Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 1 besøg gik jeg fra at bruge 20 minutter på at varme min ryg op for at kunne komme ud af sengen til at jeg bare kunne rejse mig. Hos Bo får jeg en hjertelig velkomst i et fin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hr. Duncan, er for det første et meget behageligt menneske, som man mærker fra første behandling. Jeg har gennem årene, blevet behandlinget mange steder rundt omkring. Hr. Duncan, kan altså noget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetence tid ro og tryghed er hvad kendetegner en behandling hos Duncan zoneterapi. Er kommet der gennem mere end 15 år og vil fortsat komme der.

Información sobre la empresa

1. Practicante de medicina alternativa

Escrito por la empresa

Alternativ behandler: Zoneterapi, foregår ved at jeg bruger tryk massage på føddernes under- og overside. Kranio-Sakral Terapi, er en blid dybtgående manuel behandlingsform, hvor jeg arbejder med kroppens egne ressourcer, for at hjælpe kroppen til selvhelbredelse. Massage, kan afhjælpe muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine m.m.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bo hos Duncan Zoneterapi & Massage er min favorit-behandler

Bo er simpelthen sådan et behageligt menneske. Han er sindssygt dygtig til sit arbejde og jeg er stadig lykkelig over, at personen jeg kom hos til massage før ham, på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for behandling, havde over 1 uges ventetid, så jeg var nødsaget til, at finde en anden… Jeg har kronisk migræne og har igennem de sidste 20 år, været hos en del forskellige behandlere… Jeg skal aldrig videre fra Bo, han kan noget, som ingen andre jeg har været hos, kan.
Hans behandlerrum er hyggeligt, rent og pænt og der dufter altid beroligende og dejligt.

29 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min første behandling hos Bo var meget…

Min første behandling hos Bo var meget behagelig, han spurgte om jeg ville have ro eller han skulle fortælle om hans vej til at blive behandler.
Bo er meget professionel og spørger til om det han gør virker og korrigerer hvis man ønsker det.
Det har ikke været min sidste behandling hos ham.

16 de julio de 2024

Kyndige hænder

Bo har en evne til at finde "problemerne" og tage fat de rigtige steder.
Man er bestemt ikke i tvivl om, at man har fået massage, når man har været i hænderne på Bo.
Kan varmt anbefale Duncan Zoneterapi.

11 de marzo de 2024

Kan anbefales🤩

Jeg har gennem årene, blevet behandlinget mange steder rundt omkring.
Hr. Duncan, kan altså noget andet forstået :
Jeg kendte ikke "Bo", så jeg var spændt på hvad han kunne udrette.
Konklusion : Han kan bare noget, som afviger kraftigt ift andre behandlere.
Kan kun anbefale Hr. Duncan🤩🤩🤩🤩🤩

8 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.