Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

DUOS er en dansk familieejet velfærdsvirksom­hed og bestræber os på at levere den bedst mulige daglige trivsel for borgere. Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe børn og voksne med funktionsnedsættelser, psykiske og sociale udfordringer samt pleje og praktisk hjælp til ældre. Vores mål er at levere velfærdsydelser af højeste kvalitet, der giver værdi og effekt for borgeren.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Duos overtager fra Ringsted Kommune ledsager opgaver, her er tale om en virksomhedsoverdragelse, således man fortsætter på samme vilkår, efter få måneder afskediger man af Duos hos en man har været ledsager for i over 20 år, da jeg ikke vil acceptere at gå 30 % ned i løn, samt miste indbetaling til pension .... De udskriver kæmpe regninger til deres kunder men snyder deres ansatte , tænker Kontant måske skulle kigge på deres Mafia metoder

15 de enero de 2026

Hej Michael

Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med virksomhedsoverdragelsen. Min kollega fra ledsageteamet talte med dig i telefonen i torsdags, og vi vil meget gerne forstå forløbet bedre og få fulgt ordentligt op. Derfor har du modtaget en mail fra min kollega i HR med tilbud om en samtale, så vi kan tale det hele igennem og finde en løsning på den bedst mulige måde.

Elsa fra DUOS

Ledsager

Ledsager
Fik hurtigt to faste borgere og der blev fulgt tæt op fra DUOS side indtil jeg var igang.
Jeg kan godt lide overskueligheden i APPen, hvor man søger job og registrer timer mm.

1 de julio de 2025

Kære Sandkasse
Tak for din positive anmeldelse – den er vi virkelig glade for!
Vi sætter meget højt, at vi altid er tilgængelige, og derfor er det virkelig dejligt at høre, at du oplever, at du er blevet hjulpet godt i gang som ledsager i DUOS.
Det er også dejligt at høre, at du er glad for appen.
Ledsagerteamet i DUOS

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev ladt i stikken da borger døde

Blev ikke samlet op da borger afgik ved døden. Duos lovede krisehjælp men intet skete. Var hos Duos i otte måneder de nægtede at indbetale min pension. De lovede en masse men holdt ikke ord. Alt var godt hvis vi kunne arbejde plus 200 timer om måneden

5 de febrero de 2025

Kære Mette
Tak for en god snak over telefonen.
Jeg er ked af den oplevelse, du har haft, og kan kun beklage, at der ikke er blevet fulgt op efter vores normale procedure. Det er helt klart noget, vi skal lære af og forbedre.
Og som jeg sagde i telefonen, er du altid velkommen til at vende retur direkte til mig eller via hr@duos.dk.
Jeg ønsker dig en god dag.
Venlig hilsen Katrine, DUOS

Det værste firma

Det værste firma! De sender uerfarne og inkompetente medarbejdere uden ordentlig opfølgning. Efter ansættelsen overlader de alt ansvar til forældrene, som selv skal koordinere vagter og sygemeldinger og oplære medarbejdere. Min nonverbale søn forsvandt fra en legeplads, mens han var under opsyn af en vikaraflaster – og DUOS tog intet ansvar. Det har været en forfærdelig oplevelse og vores værste mareridt. Gør jer selv en tjeneste: vælg en anden løsning til aflastning. DUOS er en belastning og sender medarbejdere, der ikke forstår mennesker med særlige behov.

25 de mayo de 2024

Kære mor
Det lyder bestemt ikke som en oplevelse, vi i DUOS ønsker at levere, og vores driftsleder Christel har forsøgt at kontakte dig for at få en snak om den. Vi håber derfor, at du vil vende tilbage til hende, så I kan runde den bedst muligt af. Du er også velkommen til at ringe til vores socialfaglige ydelseschef Dorthe på 21 89 95 94, hvis du ønsker en snak med hende.
Mette fra DUOS

Fantastisk arbejdsplads

Jeg har arbejdet hos Duos i snart 2 år.
Det har været en super arbejdsplads. Kontaktpersonerne har altid tid til professionel sparing, når der opstår uventede og udfordrende situationer.
Jeg har et afvekslende og fleksibelt arbejde, hvor jeg også føler, at jeg kan udvikle mig både fagligt og personligt.
Lønnen er efter overenskomst og hr har altid været gode til at svare på spørgsmål.
Jeg er altid kun blevet mødt af venlige og imødekommende medarbejdere.

