Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Het belangrijkste uitgangspunt van Durk's Dogsnacks is weten wat je geeft. Puur en eerlijke hondensnacks zonder graan/gluten, vrij van suiker, conservering- en schimmelwerende middelen en geen chemische behandelingen of -toevoegingen. Gewoon "The Good Stuff" ; een natuurlijke, gezonde hondensnack, die ik niet alleen graag mijn hond gun, maar ook die van jullie. De liefhebbers van mijn snacks zijn heel divers; van huishond tot erfbewaker, van werkende hond 'in het veld' tot therapie hond en van junior tot senior. Ook trimsalons, hondenscholen, pensions, stichtingen en fokkers heb ik mogen verwelkomen. Tevens richt ik mij op honden met een intolerantie en/of allergie en heb ik een groot hypoallergeen en mono-proteine assortiment. De hondensnackwereld kan best overweldigend zijn, want hoe weet je nou wat goed is, of wat bij je hond past? Ik help je graag hierbij, hou rekening met je wensen en geen vraag is mij te gek. Dus sta je open voor écht gezonde, natuurlijke hondensnacks? Dan ben ik blij dat je Durk's gevonden hebt.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Durk’s is veel meer dan alleen een…

Durk’s is veel meer dan alleen een snackshop.
Durk’s is advies, soms zonder dat je zelf wist dat je het nodig had. De betrokkenheid van Claudia bij haar klanten is ongekend. Ook op tijdstippen waaarop anderen het zouden vertikken om je nog te helpen. Ik wilde een Hush Muff kopen, en vroeg welke maat ik het beste zou kunnen nemen. Omdat zij haar klanten kent, kreeg ik al snel een reactie. En gelukkig maar, want anders had ik een maat kleiner gekocht. Toen ik 4 jaar geleden van voeding wilde wisselen, kreeg ik de vraag: ‘waarom zou je geen KVV gaan voeren?’
Eindeloze “gesprekken” verder heb ik vooral een gezonde hond, met spieren waar menigeen jaloers op is.
En dan het tonnetje. Wat begon als een praktische oplossing en een grapje (handig voor je klanten) werd een regelrechte hit. Marketing? Ook dat kan ze.
Oh ja, Louis (aka k*tl*l) is daarnaast ook nog eens groot fan van zo’n beetje alles wat er in de shop te koop is!

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Ik ben er een beetje stil van... onwijs bedankt voor deze lieve woorden en dikke knuffel voor Chewie Louis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een echte aanrader voor iedere hondenliefhebber!

Durk’s Dogsnacks is zonder twijfel mijn favoriete adres voor hondensnacks! De variatie is enorm; van kauwsnacks tot creatieve pakketten zoals, een van onze favoriete, het kneusjespakket, waarin snacks zitten die misschien niet perfect van vorm zijn, maar wél van goede kwaliteit.

Ook zijn er pakketen die perfect zijn om cadeau te geven. Daarnaast speelt Durk’s Dogsnacks ook nog eens superleuk in op seizoenen en feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerst, Halloween en vakanties. Iedere keer is er wel weer iets nieuws en origineels.

De eigenaresse is enorm vriendelijk en behulpzaam. Ze denkt altijd mee en niets is te veel gevraagd. Zelfs als je hond allerlei allergieën heeft, kun je hier terecht voor hypoallergene snacks die veilig én lekker zijn.

Kortom: topkwaliteit, geweldige service en heel veel liefde voor honden! Ik kan Durk’s Dogsnacks dan ook absoluut aanraden! 🐾💛

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Oh wauw, dankjewel voor deze prachtige review! Ik ben enorm blij dat ik jullie zo van dienst mag zijn. Veel dank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze voor allergische hond, super shop!

Onze hond is bekend met verschillende allergieën. Durksdogsnacks heeft alles overzichtelijk per diersoort staan, veel keuze! Zo zijn we bij Durksdogsnacks terecht gekomen een paar jaar geleden. Tevreden, super kwaliteit en onze hond is er dol op. Claudia van Durksdogsnacks is altijd bereid om mee te denken en geeft goed advies. Deze webshop is een echte aanrader!

15 de noviembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Dankje Mirthe, wat fijn dat je zo goed terecht kan bij me!

Gewoon "The Good Stuff!"

Ruim drie jaar geleden kwam ik op de Kynomarkt voor het eerst in contact met Durk’s Dogsnacks en eigenlijk ben ik sindsdien blijven plakken. Na een klein uitstapje naar een andere aanbieder (sorry Claudia) kwam ik er al snel achter dat de service, kwaliteit én kennis van Durk’s niet te evenaren zijn.

Mijn hond had destijds de gewoonte om zijn snacks in één keer door te slikken. Niet echt ideaal, natuurlijk. Claudia dacht meteen mee en kwam met de perfecte oplossing: de Boneguard. Sindsdien is snacktijd weer veilig en ontspannen. Inmiddels heeft mijn hond de Boneguard niet meer nodig, maar de snacks van Durk’s zijn gebleven.

