Aardige en Professionele medewerker(s) van Dutch Cloud Group die je te woord staan, er wordt tijd voor je genomen en word naar je geluisterd. Ik heb mijn oude web-domein laten overzetten e... Ver más
La empresa ha respondido
Zowel via de mail als telefonisch service = perfect. Vriendelijke medewerkers, ook al betaal je 1 euro voor, ze doen moeite net zo lang totdat jij tevreden bent. Heb je dringend hulp nodig?... Ver más
La empresa ha respondido
Boxu cloud: om daaraan de inhoud van een (Excel) aan te koppelen is erg ingewikkeld. Gelukkig werd dit gedaan door één van de collega's van DCG. Duur is het niet en je files op een willekeurige plaats... Ver más
La empresa ha respondido
Dutch Cloud Group is een Nederlands cloud leverancier dat servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld.
J.T. van der Veenstraat 3, 4033 ES, Lienden, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Mayuri is professional in her jop and hoest.she is realy friendly to work with.keep going Mayuri and good luck.
Ajmal Malik.
correcte behandeling van alle vragen en problemen
vlotte service, gemaakte afspraken worden nagekomen. goede communicatie, ...
Ondanks dat het veel meer werk bleek te zijn dan gedacht, is DCG onvermoeibaar doorgegaan en onze nieuwe website tot in de puntjes verzorgd. Zo ook met de nieuwsbrief. Letterlijk tot in de kleinte uurtjes aan het werk geweest. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
Prachtig bedrijf. goede dienstverlening en uitstekende service. daar maken ze echt een verschil in. dank!
Alex and Adri are experts at what they do. Working with them is not only a feeling of being surrounded by experts, it was also a feeling of constant personal support. The migration of our systems happended on Sunday morning. Alex was on the phone until it was all completed.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Jullie hebben mij geweldig geholpen! Echt goed meegedacht naar een oplossing !

Respuesta de Dutch Cloud Group
Dit bedrijf denkt met je mee en is oplossingsgericht. Geen vraag is teveel indien je die stelt. Een hele fijne samenwerking.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Ze steken mega veel energie in het tevreden houden van klanten. Als je een vraag hebt dan gaan ze er direct mee aan de slag en lossen ze zelfs dingen op waar je nog niet om heb gevraagd. Toppers zijn het!

Respuesta de Dutch Cloud Group
Zowel via de mail als telefonisch service = perfect.
Heb je dringend hulp nodig? Begrip hebben ze zeker, want je wordt zelfs direct gebeld ook al is het avond, en je wordt gelijk geholpen.
Kortom, dit bedrijf komt zijn afspraken gewoon altijd na. En kan wel zeker vertellen dit dit (voor zover ik het heb meegemaakt) de enige bedrijf is die wel logisch nadenkt ipv standaard hulp aanbiedt wat vrijwel alle andere providers doen.
Zodra je klant wordt, dan zul je gelijk al merken dat mijn review een feit is.
Ga zo door, en ik zou geen redenen kunnen bedenken wat er nog beter kan.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Duidelijke communicatie, goede service, goed bereikbaar en meedenken in oplossingen. Voor alles is bijna een oplossing.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Snelle, duidelijke en prettige communicatie ! Snel, save en simpel! Ontzorgen!

Respuesta de Dutch Cloud Group
Altijd direct antwoord op eventuele vragen die ik heb
goede begeleiding en direct actie wanneer nodig
heel fijn! Bedankt DCG!

Respuesta de Dutch Cloud Group
Gebruiksvriendelijke backend voor de hostingpakketten die we hebben. Snelle service bij vragen.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Hadden wat problemen met email versturen. Na dit gemeld te hebben zijn ze er direct mee aan de slag gegaan en was het snel weer opgelos. Helemaal super. Top bedrijf. Doen wat ze beloven. Aanrader dus.

Respuesta de Dutch Cloud Group
Zeer goed geholpen bij inloggen, hele goede service! Heel goed advies

Respuesta de Dutch Cloud Group
Perfecte dienst, zo goed ben ik nog nooit geholpen in mijn leven. Staan altijd voor je klaar ongeacht hoelaat en anders de volgende dag. Echt super service !