Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Service en Kwaliteit! ⭐⭐⭐⭐⭐ Dutch Padel levert fantastische producten en een uitstekende service. Hun team is zeer behulpzaam en heeft me geholpen met al mijn vragen voor het aanschaffen van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ideaal racket voor de ervaren padel speler die opzoek is naar kracht en controle. Speel er nu al 10 maanden mee en is nog steeds in top conditie.

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos deportivos de colección

Escrito por la empresa

Dutch padel is sinds 2015 één van de eerste padel merken van Nederlandse bodem. Kwalitatief goed spelende en sterke carbon rackets tegen scherpe prijzen. Ontwikkeld en getest door professionals en spelers van deze fantastische sport.

4,6

2 estrellas
1 estrella

Dutch Padel Black

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je op zoek bent naar een geweldige…

Als je op zoek bent naar een geweldige plek om padel te leren, zoek dan niet verder dan deze padelschool! De trainingen hier zijn van topklasse, en Bryan, een van de leraren, is werkelijk fantastisch. Zijn geduld en deskundigheid zorgen ervoor dat elke les waardevol is.

Bryan legt een goede basis voor alle spelers, ongeacht hun niveau. Hij richt zich sterk op de juiste positie op het veld, wat essentieel is voor het verbeteren van je spel. Wat ik vooral waardeer, is de continue directe feedback die hij geeft. Hierdoor weet je precies waar je aan moet werken en boek je snel vooruitgang.

Bovendien is de sfeer altijd gezellig. De combinatie van serieus trainen en plezier hebben maakt dat je telkens weer met enthousiasme terugkomt. Kortom, deze padelschool is absoluut een aanrader voor iedereen die zijn padelvaardigheden wil verbeteren in een prettige omgeving!

Super Service en Kwaliteit

Super Service en Kwaliteit! ⭐⭐⭐⭐⭐

Dutch Padel levert fantastische producten en een uitstekende service. Hun team is zeer behulpzaam en heeft me geholpen met al mijn vragen voor het aanschaffen van een nieuw racket, echt een aanrader!

Dutch Padel Black

Dutch Padel levert een super service en super product. Zelf speel ik met de Dutch Padel Black waar ik hartstikke tevreden mee ben en fijn mee speel. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je racket wordt dit probleemloos opgelost, kortom: fijn bedrijf met goede producten!

29 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Red is een absoluut top racket!!

Tot een week of 3 geleden speelde ik nog met de Dutch Padel Black: een heerlijk racket met veel power voor je overheads en kill vollies a la Coello..alsnog ook veel touch voor chiquita’s en trage cross bajada’s.
Maar Diego M zei: jij hebt zat power msc moet je eens de Red proberen: extreem veel touch.
Toevallig speelde ik vlak daarna met Michiel B die al met de Dutch Padel Red speelde: hij was er lyrisch over.
Kortom, 2 reds aangeschaft en super happy!
Alle lof voor dit Oer Hollandse product.

27 de julio de 2023

Padel racket

Goede adviezen! Wilde een padelracket aanschaffen en had de mogelijkheid om verschillende rackets uit te proberen waardoor ik echt het goede racket voor mij heb aangeschaft. Levering was ook erg snel!

17 de julio de 2023

Dutch Padel Red

Ik speel nu een jaar met de Dutch Padel Red. Fantastisch racket met mooie balans tussen power en control. Speelt heerlijk en kwaliteit is super (na een jaar alleen paar “chips” ivm raken glas, maar verder niks ; niet kapot te krijgen). Geen beter racket, zeker gezien prijs kwaliteit verhouding.

31 de julio de 2023

Dutchpadel = Fantastisch

Dutchpadel = Fantastisch

Kwaliteit van Dutch Padel is gewoon niet normaal, deze rackets gaan niet stuk dus als je een racket wilt die je lang mee wilt spelen, dan is Dutchpadel je beste keuze!

1 de junio de 2023

Kwaliteit en service!

Dutch padel is een Nederlands bedrijf met kennis van zaken, dat top kwaliteit en top service biedt. Fijne rackets die je makkelijk kunt uitproberen. Ook de accessoires, tassen en kleding zijn de moeite waard!

29 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne racket om mee te spelen

Ik heb met diverse merken rackets gespeeld, maar sinds een paar jaar speel ik met Dutchpadel rackets en het bevalt me uitstekend. De rackets zijn van goeie kwaliteit en betaalbaar.
Ze hebben leuke hoodies en padeltassen. Ik draag de hoodie dagelijks. Omdat het lekker zit.

13 de mayo de 2023

Aanrader! Topmerk

Goeie service.
Duidelijke uitleg over de verschillende rackets binnen het merk en topkwaliteit. Ook de padeltassen zijn van top kwaliteit en qua formaat heerlijk als handbagage met vliegreizen.

11 de mayo de 2023

Mooi en heerlijke touch

Een mooie line-up om uit te kiezen, je kunt eerst testen voordat je kiest, zelf gekozen voor the Black, heel blij mee, heerlijke touch en prachtig, compleet zwart racket. Mooi familiebedrijf, met een “gun”-factor. Dankjulliewel.

11 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.