Makkelijk in bestellen, duidelijke uitleg. Ook het "maatje" minder als je twijfelt tussen twee maten en het klopt. Schoenen ontvangen, grappige tekst op de doos, aantrekken en de hele dag op lopen en... Ver más
La empresa ha respondido
Na aankoop snel mijn bestelling ontvangen, helaas waren dat wel de verkeerde maar na E-Mail contact te hebben opgenomen heb ik meteen andwoord gekregen en werden de juiste DR Worker’s bij mij aangek... Ver más
La empresa ha respondido
Der Schuh macht nach dem ersten tragen einen guten Eindruck, leider fehlten meine Einlagen bei der Lieferung. Aber nach einer Mail wurden mir direkt die fehlenden Einlagen nachgeliefert. Hat super gek... Ver más
Snel geleverd en zitten zelfs beter dan mijn normale wandelschoenen. Ik voel me geen "standaard" bouwvakker meer, maar "Premium" installateur.
Escrito por la empresa
Je krijgt van ons 30 dagen de bedenktijd. Niet tevreden binnen 30 dagen? Geen probleem, retourneren is altijd gratis!
Onze werkschoenen combineren stijl met comfort. Je hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, comfort en stijl – bij ons krijg je het allemaal!
Bij Dr. Worker staat de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt die je nodig hebt om jouw werk net ff wat leuker te maken.
Ons doel is om jouw werk net een stukje fijner, leuker en comfortabeler te maken. Want, het belangrijkste gereedschap; dat ben jij! En daar moet je dus goed voor zorgen. We houden van eerlijkheid en transparantie. Dat merk je door onze goede communicatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook zorgen we voor gratis verzendingen en retourneringen om het zo makkelijk mogelijk te maken.
Zo maken we jouw werk net ff wat leuker. Dus Werkse!
Bekijk de website ContactNiet goed? Geld terug!
s-Gravenpolderseweg 116a, 4462RA, Goes, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Der Schuh macht nach dem ersten tragen einen guten Eindruck, leider fehlten meine Einlagen bei der Lieferung. Aber nach einer Mail wurden mir direkt die fehlenden Einlagen nachgeliefert. Hat super geklappt.
Ik was eerst erg sceptisch over de schoenen maar na een paar dagen aan te hebben zitten ze en lopen ze heel fijn.
Nou goed product je voelt haast niet dat je de schoen aan heb .

Respuesta de Dr. Worker
Het zijn echte vette schoenen en mijn collega’s vinden dat ook!
Ze lopen lekker en makkelijk aan te trekken!

Respuesta de Dr. Worker
Schoenmaat te groot teruggestuurd, wordt zo vlug mogelijk weer veranderd zonder bijkomende kosten....top geregeld.

Respuesta de Dr. Worker
Goede service het personeel via de mail behulpzaam had de werkschoenen binnen 5 dagen.

Respuesta de Dr. Worker
Sehr schnelle Lieferung. 🚚 Absolut zufrieden mit den neuen Arbeitsschuhen. Besonders der Reißverschluss an den Innenseiten. Top Qualität 👍🏻

Respuesta de Dr. Worker
Nadat ik heb gemeld dat ik de pasvorm niet goed vond kreeg ik gratis een set inleg zooltjes geleverd. Nu zitten de schoenen idd een stuk beter.

Respuesta de Dr. Worker
Fijne schoenen. Lopen lekker.
Na 4 maanden gebruikt te hebben problemen gekregen met de linkerschoen. Na wat mailtjes over en weer de gebruikte schoenen terug gestuurd en nieuwe opgestuurd gekregen.
Zeer nette oplossing en een goede service.

Respuesta de Dr. Worker
Klanten service laat slecht van zich horen!
Heb probleem met de maat van mijn 2 paar schoenen, wordt weinig mee gedacht en geprobeerd om het snel af te handelen

Respuesta de Dr. Worker
Goede service en snelle afhandeling van een probleem met een product.
Vriendelijk geholpen.

Respuesta de Dr. Worker
De meest degelijke werkschoenen die ik heb gehad! zeker een aanrader

Respuesta de Dr. Worker
Más información sobre otros tipos de reseñas.