19 de diciembre de 2024

Kære Lina
Tusind tak, det er vi meget glade for at høre. Glade medarbejdere, der trives på jobbet, betyder utrolig meget både for os og for de borgere, vi hjælper. Derfor er vi ekstra glade for din anmeldelse.
Mette fra DUOS

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Troede egentlig at jeg var ansat i en…

Udateret 19.12.
Jeg har fået udbetalt mit tilgodehavende fra Duos på den ødelagte genstand. Processen har dog været for omstændelig og jeg har måttet henvende mig flere gange. Tilsyneladende skete der noget, da sagen kom på Trustpilot.
Ang. Bilforsikring så sker dækning via min egen Bilforsikring har jeg erfaret. Åbenbart en standardprocedure. Så overvejer on jeg fremadrettet skal være i ansættelse med inddragelse af egen bil og transport af borger.

25.11:
Troede egentlig at jeg var ansat i en virksomhed med styr på juraen, Men foreløbig er der ikke tegn på det.
Har i forbindelse med arbejde hos borger, tabt en vare, som borger havde købt som julegave. Jeg var ved at læsse borgers indkøb ud af min bil. Den repræsenterer en værdi af et par hundrede kr. Jeg har erstattet varen for borger og har derfor lagt ud for beløbet, da borger ikke skal have omkostninger to gange. Jeg kontakter derfor DUOS i god tro på, at jeg selvfølgelig bare skal sende kvittering for min udgift til Dous, der så vil kompensere mig.
Men i stedet henvises jeg til min EGEN forsikring. Jeg svarer med det samme tilbage at grænsen for en forsikringssag er langt under selvrisikogrænsen samt at jeg selvfølgelig må være dækket af en erhvervsansvarsforsikring, som Duos så må videregive deres udgift til. Sender desuden bilag fra forsikringskonsulent, der bekræfter mig i min antagelse.
Har indtil videre ikke fået en tilbagemelding.
Det gør mig virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg fremover "tør" at arbejde for Duos, idet jeg stiller min bil til rådighed med km betaling fra borger. Hvad hvis der sker ting/personskade i løbet af arbejdstiden, hvor min bil anvendes?
Hvis Duos fralægger sig ansvaret i en lille bitte sag som denne her, hvad så med de store forsikringssager, der kan opstå?
Jeg afventer og er foreløbig ikke imponeret over det firma her.
Skal man tage arbejde i Dous. Det er jeg ikke længere sikker på.

25 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg 4 gange gået videre fra…

Nu har jeg 4 gange gået videre fra jeres jobsamtale nummer 2, og derefter skulle vendes tilbage efter at have snakket med forældrene. 2 gange er stillingen blevet nedlagt, og 2 gange har jeres medarbejder aldrig vendt tilbage på opgaven. Måske skulle i få styr på jeres virksomhed. Det sgu pinligt. Hold jer langt væk.

15 de noviembre de 2024

Kære Jesper
Vi er kede af, at du har haft de uheldige oplevelser. Det sker ind imellem, at borgernes behov ændrer sig, og vi derfor ikke længere skal besætte en stilling. Men det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du har været ude for det flere gange.
Jeg kan forstå på de e-mails, du har sendt til os, at du ikke længere er interesseret i et job hos os, og derfor skal jeg nok sørge for, at din profil på mitDUOS bliver slettet, så du ikke bliver kontaktet igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke et sted jeg ønsker at arbejde…

Ikke et sted jeg ønsker at arbejde igen.
De presser medarbejdere til at arbejde udover hviletider, fridøgn og arbejdsmiljøloven i øvrigt.
Til en lav løn. Nok er jeg ufaglært, men jeg vil gerne anderkendes for mit arbejde.