Wat ik zo fijn vind, is dat er voor elke hond iets te vinden is. Ik heb twee totaal verschillende honden, met elk hun eigen voorkeuren en manier van kauwen, en toch vind ik voor allebei zonder moeite de juiste snacks. Van kleine trainers tot stevige kauwsnacks de keuze is enorm.

En twijfel je over wat geschikt is voor jouw hond? Dan staat Claudia altijd klaar met eerlijk en kundig advies.

Kortom: bij Durk’s krijg je niet alleen topkwaliteit snacks, maar ook een persoonlijke service waar je echt op kunt vertrouwen.

Hier komen geen andere snacks meer in huis!

30 de agosto de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Dankjewel, jeetje wat een lovende woorden! Ik probeer iedereen te helpen dus enorm fijn dat het opgemerkt wordt!

Alleen het allerbeste voor Elske-Kim 🐾

Elske-Kim is met snacks van Durkie opgegroeid. TumTum was al enthousiast over de snacks, en voor Elske wilde ik ook alleen maar het beste, puur natuur, en eerlijke producten. Dus lekker bij Durkie blijven hangen, Claudia is behulpzaam, om het allerbeste uit te zoeken tussen de grote diversiteit aan snacks. En gaat er iets mis, dan wordt het snel hersteld met 1000 x excuses en extra snackie voor Elske.
Mijn favorieten lijstje wat volgende maand besteld moet worden ligt al klaar!😁

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Ja ik maak weleens een foutje, haha! Maar het gaat erom hoe je het oplost he. En voor Elske-Kim is niets te gek! Onwijs bedankt voor je lieve woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al jaren vaste klant bij Durks

Ik ben al jaren vaste klant bij Durks. De kwaliteit van de snacks is consistent hoog. De eigenaresse heeft regelmatig leuke acties en speciale seizoens item zoals de kerstcollectie.
Niet de goedkoopste wel de beste!

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Oh Lydia dankjewel hiervoor, wat tof dit zeg!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben goede producten voor de hond…

Ze hebben goede producten voor de hond ik heb een labrador met een gevoelige maag die snel ziek wordt maar de producten van durks dogsnack kan hij lekker van genieten zonder ziek van te worden, en de service is ook super er komt altijd een oplossing.

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Dankjewel Ingrid, wat fijn dat ik je gevoelige hond mag helpen aan gezonde snacks! Er is nog zoveel mogelijk....Dankjewel!

Top kwaliteit en service

Wij bestellen voor onze kalveren ( haha super grote harige newfies) de snacks van Durk. Deze worden met super veel liefde elke dag bij de schuur om gesmeekt door onze honden. Daarnaast is er voor onze grote vriend een hushmuff besteld. De eigenaar van de shop helpt je super goed en snel eigenlijk altijd binnen 1 uur antwoord in alles en voor alles. Daarnaast voor onze kleine vriendin speciaal op maat gemaakte iniemini hushmuff omdat er geen passende maat was de allerkleinste laten maken. Eigenlijk niets dan lof over Durk en de eigenaar. Wil jij gezond, en super kwaliteit bestel dan alles bij Durk

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Jullie roedel is alles behalve standaard dus mn adviezen ook niet. het is me een eer om mee te mogen denken met jullie! Onwijs bedankt enne..er is me een berg onderweg nu, haha! Enjoy!

Beste snack shop ever!

Al meer dan een jaar geleden namen we contact op met Claudia van DurksDogsnacks op zoek naar een goede snack voor onze Newfies (die alles altijd razendsnel op hebben 😅).
Claudia durfde de uitdaging aan te gaan en ze vond iets waar onze Newfies echt moeite voor moesten doen! 💪🐾

Sindsdien bestellen we altijd bij haar. Ze helpt ons in alles en reageert altijd super snel. Ze denkt ook mee met wat het beste past bij elke hond afzonderlijk, want ze weet dat elke hond anders is. ❤️

De snacks zijn topkwaliteit en onze honden eten ze met veel plezier. Zelfs onze kieskeurige reu! 😋
En zodra er weer een pakket binnenkomt, scheuren ze letterlijk het pakket open van enthousiasme 🤣📦🐶

Kortom: geweldige service, topkwaliteit snacks en een superlieve eigenaresse die echt met je meedenkt!*🐾💕

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

ooooh jeetje Nikki, dit is wel echt enorm veel eer. Ik doe mn best en idd, elke hond is anders! Het is een feest om jullie unboxings te zien, ik verheug me er weer op! Heel erg bedankt!

Dikke 10

Dikke 10, zulke mooie pure producten, welke vooral ook zeer gezond zijn. De verkoper heeft ruime ervaring, weet waar ze het over heeft en staat altijd klaar als we vragen hebben. Snelle service/levering.
We bestellen hier al jaren 1x per 3 maanden.

