Troede egentlig at jeg var ansat i en…
Udateret 19.12.
Jeg har fået udbetalt mit tilgodehavende fra Duos på den ødelagte genstand. Processen har dog været for omstændelig og jeg har måttet henvende mig flere gange. Tilsyneladende skete der noget, da sagen kom på Trustpilot.
Ang. Bilforsikring så sker dækning via min egen Bilforsikring har jeg erfaret. Åbenbart en standardprocedure. Så overvejer on jeg fremadrettet skal være i ansættelse med inddragelse af egen bil og transport af borger.
25.11:
Troede egentlig at jeg var ansat i en virksomhed med styr på juraen, Men foreløbig er der ikke tegn på det.
Har i forbindelse med arbejde hos borger, tabt en vare, som borger havde købt som julegave. Jeg var ved at læsse borgers indkøb ud af min bil. Den repræsenterer en værdi af et par hundrede kr. Jeg har erstattet varen for borger og har derfor lagt ud for beløbet, da borger ikke skal have omkostninger to gange. Jeg kontakter derfor DUOS i god tro på, at jeg selvfølgelig bare skal sende kvittering for min udgift til Dous, der så vil kompensere mig.
Men i stedet henvises jeg til min EGEN forsikring. Jeg svarer med det samme tilbage at grænsen for en forsikringssag er langt under selvrisikogrænsen samt at jeg selvfølgelig må være dækket af en erhvervsansvarsforsikring, som Duos så må videregive deres udgift til. Sender desuden bilag fra forsikringskonsulent, der bekræfter mig i min antagelse.
Har indtil videre ikke fået en tilbagemelding.
Det gør mig virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg fremover "tør" at arbejde for Duos, idet jeg stiller min bil til rådighed med km betaling fra borger. Hvad hvis der sker ting/personskade i løbet af arbejdstiden, hvor min bil anvendes?
Hvis Duos fralægger sig ansvaret i en lille bitte sag som denne her, hvad så med de store forsikringssager, der kan opstå?
Jeg afventer og er foreløbig ikke imponeret over det firma her.
Skal man tage arbejde i Dous. Det er jeg ikke længere sikker på.
25 de noviembre de 2024
Opinión espontánea