Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sitio de comparación de precios

Escrito por la empresa

De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyme sluit autoverzekering af zonder toestemming.

Dyme sluit autoverzekering af zonder toestemming.

In 2024 gaf Dyme al aan mijn autoverzekering te “gaan aanpassen”, zonder dat ik hiervoor akkoord had gegeven. Ik heb toen terug gemaild dat ik géén verzekering op mijn naam wil zonder hiervoor akkoord te geven.

Daarna geen contact gehad, en in 2026 krijg ik opeens een mail waarin ze melden dat ze een verzekering voor me hebben afgesloten omdat ze een “betere” deal konden vinden (veel duurder dan mijn huidige).

Zonder ooit toestemming te geven of verder contact te hebben gehad, wordt er een verzekering op je naam afgesloten. Bijzonder dat dat kan.

21 de marzo de 2026

Bedankt voor je review.

Goed om te zien dat de annulering inmiddels is opgelost. We begrijpen dat dit verwarrend en vervelend is geweest.

Mocht er toch nog iets niet kloppen of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we met je mee.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn dat ik zo snel een goedkoper…

Fijn dat ik zo snel een goedkoper contact heb kunnen krijgen!

De communicatie was wel veel en mag minder van mij!

Al met al, bedankt!

20 de marzo de 2026

Respuesta de Dyme

Bedankt voor je review, Deborah!

Fijn om te horen dat je snel een goedkoper contract hebt gekregen. Dank ook voor je feedback over de communicatie, dat nemen we mee!

Perfecte app

Heel makkelijk hoe je alles direct per categorie kan inzien wat je uitgaven of inkomsten zijn werkt makkelijk en overzichtelijk

20 de marzo de 2026

Respuesta de Dyme

Bedankt voor je review, Johan!

Fijn om te horen dat je het overzicht en de categorieën zo handig vindt!

Handige app

Het is een hele handige app ik hoef zelf niks meer bij te houden dat doet de app voor mij. Kan altijd handig weten hoeveel geld ik moet bewaren om me rekeningen te betalen super fijne app!

19 de marzo de 2026

op FB!

Nou ik zal je vertellen ik was op FB toen ik dit langs zag komen en dacht niet een 2x na op ik heb de App meteen gedownload
En heb zowat alles aan Dyme overgelaten geen om kijken naar en mocht het wel zo zijn dan kan ik alles inzien via 1 app
Is dat niet fantastisch

2 de febrero de 2026

Tot nu toe prima!

Tot nu toe prima, maar ik ben nog maar sinds kort bij jullie aangesloten. Maar wel fijn die meldingen. Ga zeker gebruik maken van jullie diensten.

2 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met dyme leer je goed met geld om gaan…

Met dyme leer je goed met geld om gaan voor al voor jongeren zoals ik net 18 ongeveer zou dyme een perfecte ap voor je zijn geen twijfels er aan en je zal hún dankbaar zijn vergeleken met wat overhoudt per maand om te kunnen sparen dankjewel

28 de febrero de 2026

Respuesta de Dyme

Bedankt voor je mooie review, Kamama!

Super om te horen dat Dyme je helpt om beter met geld om te gaan, zeker op jouw leeftijd. Goed bezig! 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig en heel duidelijk om zo…

Super handig en heel duidelijk om zo alles bij te houden en je bespaart ook zeker veel meer

24 de febrero de 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je het handig en duidelijk vindt én dat het helpt om meer te besparen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het…

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder dat je alles zelf hoeft bij te houden. Daardoor zie je sneller waar je eventueel kunt besparen.

De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Soms werkt niet alles perfect, maar over het algemeen ben ik tevreden en geeft het me meer rust over mijn geldzaken.

22 de febrero de 2026

Respuesta de Dyme

Bedankt voor je uitgebreide review!

Fijn om te horen dat je meer overzicht en rust hebt gekregen in je financiën. Daar doen we het voor. Goed ook dat je aangeeft dat niet alles perfect werkt, daar blijven we aan verbeteren!

Fijn om te gebruiken

Fijn om te gebruiken, zelfs wanneer je alleen de gratis versie kunt gebruiken

21 de febrero de 2026

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat de app prettig werkt, ook met de gratis versie!

Makkelijk te overzien nu

Makkelijk te overzien nu, had niet verwacht dat het zo fijn was

20 de febrero de 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat het nu zo overzichtelijk is en beter bevalt dan je had verwacht!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.