Dyrbar har gjort det muligt for mennesker som ikke har en god slagter indenfor rækkevidde at få kvalitets udskæringer og dansk kvalitets kød på en nem og overskuelig måde. En stor fejl at lukke forret... Ver más
La empresa ha respondido
FANTASTISK! Ville forkæle min gamle far med en god flæskesteg til hans fødselsdag og købte kamsteg hos Dyrbar. Sikke en oplevelse. Alle gæster var enige om det var den bedste steg de havde smagt me... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk lækre varer af højeste kvalitet. Købte bl.a. en krogmodnet Cote de Beuf af okse, super, super, og så fulgte jeg bare videoopskriften, perfekt. Har handlet der flere gange og bestemt ikke... Ver más
La empresa ha respondido
De to stykker kød var meget forskellige, derfor også eget forskelligt tilberedt. Kødet var bestilt som to stykker og jeg havde hverken antydet vægt eller pris. Hvilket burde have, været mere ligev... Ver más
La empresa ha respondido
DYRBAR sælger kvalitetskød online. Vi er nørderi. Det er fyrværkeri, fornyelse og innovation. Det er kød af en særlig karakter. Skabt til dig, der er kvalitetskræsen. Dig, der kun har øje for det bedste. Og vil mere. Med smagen. Kvaliteten. Oplevelsen. Vi vil gerne dele det dyrebareste vi har med passionerede foodies. Vi har Guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror. Guldrummet er en særlig slagterafdeling under Danish Crown, der i mere end 20 år har nørdet med råvarer sammen med Danmarks mest passionerede topkokke. Her har vi lært alt, hvad vi ved - en viden der forpligter. Med DYRBAR deler vi derfor vores knivskarpe håndværk og smagsunikke udskæringer med alle kvalitetskræsne madfæller.
Tulipvej 1, 8940, Randers, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
FANTASTISK!
Ville forkæle min gamle far med en god flæskesteg til hans fødselsdag og købte kamsteg hos Dyrbar. Sikke en oplevelse. Alle gæster var enige om det var den bedste steg de havde smagt meget meget længe😊
Tak for god service og fantastisk kvalitet. Jeg vender gerne tilbage og anbefaler Dyrbar med glæde!
Vh Anni Riis

Respuesta de Dyrbar
Stadig og igen igen en virkelig god oplevelse

Respuesta de Dyrbar
God betjening og en god kvalitet der bliver leveret.

Respuesta de Dyrbar
Usædvanlige kvalitets udskæringer, hurtig og effektiv service.

Respuesta de Dyrbar
Nem bestilling. Kom til tiden og pakket rigtig godt ind. Høj kvalitet.

Bliver leveret som aftalt
Kødet ligger med fryse elementer imellem og alt er som det skal være iht temperatur og indpakning
Super godt kød - kun ros herfra

Respuesta de Dyrbar
Handlet en del gange hos Dyrbar, og altid upåklagelig proces, og højkvalitetsprodukter og gode vejledninger til tilberedning på hjemmeside, når man prøver nogle af de "mindre almindelige" udskæringer. Én gang prøvet at få dårligt kød (kan jo ske) og der var ingen spørgsmål og det blev håndteret perfekt af kundeservice. Jeg er fast kunde og anbefaler stadig dyrbar til venner og bekendte.

Respuesta de Dyrbar
Bestilte porcetta til gæster, da den kom om fredagen var det en stor flæskesteg hvor sværen kun gik halvt ned over stegen, ganske som var det en dansk flæskesteg til jul, måtte ud og finde noget andet til gæster

Respuesta de Dyrbar
Fantastisk kødkvalitet. Effektiv levering i kølekasse - nemt og bekvemt.

Respuesta de Dyrbar
Virkelig godt og super indpakning i fbm. levering.
Vi er overordentlig tilfredse.

Respuesta de Dyrbar
Lækre produkter, fair priser, forsvarlig forsendelse... tja, der er vel ikke så meget mere at sige? Har allerede genkøbt!

Leverer til aftalte tid
Kvalitet ud over supermarkedets