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Ah mn lieve Bobbi, t kind gaat me aan het hart! Ik ben zo blij dat ik jullie mag bijstaan met supplementen en gezonde snacks om haar zo fijn mogelijk te ondersteunen. Jullie zijn een feestje om voor te mogen werken, heel veel dank hiervoor!

De meest goeie

De meest goeie, betrouwbaarste, met zorg uit gekozen snacks voor jouw hond! Ook voor honden met allergieën echt de beste!!
Communicatie is ook echt super en ze zal al je vragen beantwoorden die je stelt! Meer dan top deze webshop!

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Je bent zelf de meest goeie! Hondenmoeder, that is. Wat jullie voor Fenna over hebben is werkelijk fantastisch. Ik help jullie met liefde!

Feestje

Bestellen bij Claudia is altijd een feestje. Een leuk of lief handgeschreven kaartje erbij. Heb ik vragen dan mag ik haar altijd benaderen. Zelfs in het weekend. Hulp nodig, er wordt meegedacht. Iets snel in huis nodig, ook dat kan ! Bijna alles kan ! En dan nog over de snacks natuurlijk, die zijn er in alle soorten en maten en smaken! En die worden hier met heel veel smaak en plezier gegeten. Wanneer de doos met snacks komt met de bezorger is het altijd een groot feest.

Dank je wel claudia voor wie je bent en wat je doet. Ga zo door !

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Jullie zijn werkelijk een feestje om voor te mogen werken! Beide heren houden me scherp en ik waardeer dat ik zo betrokken mag zijn bij jullie. Heel veel dank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega fijne, goede en natuurlijke hondensnacks ❤️

Wij zijn ruim 3 jaar geleden bij Claudia terecht gekomen. Ik was opzoek naar de aller beste en lekkerste snacks voor mijn hond Kay, die ook nog eens 100% natuurlijk zijn zonder allerlei troep/toevoegingen. Durk's heeft een enorm uitgebreid assortiment in snacks van kleine trainers tot grote harde kauwsnacks, maar ze hebben ook de allerlekkerste trainers mixen. Ook heeft ze een zeer uitgebreid assortiment in diersoorten dus zelfs voor de meest allergische honden heeft Durk's voldoende in het assortiment zitten zodat ook deze honden heeerlijk kunnen snacken. 1x per jaar is er de kerstcollectie, en geloof mij dit is echt een begrip bij Durk's want deze is meeer dan geweldig!!

Mocht je nog opzoek zijn naar fijne snacks van onwijs goede kwaliteit, neem dan zeker een kijkje op de website.

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Dankjewel Anouk, wat een mega lovende woorden! Kay is met zn neusje in de boter gevallen toen hij bij jullie mocht komen! Het is me een eer om zn snackdealer te zijn :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hush Muff, verschillende motieven geven verschillende maat.

Ik wilde de Hush muff bestellen maar was niet zeker over de maat.
Contact formulier ingevuld, geen antwoord. Via messenger een bericht gestuurd, geen antwoord.
Dan maar 2 Hush Muff besteld volgens de richtlijnen van de website in Large, 2 verschillende motieven.
Helaas zijn niet alleen de motieven anders, ook de maat is anders.
1 hush muff past. De andere is te groot.

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Edit: wij hebben elkaar inmiddels gesproken en wat blijkt: je hebt mij om 07:00 een bericht gestuurd wat niet aangekomen is en om 09:30 je bestelling geplaatst omdat je haast had. Hierdoor heb je de verkeerde maat besteld en je hebt geen zin in portokosten voor de juiste maat, dus nu ben ik de klos met zo'n review. Ik heb je de retourprocedure uitgelegd waar je recht op hebt en dat wil je niet, dus ik heb mn best gedaan.

Ha Tinne, ik heb geen contactformulier of chatbericht van je ontvangen. Alle HushMuffs zijn identiek qua maat, dwz dat er binnen de maat L geen verschillen zijn. Ik heb dus werkelijk geen idee waar je het over hebt en we hebben inmiddels duizenden hush muffs verkocht zonder dit soort opmerkingen. Over het algemeen krijgt iedereen binnen een uur een reactie van mij, dus het is mij volledig vreemd wat je hier stuurt.

Service is top!!

Pakketbezorger had door omstandigheden pakket retour gestuurd naar Durk’s Dogsnacks. Een e-mail naar Claudia gestuurd en zij belde dezelfde avond op en bood gelijk een oplossing aan. Heel fijn e-mail contact gehad gedurende het bezorgproces. Service is top!
Bij Durk’s Dogsnacks koop je (h)eerlijke (kauw)snacks voor je hond; dat heeft onze ruwharige dwergteckel Bram ons ingefluisterd

9 de abril de 2025

Respuesta de Durk's Dogsnacks

Wauw, wat een lieve woorden! Ik ben zo blij dat het pakket weer goed aangekomen is. Veel dank voor de review en knuffel voor Bram.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.