Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento

Escrito por la empresa

Duma isolaties is de specialist op het gebied van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het aanvragen van subsidies, waardoor je nog meer kunt besparen op je energiekosten. Graag helpen wij u verder bij Duma Isolaties en geniet van een duurzame en warme woning!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontzettend slecht

Wij hebben onze woning laten isoleren via dit bedrijf, maar dit is van begin tot eind een drama geweest. Afspraken werden meerdere keren niet nagekomen en monteurs kwamen regelmatig niet opdagen of veel later dan afgesproken.

Bij het isoleren van de spouwmuren zijn er enorme hoeveelheden isolatiekorrels uit de muren geblazen, waardoor onze tuin, het dak én de tuinen van buren volledig bezaaid lagen. Dagenlang bleven de korrels overal vandaan komen. Uiteindelijk bleek dat gaten niet goed waren gedicht en ventilatieroosters open waren gelaten, waardoor alles weer naar buiten stroomde.

Na veel bellen en mailen kwam er uiteindelijk iemand kijken, die zelf toegaf dat het niet goed was uitgevoerd. Daarna moesten de muren opnieuw gevuld worden, maar ook toen werden afspraken weer niet nagekomen en moesten wij zelf controleren of gaten wel goed waren dichtgemaakt.

Daarnaast bleek later dat de ventilatie van de kruipruimte niet meer werkte doordat roosters vergeten waren terug te plaatsen. Hiervoor moesten wij zelfs zelf plantenbakken verwijderen, terwijl eerder was gezegd dat dit geen probleem zou zijn.

Wij hebben ontzettend veel tijd, frustratie en overlast gehad, inclusief klachten van buren. Ondanks meerdere pogingen om tot een oplossing te komen, reageert het bedrijf inmiddels helemaal niet meer.

Conclusie: onprofessioneel, slordig en slechte service. Wij raden dit bedrijf absoluut af.

5 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Spijt van gehad

Spijt van gehad
Na isoleren moet ik 4 uur aan schoonmaken overal waren isolatiemateriaal.
Offerte niet conform Nij Begum en daardoor geen subsidie gekregen en ze reageren niet meer JAMMER.
werkzaamheden worden uitbesteed aan andere isolatie bedrijven ze doen het niet zelf zodra je betaald wordt niet op gereageerd.
Ze zijn niet professionele bedrijf

11 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De isolatie gedaan door duma.

De isolatie gedaan door duma.. schade op trap,muren en leuningen. De betimmering gedaan door 2 verschillende bedrijven.. niks van de afspraken zijn nagekomen.. duma isolatie is zelf niet meer te bereiken

22 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dakisolatie

Dakisolatie

Erg fijn geholpen met het aanvragen van de subsidie. En het personeel is super vriendelijk en netjes. Zeker een aanrader!

28 de abril de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.