Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,1

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn verbruik was van normaal 55m3 en…

Mijn verbruik was van normaal 55m3 en afgelopen jaar 884m3 door een lekkage. Een coulance regeling aangevraagd maar zo moeilijk doen. Zeer slechte service en makkelijk geld verdienen op deze manier voor DUNEA. De rekening was 1500 euro hoop dat jullie dit gaan investeren in SERVICE

20 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over Dunea

Zeer tevreden over Dunea. Het drinkwater is van topkwaliteit en de service verloopt altijd soepel en professioneel. Monteurs zijn vriendelijk, sociaal en nemen echt de tijd voor een praatje, wat het contact erg aangenaam maakt. Je merkt dat Dunea aandacht heeft voor mensen en niet alleen voor techniek. Dat soort positieve energie werkt door in het dagelijks leven en zorgt hier voor extra geluk en ontspanning. Absoluut een bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog heeft staan. Zeker vijf sterren!

27 de mayo de 2026

DuNea

Via een email vroeg Dunea om de waterstand door te geven. Tijdens het inloggen kreeg ik een popup waarin stond dat mijn inloggegevens niet klopte. Bij de mogelijkheid wachtwoord vergeten kreeg ik een verificatiecode toegestuurd die niet door Dunea geaccepteerd werd. Dit meerdere malen achtereen. De site van Dunea werkt niet goed. Heel irritant.

22 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische Monteur die oplossingen belangrijk vindt!

Onze CV gaf geen warm water en de monteur kon niet verder omdat de hoofdkraan vast zat en er een kleine lekkage was….
Uw Dunea monteur verving dit ringetje meteen!! Hij zei ik ben er toch en het zit 15 cm van de hoofdkraan!
Via de verhuurder Stek konden wij de loodgieter afbellen!

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belabberde klantenservice, lijkt daar niemand te zitten !

Communicatie en klantenservice is daar minimaal wanneer bijvoorbeeld waterleiding afgesloten wordt een hele dag zonder enige aankondiging in hun willekeurige werkzaamheden ! Zelfs voor aansluitende woonwijk Den Haag, nieuwbouw project De Schaloen van Staedion woningcorporatie bij Loevesteinlaan, naast 2 woonflats en 3 naastgelegen verzorgingshuizen in de hele wijk hele dag geen water ! Beweerde bij navraag de uitvoerder van projectontwikkelaar De Vries en Verburg wel een brief te hebben gehad, en rest van de hele woonwijk niet ! Dunea klantenservice laat continue bandje horen dat je eerstvolgende bent voor info en ook Dunea website kent voor postcode hele water afsluiting niet !

22 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Drinkwaterbedrijf Dunea in Zuid Holland…

Drinkwaterbedrijf Dunea in Zuid Holland heeft een prachtig waterwin/natuurgebied in de duinen. Leveren al jaren schoon, prima drinkwater in Den Haag.
Minpunten hoge kalkgehalte in water en soms hoge kosten. Als 1 van onze clienten te laat is met betalen factuur. Wel goed dat ze gebruik maken van Fairincasso ipv afsluiten/ extra deurwaarders.

1 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.