Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwam afspraak na. Netjes afgeleverd. De jonge bezorger zag dat ik een plekje had gemaakt in de makkelijk toegankelijke garage en hij heeft het meteen in de garage gezet (roldeur, geen drempel). Zo sto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag, 18-03, mocht ik van een medewerker een door mij bestelde fauteuil in ontvangst nemen. De bezorging geschiedde probleemloos. De bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden tijdig gebeld om een Afspraak te plannen. De chauffeur belde op de afgesproken tijd nogmaals om te checken of het inderdaad klopte dat het pakket op de oprit gezet mocht worden dat vond ik e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van te voren genoeg mogelijkheden om bezorgdag aan te geven. Komen op de aangegeven tijd. En ook heel fijn: niet 15 mails over de aangepaste bezorgtijd.

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Logistiek bedrijf

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Top service

Top! Niks op aan te merken. Bezorgnotities werden netjes opgevolgd.

25 de febrero de 2026

Fijn

Tijdsindicatie van 2 uur. Mooi binnen de tijd. Aflevering tot voorkeursplek

27 de febrero de 2026

Aangename ervaring

Het opgegeven uur van bezorging klopte en de bezorger was zeer vriendelijk. Aangename ervaring.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super behulpzaam, aardig nette bezorger!

Super behulpzame aardige jonge knul en netjes geleverd! Ze waren met parkeerplaats bezig bij kantoor waardoor we wat moeilijker bereikbaar waren. Maar uiteindelijk is het met een omweg (steekwagen) helemaal in orde gekomen!

25 de febrero de 2026

Top bezorging

Tafel werd netjes verpakt bezorgd door vriendelijke man die het netjes naar binnen heeft gebracht! Erg tevreden mee.

Super!

Super!
Ils ont essayé de prendre deux fois contact avec moi GSM et ils ont laissé un message.
J'ai également reçu un mail auquel j'ai répondu en donnant mes disponibilités et quelques heures après ils ont fixé rendez-vous. Le jour même j'ai bien reçu une fourchette de 2h pour la livraison et ils sont arrivés dans cette fourchette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf raden we niemand aan

2 keer is onze bank gebracht door verschillende mensen van dit bedrijf. Wat voor personeel werk daar zeg! Dit is het ongelofelijk! Schreeuwen
Alles kapot maken. De ene persoon zei het leuk wel andere zegt het lukt niet maar door duwen. De reactie van het bedrijf klopt niet. Kleine schade. En we weten niet van wie ze opdracht gekregen hadden om de tweede keer te zeggen dat er schade kan onstaan. Maar dat was niet van ons. Het lijkt er op om de schade op deze manier niet te vergoeden. Het ergste is nog dat de jongen begon te schelden toen het niet lukt. Het is ook een ... bank! Dit zegt alles hoe hun met spullen omgaan van andere. Niet in zee gaan met dit bedrijf. Kies een bedrijf met ervaren jongens. Als je zeker wil zijn dat je spullen niet kapot in je huis komen.

18 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Dutchned B.V.

Respuesta de Dutchned B.V.

Beste Ingrid,

Wij hebben inmiddels op de review van uw partner Paul Dorresteijn hieronder gereageerd.

Team Dutchned

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.