Kwam afspraak na. Netjes afgeleverd. De jonge bezorger zag dat ik een plekje had gemaakt in de makkelijk toegankelijke garage en hij heeft het meteen in de garage gezet (roldeur, geen drempel). Zo sto... Ver más
Vandaag, 18-03, mocht ik van een medewerker een door mij bestelde fauteuil in ontvangst nemen. De bezorging geschiedde probleemloos. De bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam.
We werden tijdig gebeld om een Afspraak te plannen. De chauffeur belde op de afgesproken tijd nogmaals om te checken of het inderdaad klopte dat het pakket op de oprit gezet mocht worden dat vond ik e... Ver más
Van te voren genoeg mogelijkheden om bezorgdag aan te geven. Komen op de aangegeven tijd. En ook heel fijn: niet 15 mails over de aangepaste bezorgtijd.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Logistiek bedrijf
De Marowijne 11b, 1621 KJ, Zwaag, Holanda
- dutchned.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Keurig afspraak nagekomen binnen…
Keurig afspraak nagekomen binnen aangegeven tijdsblok
Super aardige bezorger!
Snelle levering en vriendelijk en…
Snelle levering en vriendelijk en behulpzaam!
Ruim op tijd netjes thuis binnen…
Ruim op tijd netjes thuis binnen afgeleverd
Top service
Top! Niks op aan te merken. Bezorgnotities werden netjes opgevolgd.
Fijn
Tijdsindicatie van 2 uur. Mooi binnen de tijd. Aflevering tot voorkeursplek
Goede communicatie over het inplannen
Goede communicatie over het inplannen. Bank stond binnen no time op de juiste plek en in elkaar gezet. Super tevreden met de bezorging.
Aangename ervaring
Het opgegeven uur van bezorging klopte en de bezorger was zeer vriendelijk. Aangename ervaring.
Super behulpzaam, aardig nette bezorger!
Super behulpzame aardige jonge knul en netjes geleverd! Ze waren met parkeerplaats bezig bij kantoor waardoor we wat moeilijker bereikbaar waren. Maar uiteindelijk is het met een omweg (steekwagen) helemaal in orde gekomen!
Transparant in het moment van leveren
Transparant in het moment van leveren, zonder te worden gespamd met van die "tussendoor-mailtjes".
Top bezorging
Tafel werd netjes verpakt bezorgd door vriendelijke man die het netjes naar binnen heeft gebracht! Erg tevreden mee.
Super!
Super!
Ils ont essayé de prendre deux fois contact avec moi GSM et ils ont laissé un message.
J'ai également reçu un mail auquel j'ai répondu en donnant mes disponibilités et quelques heures après ils ont fixé rendez-vous. Le jour même j'ai bien reçu une fourchette de 2h pour la livraison et ils sont arrivés dans cette fourchette.
Netjes gebeld van tevoren
Netjes gebeld van tevoren. Aardige mensen.
Dit bedrijf raden we niemand aan
2 keer is onze bank gebracht door verschillende mensen van dit bedrijf. Wat voor personeel werk daar zeg! Dit is het ongelofelijk! Schreeuwen
Alles kapot maken. De ene persoon zei het leuk wel andere zegt het lukt niet maar door duwen. De reactie van het bedrijf klopt niet. Kleine schade. En we weten niet van wie ze opdracht gekregen hadden om de tweede keer te zeggen dat er schade kan onstaan. Maar dat was niet van ons. Het lijkt er op om de schade op deze manier niet te vergoeden. Het ergste is nog dat de jongen begon te schelden toen het niet lukt. Het is ook een ... bank! Dit zegt alles hoe hun met spullen omgaan van andere. Niet in zee gaan met dit bedrijf. Kies een bedrijf met ervaren jongens. Als je zeker wil zijn dat je spullen niet kapot in je huis komen.

Respuesta de Dutchned B.V.
Vriendelijk en op tijd!
Op tijd en vooraf goed geinformeerd
Meubels zijn netjes bezorgd door…
Meubels zijn netjes bezorgd door behulpzame chauffeur
Más información sobre otros tipos de reseñas.