Información sobre la empresa

3. Proveedor de servicios de Internet
  4. Servicio de telefonía e Internet
  5. Compañía de software
  6. Proveedor de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Duka gør det nemt for alle at bruge IT. Med en serviceordning er du sikret virusbeskyttelse, automatiske opdateringer, ubegrænset telefonisk vejledning.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God dækning i EU

Rigtig god og hjælpsom kundeservice, som er lyttende og løsnings-orienteret. Jeg valgte et duka-abonnement mens jeg var ude at rejse i Europa, og jeg havde god dækning i næsten alle de 13 lande og 28 byer, vi besøgte. (hvilket ikke var tilfældet for min veninde, som var på 3's master). Lidt rod med den første faktura, hvor betalingslinket ikke virkede, men kundeservicen fik det fikset til sidst:) Alt i alt en anbefaling, især til rejsende!

29 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anmeld Duka på vores verificeret side

Vi er blevet gjort opmærksomme på denne side - vær venligst opmærksom på at henvendelserne på denne ikke bliver besvaret og at siden ikke er verificeret.

Vi vil meget gerne have at du deler dine oplevelser med Duka på vores verificeret side. Søg blot på Duka og siden vil komme frem som en af de første hits.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Natasja
Duka Kundeservice

22 de febrero de 2022

Kunde nummer 179280 siger tak

Kunde nummer 179280 siger tak

I går formiddag talte jeg med en ualmindeligt venlig, mandlig medarbejder.Hans navn er kort og klinger en anelse etnisk.Jeg kan ikke huske navnet, selvom jeg fik det gentaget flere gange.Det er jeg ikke stolt af og beder vedkommende tilgive min alderssvækkelse.
Det korte af det lange: Den flinke mand ville egenhændigt sørge for at en stærkt forsinket levering kom afsted.Det skal jeg da love for at den gjorde, for vi har modtaget den her til morgen.Tusind gange tak til denne optimalt servicemindede medarbejder.Det er både imponerende og respektindgydende.

Meget venlig hilsen fra
Tonni & Frans Munk Sørensen

25 de agosto de 2021

Bare ikke godt nok!

De kalder det "Danmarks bedste kundeservice". Baseret på deres hjemmesides oplysning om, at de leverer 5g netværk i deres mobilabonnementer, bestilte jeg et abonnement. Nu fortæller de mig så, at de ikke har 5g og beklager meget, at det fremgår af deres hjemmeside. Det er bare IKKE godt nok.

4 de junio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det dårligste abbnoment jeg nogensinde…

Det dårligste abbnoment jeg nogensinde har haft!
Mange opkald kommer slet ikke igennem til min datter og jeg, vi får bare en SMS om at et nummer har ringet og det er endda selvom personen står ved siden af en hvor vi begge har god dækning! Når jeg så ringer for at få hjælpe får jeg at vide at det skal da godt nok undersøges og så høre man ikke mere! Der har kun været bøvl med det selskab! Ser frem til hurtigt at komme væk fra dem!

16 de septiembre de 2020

E D B elendigdårlig behandling

Har adskillige gange bedt om at forklare hvorfor man ikke får svar på henvendelser, onsdag d. 20 maj, havde jeg kontakt med en medarbejder, som skrev, at han ville vende tilbage fredag, MEN INTETSKETE, SÅ EJG BAD ENDNU OM AT FÅ BRAGT MIT ABONNEMENT I ORDEN.
Det er således at når jeg ringer til familie i både indland og udland , så melder de optaget, til trods for at de venter på min opringning, både min søster Hvidovre samt min bror i Tyskland, venter på min opringning. De ringer så til mig, kan ikke forstå at de ikke hører fra mig, så ringer de mig op. DUKA KAN REJSE DERHEN VOR PEBERET GROR.
Oven i købet praler DUKA ed der INGEN BINDING ER, jeg kunne ikke fortsætte me mit nuværende mobil nummer, hvis jeg vagte en anden udbyder, HVOR ER MAN SÅ HENNE?

EN MEGET UTILFREDS OG VRED INDTIL VIDERE KUNDE
Kirsten Ammy

23 de mayo de 2020

En stor gang rod

Ingen tvivl om at de nok er de billigste, men hvis man opholder sig mere end 2 måneder i udlandet, så kommer der efter 6 måneder en kæmpe regning fra dem og det mener de er helt okay. De sender også regninger for numre der ikke er flyttet til dem endnu. Det er en stor gang rod. Så lad være med at spare den 10'er, den er ikke problemerne værd.

15 de abril de 2020

Kundesupport og gode priser

Normalt når jeg skriver her, er det enten for at hævne en dårlig oplevelse eller for at belønne god stil. I dette tilfælde det sidste.

Jeg hoppede på dem pga. deres gode priser og no-nonsense abonnement type.

Men og det er en fed bonus: Jeg oplever exceptionel god support. Har aldrig ventet over 2 minutter i kø.De bærer lidt præg af opstartsvirksomhed, hvor der er lidt rod i systemer, men intet ævl: De krediterer bare deres fejl. Dvs. giver penge retur.

De virker som en lille sulten "newcommer" og har stadig højt kundefokus.

13 de enero de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godkendt

godkendt.
Har ikke haft kontakt til dem som nogle i tidligere anmeldelser.
Men har haft abonnement i over 6 måneder nu og er fint tilfreds. Mit skifte gik fint og netværket fungere også i udlandet.
Ja det er da lidt irriterende de ikke tager mastercard/debit, men ikke verdens undergang for mig.
Dejligt de har fået oprettet en, min side, så man kan se sit forbrug, faktura osv.

Så alt i alt glad og det fungere

22 de octubre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke kunde.

Jeg var lige ved at købe et 5 timers abonnement, som passede lige til mig, INDTIL jeg så anmeldelserne her.
Selv om det kun er to, så er det nok til at jeg ikke tør.
Ærgerligt at det endte sådan, for jeg ville virkelig gerne have været kunde, fordi I kører på samme netværk som min nuværende udbyder, og det virker bare.

7 de octubre de 2019

Hold jer væk fra DUKA!!

Hold jer væk fra DUKA!!! Kundeservice/faktura afdelingen kan ikke specificere hvad beløbet du er blevet trukket for, går ud på. Jeg indgik en aftale om et mobil-abonnement og et router-abonnement, men modtog aldrig aftalen på email, men der blev bekræftet på telefon at alt var i skønneste orden! Blev så trukket kr. 712 både for juli og august, hvor jeg havde indgået aftale om at jeg skulle betale kr. 300 for begge abonnementer pr. mnd!!! Jeg ringet kundeservice, men de kan ikke hjælpe mig, og siger det er abo
nnementsafdelingen som tager hånd om regningen!!!

28 de agosto de 2019

Vildt dårligt

Vildt dårligt, at man ikke kan oprette sig som kunde hos dem hvis man har et MasterCard Debit kort!!!
Kom nu ind i kampen, det er over 50% af Danmarks befolkning som har sådan et kort...
Og kundeservice hvis man kan kalde det det, er der ikke meget af..

25 de octubre de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.