6 de septiembre de 2024

Kære M.H.
Jeg er rigtig ærgerlig over, at du har haft den oplevelse. Vi følger landsoverenskomsten for handicaphjælp i borgers eget hjem, som er indgået med FOA, og vi overholder naturligvis reglerne for løn, fridøgn, hviletider mv.
Derfor er jeg nysgerrig på at høre mere om, hvad du har oplevet, og det ville være en stor hjælp, hvis du vil kontakte mig på hr@duos.dk.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har søgt ca

Har søgt ca. 25 jobs hos DUOS og har taget fire af deres kurser. Kan ikke få samlet de ret få timer jeg har behov for på hverdage. Ofte er jobs i weekends om natten eller midt på dagen. Jeg havde forventning om bijob ca ti timer om ugen som jeg ikke fået imødekommet efter en hel del ansøgninger. Ved vikariaterne bliver man ikke gjort opmærksom på at lønnen er lavere end de faste stillinger og jeg har forsøgt at blive afmeldt tre gange, men bliver stadigvæk spammet med stillinger på sms. Kurserne kan jeg ikek rigtigt bruge til andet, men har brugt flere timer ulønnet på at tage dem. I andre stillinger har jeg fået løn for tidsforbrug til kurser som er specifik oplæring til jobbet men det sker ikke her. Alt i alt en ærgelig oplevelse. Borgerne kan opsige en med et sekunds varsel. Meget usikker ansættelse. Meget tilfældige arbejdstider. Intet er fast.

30 de septiembre de 2024

Kære Cecilie
Tak for en god snak i telefonen.
Jeg håber, at du fik en god forklaring de vilkår, vi tilbyder vores medarbejdere. I forhold til lønnen følger vi landsoverenskomsten for handicaphjælp i borgers eget hjem, og kurserne giver vi løn for, når de er obligatoriske for jobbet. Det gælder både faste stillinger og vikariater.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål, og så vil jeg ønske dig held og lykke med det nye.

De lover hele masse

De lover hele masse, men de har slet ikke styr på deres arbejde. Eller hvordan man planlægger ferie, eller hvordan man skal arbejde med borger
For i duos øjne er alle borger, robotter( eller penge) de er lige glad med borgeren

Hilsen en far til en på 11 år

21 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er nuværende ansat i Duos og 1/8-23…

Jeg er nuværende ansat i Duos og 1/8-23 har jeg været ansat i 1 år. Jeg er yderst tilfreds med min ansættelse og når jeg kontakter min kontaktperson, tager han sig altid tid til at svare på mine spørgsmål, ydermere har jeg haft kontakt med deres lønafdeling, som også er yderst hjælpsomme

10 de julio de 2023

Ingen hjælp at hente

Jeg var d. 26.4. på kursus hos Duos, hvor jeg parkerer på deres gæsteparkering og skal hente en kvittering i receptionen, men der er ikke nogen ekspedition. Nogle uger efter kurset modtager jeg en pbøde på 830 kr og har nu gennem flere dage forsøgt hjælp hos Duos, hvilket ikke er muligt. VIRKELIG dårlig stil.

26 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg arbejder desværre i duos

Jeg arbejder desværre i duos, da min borger via kommune hører under denne. Og den er ikke god for hverken medarbejder og borger. De gør hvad. der passer dem og hører ikke efter hvad man aftaler med dem. De er gode til at tale ned til en. Og tager selv bestemmelse om hvad der skal gøres. Og kun deres mening tæller

10 de agosto de 2022

Super dårlig administration!!

Har inden for 1 måned fået to KÆMPE STORE forskrækkelser pga POST FRA POLITIET (e boks)!! Duos rekvirerer børneattest PÅ MINE VEGNE ikke bare en gang men 2, UDEN MIT SAMTYKKE!!! Og uden at jeg har interesse i at arbejde med børn!!

Ualmindeligt uprofessionelt. Håber borgerne får en bedre oplevelse og service end dette!

25 de marzo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.