Nosiłam dwa zestawy nakladek, które nie doprowadzily do obiecanego efektu. Usłyszałam, że więcej nie da się osiągnąć. To dlaczego obiecano mi coś nieosiagnalnego? Dodatkowo z uwagi na koncowy uklad zę... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jestem bardzo zadowolona z leczenia. Moja wada była możliwa do wyleczenia nakładkami. Z firmą zazwyczaj kontaktowałam się za pomocą czatu, zawsze od razu otrzymywałam odpowiedź. Miałam dodatkowe nakła... Ver más
Ogólnie na początku, bałem się tego wszystkiego, po całej akcji jaka ostatnio miała miejsce, jednak uznałem, ze zaryzykuje. Opłacało się!!! Po 2 miesiącach widać już różnice na plus, dolny luk zaczął... Ver más
Wszystko idzie tak jak było powiedziane na pierwszej rozmowie z konsultantem. Jestem zadowolony z efektów i że nakładki są niewidoczne. Obawiałem się bo w internecie dużo różnych komentarzy ale u mnie... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
DR SMILE to alternatywa dla tradycyjnych aparatów na zęby. Nasze przezroczyste nakładki wyprostują Twoje zęby skutecznie, szybko (średnio w 4 do 9 miesięcy), dyskretnie i w atrakcyjnej cenie - już od 6.790 zł lub 153 zł miesięcznie. Już ponad 100 tysięcy pacjentów w Europie zyskało piękniejszy uśmiech dzięki DR SMILE! Jak to działa? Wszystko zaczyna się od bezpłatnej, niezobowiązującej wizyty informacyjnej w partnerskim gabinecie stomatologicznym DR SMILE. Podczas wizyty dentysta oceni, czy kwalifikujesz się do leczenia i wykona bezbolesny skan 3D. W ciągi kilku dni po wizycie otrzymasz plan leczenia, zawierający wszystkie istotne informacje: spodziewany czas trwania leczenia, całkowity koszt oraz symulację 3D zębów po zakończonym leczeniu. Gdy potwierdzisz plan, zaprojektujemy i wyprodukujemy zestaw nakładek specjalnie dla Ciebie i wyślemy go prosto pod Twój adres. Noszenie nakładek jest wyjątkowo proste - wystarczy nosić je 22 godziny na dobę i zmieniać na kolejną parę co 2 tygodnie. Nasze nakładki są praktycznie niewidoczne - ciężko będzie dostrzec je na Twoich zębach. W przebiegu leczenia wspierać Cię będzie aplikacja DR SMILE - za jej pośrednictwem będziesz otrzymywać przypomnienia i dawać nam znać, jak przebiega Twoje leczenie. Uzyskasz w niej również pomoc w formie live chatu z naszymi ekspertami z dziedziny stomatologii i ortodoncji. Jeśli cokolwiek będzie szło nie tak - zaprosimy Cię na darmową wizytę kontrolną do gabinetu stomatologicznego. A co jeśli po zakończonym leczeniu efekty będą odbiegać od przedstawionych na wizualizacji? Nie martw się, w ramach Obietnicy Satysfakcji DR SMILE dalsze leczenie kontynuowane będzie na nasz koszt! Zarezerwuj swoją bezpłatną wizytę informacyjną w jednym z naszych gabinetów partnerskich w całej Polsce już teraz! https://drsmile.pl/booking-v2-lead/
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Fachowość i pelne wsparcie podczas…
Fachowość i pelne wsparcie podczas calego procesu leczenia. Dr Smile naprawdę dba o doprowadzenie każdego pacjenta do oczekiwanych rezultatów, spełniają wszystkie obietnice, a efekty są naprawdę wspaniałe. Jestem w pełni zadowolona i polecam każdemu.
Oszuści nie widzą żadnych problemów ze…
Oszuści nie widzą żadnych problemów ze łamią prawo
Kolejny etap
Moje leczenie się wydłużyło, kolejne nakładki były w cenie, nie musiałam dopłacać. Nie było problemu z umawianiem się na wizyty, terminy były dostępne i dogodne. Czas oczekiwania na nakładki krotszy niz zakladany. Jakos produktu wporzadku.
Obsluga i kontakt ok.
Obsluga i kontakt ok.
Efekt rowniez.
Szkoda tylko że gabinety współpracujące się tak często zmieniają.
Łatwo i przyjemnie
Wszystko poszło łatwo i przyjemnie. Nie wiedziałem, że to takie proste. Po latach nieudolnego i kosztownego korzystania z usług klasycznych ortodontów, w końcu doczekałem się pożądanego i trwałego efektu.
Nie otrzymałam odpowiedniej pomocy
Nie otrzymałam odpowiedniej pomocy i chce zrezygnować z tych usług
I dont recommed Dr Smile.
