Dyrebutikk.noOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjemperask levering og svært god kundeservice. Svarer raskt og ordnet opp da en del på et kloremøbel jeg bestilte knakk etter kort tid, der jeg får ny del. Har bestilt to ganger fra dem og fått leveri... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en vare. Hørte ingenting, så sendte en mail og spurte om når den ble sendt. Da fikk jeg svar om at varen var ute av produksjon. Dårlig å ha en vare i nettbutikken som de ikke har på lager, og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1:Måtte purre på levering etter at jeg ikke hadde hørt noe. Fikk da beskjed om at varene mine var utsolgt. (Dette vises ikke på nettsiden) Ga beskjed om at dette hadde vært fint hvis de ga beskjed... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Tienda especializada en acuarios
  3. Tienda de aves
  4. Tienda de suministros para mascotas
  5. Tienda de reptiles

Escrito por la empresa

Dyrebutikk.no er en nettbutikk med alt til alle kjæledyr. Vi har det meste på lager og har faste leveranser fra våre leverandører flere ganger i uken og vi tilstreber å ha Norges beste utvalg uansett om du har hund, katt, tropefugl, smådyr og gnagere, akvarium eller reptil. Vi har også et godt utvalg til utefugl og ekorn. Norsk butikk, norske eiere med over 30 års erfaring.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk først melding om at dere var tomme…

Fikk først melding om at dere var tomme for Fixodida, og ved oppmøte i butikk for å kjøpe resten av beholdningen fikk jeg gledelig melding om at dere plutselig var leveringsdyktig på 480 tabletter, tusen takk for flott service!

16 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt utvalg og god service

Dyrebutikken har et godt uvalg til det vi trenger til våres dyr til gode priser. God service og leverer punktlig. En butikk vi trygt vil anbefale.

1 de marzo de 2025

Best service!

Alt gikk veldig bra å handle her! God oppdatering på bestilling 🙂

26 de febrero de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I never received my order because I…

I never received my order because I live in Denmark, and Dyrebutikken only deliver in Norway!!! They "forgot" to inform me of that, and therefore I wayted for over a week to receive an order that would never be delivered... Really bad experience that they confirm an order outside Norway, orders are returned from the border:-(

30 de enero de 2025

Respuesta de Dyrebutikk.no

Hei Kjeld, vi er veldig lei oss for dette. Vi er en norsk nettbutikk, dyrebutikk.no og vi fanget dessverre ikke at du bestilte fra Danmark.
Så beklager veldig din opplevelse.

Super service

Super service, kjapp leveringstid

5 de febrero de 2025

Fast delivery

Fast delivery. Good product. Good service. Good price.

26 de enero de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kloretavle til katt var skadet

Kloretavle til katt var skadet, mest sannsynlig før den ble levert da jeg ikke kunne finne avrevet del i plastikk den ble sendt i. Sendt klage, men ikke fått svar.

5 de enero de 2025

Respuesta de Dyrebutikk.no

Beklager veldig opplevelsen din. Vi sendte deg mail vedr. reklamasjon 11. januar. Kan du sjekke spam mappen din?

Super fast delivery

Super fast delivery, even though the website said 3-4 weeks because the product needed to be ordered in

5 de enero de 2025

Stort utvalg av varer

Stort utvalg av varer. Rask levering. Jeg anbefaler denne butikken på det sterkeste.

16 de noviembre de 2024

Respuesta de Dyrebutikk.no

Beklager opplevelsen. Ser vi sendte deg mail etter å ha mottatt din bestilling og varslet at vi kun hadde grå farge på lager. Din valgte farge er på vei inn. Beklager dette og sjekk gjerne spam mappen hvis du ikke har fått mailen, eller ta kontakt på post@dyrebutikk.no

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask levering

Rask levering. Dessverre måtte jeg returnere et produkt pga fabrikkasjonsfeil.

19 de junio de 2024

Takk for tilbakemelding.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.