Droomkachels Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Matthijs en zijn team hebben bij ons een kachel geplaatst en dat is van begin tot eind goed gegaan. De communicatie was steeds duidelijk, afspraken werden nagekomen en de monteurs waren netjes. Ik had... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een mooie haard laten plaatsen door droomkachels. Alles verliep soepel en het waren aardige mannen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een JAcobes 9 kwadraat houtkachel gekocht en het contact met Matthijs is echt heel fijn. Hij reageert direct en denkt mee. We hebben de kachel in juni gekocht en konden hem in augustus bij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over Droomkachels! Ze hebben bij ons het rookkanaal aangepast en later de nieuwe kachel geplaatst. Omdat er wat tijd tussen beide werkzaamheden zat, was enige flexibiliteit nodig, maar d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hogar a leños

Escrito por la empresa

Sinds 2011 zijn wij dagelijks bezig om in ieder huis te zorgen voor extra warmte en sfeer door het leveren van houtkachels. Door houtkachels te leveren die aansluiten op de wensen en mogelijkheden van de klanten, helpen wij bij het realiseren van een droom die zorgt voor veel warmte.

Droomkachels | Advies en Installatie

Escrito por la empresa

Droomkachels is DE-gecertificeerd
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we nu officieel DE-gecertificeerd zijn. Het behalen van het DE keurmerk is een prestatie waar we bijzonder trots op zijn. Wij zetten ons constant in om mee te gaan met de tijd. Het DE keurmerk is een erkenning van onze deskundigheid en ervaring op het gebied van kachels en haarden. Het toont aan dat we weten wat we doen en dat we kunnen voldoen aan de strenge kwaliteits- en milieunormen.

DE-certificering

Gegarandeerde kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit
Droomkachels beschikt over een Duurzame Energie (DE) certificering waarmee aangetoond wordt aangetoond dat wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om kachels te plaatsen volgens de geldende richtlijnen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

165 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Aankoop en installatie houtkachel

Via de mail en telefoon goede en fijne communicatie gehad en duidelijk afspraken kunnen maken.
Telkens snel mijn vragen beantwoord.
Er werd van tevoren goed meegedacht om mijn wensen passend te krijgen.
De installatie is vakkundig en professioneel gedaan. De installateurs hebben een volle dag hard gewerkt.
Erg blij met mijn houtkachel!

23 de septiembre de 2025

Aanrader

Snelle reactie. Goed advies. Heldere prijsopgave. Vakkundige plaatsing en uitleg.Echt een aanrader

29 de octubre de 2025

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met onze houtkachel, en door de fijne service van dit bedrijf gaat het wat ons betreft ook echt om een droomkachel. Matthijs en zijn collega’s zijn vriendelijk, geven goed advies en zijn communicatief sterk. Eerste contact voelde meteen goed en daarna is bestelling, levering en plaatsing helemaal goed gegaan. Echt een aanrader dit bedrijf.

7 de noviembre de 2025

Erg tevreden

Erg tevreden. De communicatie verliep prettig en vriendelijk. Ook zijn we erg tevreden over de werkzaamheden, die zorgvuldig en netjes zijn uitgevoerd! Het resultaat is top!

4 de junio de 2025

Vlamtastisch bedrijf ! 🔥

Wij hebben een positieve ervaring met droomkachels ! Alles zeer duidelijk uitgelegd en vlotte reactie op mails !
De monteurs uiterst zorgvuldig en vriendelijk! Prachtige openhaard laten plaatsen , we zijn erg tevreden en raden dit bedrijf dan ook aan ieder die er warmpjes bij wil zitten aan !!!

7 de noviembre de 2025

Perfecte product en dienstverlening

Wij zijn echt ontzettend tevreden met de klantgerichte dienstverlening van iedereen! Droomkachels en de installateurs. En de kachel zelf … inderdaad een droom kachel! Zeer gemakkelijk in het gebruik en snel de ruimte verwarmd!

20 de octubre de 2025

Vakkundige installateurs

Goede afspraken, vakkundige installateurs, oplossing gezocht voor een onverwachte dakdoorvoer, snelle installatie en goed opgeruimd tijdens en erna. Top!

23 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee fraaie Dik Geurts instyle inbouw…

Twee fraaie Dik Geurts instyle inbouw haarden laten installeren door Droomkachels, met zorg en vakkundig geplaatst.
Vandaag voor het eerst gestookt, helemaal goed.
Wij komen de winter wel door...
Goed werk Droomkachels!

11 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch hoe Amiet onze kachel heeft…

Fantastisch hoe Amiet onze kachel heeft gerenoveerd! Na trouwe dienst van 20 jaar was onze Andersen houtkachel aan een grote opknapbeurt toe. Ik bracht de kachel op dinsdag en op woensdag kon ik hem al weer ophalen. Ik keek mijn ogen uit! Hij is gewoon weer als nieuw!
En wat een vriendelijke man die Amiet!
Een op en top vakman en ook nog voor een redelijke prijs!
Hij verkoopt ook nieuw!
Top!

1 de octubre de 2025

Goede ervaring met Mattijs

Goede ervaring gehad met Mattijs. Het had nogal wat voeten in aarde, want het hele rookkanaal moest gevreesd worden. Maar alles ziet er netjes uit en ik kijk nu uit naar de koude dagen.

29 de agosto de 2025

Goede communicatie

Goede communicatie, transparant, kunnen snel schakelen en denken leuk mee! Wij wilde in eerste instantie voor een andere kachel gaan, maar ivm de schuine hoek was dit model beter en maken wij meer bruik van de ruimte. Er blij en kunnen droomkachels iedereen adviseren.

6 de junio de 2025

Makkelijk en goed geregeld

Makkelijk, snel en goed geregeld.
Snelle offerte die overeenkwam met mijn inschatting.
Er wordt dan door een bedrijf die ze inhuren geplaatst. Ziet er netjes uit en werkt goed

26 de mayo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.