I have completed 4 treatments with Dr Smile overlays. Unfortunately, after the fourth treatment, I did not achieve the effect that was promised during the simulation, the bottom of my teeth did not straighten completely. I was promised a beautiful smile in half a year, it's been 1.5 years and I still don't have the effect I was supposed to have. My treatment was extended four times. This is mainly the result of lack of supervision over treatment. The weekly sending of smile photos is purely fake supervision. I am disappointed and deceived. GENERALLY I DO NOT RECOMMEND. A WASTE OF TIME, NERVES AND MONEY
Kontynuacja leczenia 2gi raz
Profesjonalna obsługa, i kontynuacja leczenia już 2gi raz bezpłatnie, zgodnie z obietnicą "leczymy do skutku". Pełnych efektów leczenia jeszcze nie znam ale wygląda raczej dobrze i czuję że "prowadzimy leczenie razem".
Leczenie wydłużyło się 3-krotnie
Leczenie wydłużyło się 3-krotnie. To głównie efekt braku nadzoru nad leczeniem ze strony dr Smile. Cotygodniowe wysyłanie zdjęć uśmiechów to nadzór czysto pozorowany . Reakcje dr Smile na uwagi odnośnie niezgodnego z symulacją przebiegu leczenia sprowadzają się do informacji aby dokończyć leczenie i udać się kontrolny skan. To bezsensownie wydłuża leczenie . W moim przypadku 3-krotnie. Pomijam fakt że na badanie kontrolne umówiono mnie do placówki która nie ma już umowy z dr Smile, straciłem tylko czas i pieniądze na dojazd . Slowo przepraszam usłyszałem dopiero po złożeniu reklamacji. Podsumowując idea leczenia nakładkami dobra ale wykonanie , głównie przez brak nadzoru nad przebiegiem leczenia słabe.
Dążenie do zadowalajacego efektu.
Gorąco polecam!
Zadowolony z efektów, możliwość spłat w ratach, natychmiastowa pomoc w razie problemów...
Rozważasz leczenie? Zastanów się dobrze.
Na początku leczenia byłam zadowolona zarówno z efektów, jak również z kontaktu. Polecałam ich nawet wszystkim, którzy mnie pytali o efekty. Niestety im dalej w las tym gorzej. Efekt korekty po pierwszym leczeniu nadal nie jest zadowalający. Umówiłam się dziś na wizytę, niestety gabinet twierdzi, że nic o tym nie wiedział. Pocałowałam klamkę, straciłam trzy godziny życia na dojazd i na czekanie pod zamkniętym gabinetem. Dziękuję za rekreacyjną wycieczkę przez pół miasta.
Nie polecam, customer service rozwiazuje przeksiegowanie faktury przez 4 miesiace. Nie zdecydowałabym się drugi raz na leczenie u nich
Nie polecam. Strasznie długi czas obsługi w moim przypadku zwrotu pieniędzy za usługę. Dodatkowo ich aparat retencyjny to jakiś żart i nie informują o jego wadach przy zakupie :).
Dzięki Dr Smile
Dzięki skorzystaniu z usług Dr Smile rozwiązałem swój „problem stomatologiczny”. Od dawna borykałem się z tzw. zgryzem krzyżowym i diastemą. Po zakończonym leczeniu mogę stwierdzić, że efekt jest zadowalający, zęby górnej szczęki nachodzą w prawidłowy sposób na zęby dolnej szczęki a diastema znacznie się zmniejszyła.
Profesjonalne podejście do leczenia
Nie do końca
Efekt jest dobry, ale nie bardzo dobry. Zostały duże przerwy między zębami po zbyt mocnym strippingu. Na odpowiedź czekam już prawie miesiąc.
Witam
Witam
Dałam 2 szansę dr.Smile i niestety był to mój błąd.
Leczenie, które miało zakończyć się w czerwcu niestety przedłużone i to po mojej interwencji.
Nakładki dopiero około września i co...
Mają mnie gdzieś
Aplikacja już nawet nie pokazuje , że trzeba wykonać zdjęcia więc najwyraźniej nie interesuje ich przebieg leczenia ...
Rok się kończy więc czas na zmiany i z mojej strony na pewno będą to zmiany prawne z tą instytucją bo 3 szansy już nie będzie.
Lepiej zainwestować w tradycyjny aparat ortodontyczny
Nakładki nie wyrównały części zębów na tyle, żeby można było bezproblemowo założyć retainer. Po jego założeniu progres zaczął się cofać. W moim przypadku obsługiwała mnie pani doktor dentysta, a takie rzeczy powinien robić ortodonta, bo ma większą wiedzę na ten temat. Nie mówię, że było coś źle zrobione, po prostu musi to robić ktoś inny, żeby efekty były naprawdę zadowalające. A do tego to jest takie drogie...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.