klart anbefales

4 de marzo de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hej Oliver. Ja han gør det godt ham JP. Vi er glad for at du syntes det samme.

Stor Anbefaling!

Havde et rigtig godt forløb med Driving Academy i Tommerup. Det var nogle hyggelige køretimer og teoritimer, hvor jeg lærte rigtig meget! Var meget nervøs til min køreprøve og dumpede første gang. Min kørelærer Jens Peder gjorde rigtig meget for at jeg kunne føle mig mere tryg ved prøven og det hjalp mig meget til at bestå.
Kan kun anbefale!

29 de febrero de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hej Magne. Tak for din anmeldelse. Vi giver den videre til JP.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Steen Kørelære

Det var et fint sted det tig lidt tid om at få prøven hans læring er god hjælper meget med at få dig til køreprøve

25 de febrero de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hej Oliver. Tak for anmeldelsen. Ja vi er også trætte af den lidt lange ventetid der ofte er på både teori- og køreprøver. Det er vi desværre ikke herre over, da det er Færdselsstyrelsen der udbyder prøverne.

God kørelære

Havde JP som kørelærer og det gik rigtig godt, fantastisk lære kan kraftigt anbefale det.

21 de febrero de 2024

Hej Lukas, Tak for det.

Tilfreds

Det var en god kørelærer jeg havde( Steen), og der var plads til lidt sjov hist og der, men også seriøst. Han fik lært mig alt til jeg ku bestå det hele i første hug!
Så det var en god oplevelse
Kan varmt anbefales

14 de febrero de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hej Sebbi. Flot klaret, og tak for anmeldelsen.

Kørekort

Jeg har taget kørekort med Driving academy og det har været en god oplevelse. Jeg har kørt rundt med JP som kørelærer og jeg vil stærkt anbefale ham. Han er en ordentlig chef og hyggelig gut at køre med. Han har også været god til at lære fra sig, og kommunikere under kørslen.

13 de febrero de 2024

Respuesta de Driving Academy

Hej Jonas. Ja JP kan en historie eller 2. Tak for den flotte anmeldelse.

Meget godt

Super ordentlig og grundig undervisning, men samtidig blandet med en masse humor :) Jeg gik i Tommerup St. med kørelæren JP.

8 de febrero de 2024

Tak for anmeldelsen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.